Pics från lördagens bravader

Jag & Mia mellanlandade hos Tim och blev själva kvar tillslut. Och hur utnyttjade vi det? Vi lyssnade på let the bass kick in maimi bitch och sprang runt i lägenheten och filmade.. hahaha. Bra kväll som avslutades på statt!

   

 

 


söndag

Filmmys med Dave.

Into the wild blev det. Vi har tagit en paus nu i filmen men hitills är den braa!



annars har helgen varit bra, pics dyker nog upp här imorgon. PUSS

put a smile upon my face

Ingen bra dag. Min allra sista kund var en skit & sen fick jag gå en lång bit i iskallt regn. Nu är det ju höst, hade jacka & halsduk... Ser inte fram emot kalla ,ruggiga, regniga och gråa dagar..

Ska iallafall iväg och dansa nu, kmr säkerligen göra mig på bättre humör och sen ska jag iväg till Dave, the brave, aftershave. Det kan säkerligen också göra mig på bra humör!


le love

måndag

Fösta bra måndagen på länge! känns bra. Dagen började med utbildningen fram till lunch. Var en glad överraskning då jag verkligen inte ville sitta på telefonen. Hade bara två timmar kvar att jobba sen och det var jättelugnt :) tur då att man har roliga arbetskamrater runt omkring sig som livar upp dagen! Var faktiskt kul på jobbet idag, och det måste vara jäkligt sällsynt.. haha.

Har även hunnit med en hurtrunda runt udden däromkring och hårfärgning. Kände att det var dags att bli lite mörkare igen. Bilder kanske ramlar in så småningom. Orkar inte nu, för nu blir det OTH! Lucas är en idiot och jag måste se vad som händer..

Puss&hey


23.58

har kollat på oth hela kvällen tills det tog slut på avsnitt. Så bor ju millan på andra sidan stan, typiskt! precis när det började hetta till mellan lucas och peyton igen!

I brist på saker att göra började jag fixa med frisyrer och greja. Lyckades inge bra, vill ha bal igen och bli fixad!


söndag

En seg söndag idag. Har lyckats städa här och resten av dagen tänkte jag absolut inte anstränga mig mer. Ska ta en dusch, bädda ner mig i sängen och kolla på oth som jag har lånat av millan.

Slänger in en bra låt också som jag lyssnat på x antal ggr idag.


spontana bravader

Spontant är bra. Mina vännor kom hem till mig i sista minuten, dansade, sjöng och skakade rumpa (mest mia).
Blev en kväll på stadshotellet med ännu mer dans, och natten avslutades hemma hos min dave. Han är bra han.

   
  
  


fredag

Idag är det fredag
Idag ska vi ha tacomys på jobbet
idag har jag sovmorgon

det låter som en helt okej fredag. minus jobb

onsdag

Vilken dag. Har varit kö på telefonen hela dagen och här snackar vi inte liten kö.. Här snackar vi tresiffrigt! Jag är död i mitt huvud. Slutade nu vid 22.00 och ska börja 08.00 imorrn...


Puss på att jag har bra arbetskamrater iaf! Mellan de jobbiga timmarna planeras det om kommande temafester, londonbesök, tacomys i gräddhyllan på fredag osvosvosv.



Blir nog inte mkt uppdatering från mig den här veckan. tror ni klarar er. Puss&hey


23.17

Tycker att det borde vara läggdags nu men kan inte sova. Tänkte ladda min ipod med bra sovmusik men kan inte gå in i den mappen för då måste jag formatera skiten och då står det att allt som finns i den kan tas bort. Varför ska allt vara krångligt? vill ju bara lägga in musik i den...



Gonatt!


söndagkväll

kan inte skriva blogginlägg längre. är tom i huvudet och ingenting låter bra som jag skriver.

har världens ångest inför jobbet imorrn. vill inte, vill inte vill inte!
Låt mig vinna på något lotteri och leva som någon från Cribs i hela mitt liv! Med 5 kök, 10 badrum, 3 pooler och såklart en walking closet. inga tidiga morgonar eller viasat.

  

såhär kan det se ut om ett år eller två om kollar på cribs.

Puss&hey


söndag

den här söndagen har jag bara segat hela dagen. Därför tänkte jag vara hurtig och ge mig ut för att springa, men vet inte vad det är för väder ute ens....

jag vill inte att det ska bi höst! jag vill ha sommar, på koster där man kan ramla ner för klippor och skratta så man får ont i magen.



-

kollade lite gamla inlägg.
Kan sakna fotografisk bild, pyssel & Emelies och mitt tjat om kaffe så Mellissa tillslut går och hämtar en hel termos åt oss. jämt. det saknar jag.

   

Torsdag

Inte långt kvar till helgen nu, thank god!

Dagen har bestått av viasat-teknik & sen dans i timmar osv. Kul det är att dansen är seriös igen! Dock så har jag tokmkt träningsvärk i låren. eller ja, hela kroppen.. ser roligt ut i transcomtrappan, haha!



Tänkte egentligen bara länka en otroligt bra sångare som var med i idol igår. Han gör sin verision av come as you are och jag gillart. speciellt hur han betonar sista ordet i varje mening! hahaha. kan inte sluta skratta åt honom :D



Puss&hey

onsdag kväll

Nu sitter David och kollar på fotboll och jag sitter vid datorn. vill inte se en kass match. som det är. försöker glänsa med alla fotbollsspelare jag kan också men får icke davids uppmärksamhet för det....


Annars har jag haft teknikutbildning hela dagen. Här pratar vi många boxar att lära. och paraboler, sateliter, frekvenser och allt vad det nu är. blir så trött.





Dont you know, cant you see, when I dance I feel free

Åh vad jag har älskar att dansa kände jag idag.
Har inte blivit mkt av det på ett halvår ungefär.
Nu blir det ändring på det igen.

  

Emelie & jag gick direkt från jobbet till dansen.
Skönt & välbehövligt danspass!

feeling the moment slip away

Min söndag. Satc & smoothie.


söndag

har börjat skriva inlägg ungefär 4876 ggr nu men det är tomt i huvudet på mig. Blir bara skit av allt så jag struntar i det istället. Sitter och lyssnar musik på spotify som jag gjort dem här dagarna sen jag fick det. Hur har jag klarat mig förut utan det här? Men det som jag kan klara mig utan är den jävla reklamen om färjanhåkan hela jekla tiden.

Helgen har iallafall varit bra, mkt bra!

Puss&hey


torsdag

Jag älskar bra drömmar men jag hatar när man vaknar mitt i dem.


Har vaknat från min såkallade sovmorgon, ska äta frulle och efter lite fix är det of to work.
kill me.


ett inlägg till empa

 

28 maj 2010 ska jag & emelie på bio!
puss :)


äntligen hemma...

...efter en dags jobb på transcom. blaaaaaaaaaaaaaaah. Suttit själv på telefon hela dagen igen. Vad är det som är så svårt för folk att förstå att hallmark har valt att inte sända i norden längre och viasat inte kan göra något åt det? Det är väldigt, väldigt, vääääääääääääldigt svårt tydligen. Och mitt fel också.  Puss på gamla goa tanter & gubbar.

HEJDÅ

RSS 2.0