bästaste du




honey, im home

är hemma nu efter en händelserik tripp till Linköping som bjöd på mycket skratt, men framför allt på mycket vin! efter två nätter sovandes på golv ska det bli lovely att krypa ner i sängen med en just nu småsnarkande David. puss & godnatt!



snabba ryck

lite spontant tar jag och erki en roadtrip till Linköping ikväll. Ska bli skönt att komma bort från allt & ingenting. Kommer hem på torsdag igen efter en säkerligen rolig tripp.



puss&hej

Quicksand

står lite still i huvudet just nu så därför kanske det står lite stilla på bloggen också.

Har haft en bra början på dagen med Dave iallafall. Hade gärna fortsatt spenderat den med honom men han är nu påväg till match i Karlstad. Kan bara hoppas att det inte regnar lika mycket där. Blev bemött av två lönespecefikationer när jag kom hem, inte vad jag räknat med så jag blev ungefär sååååååååååååååhär glad! Det varade i ungefär en kvart och nu ska jag muntra upp mig med serietittande.



I follow the sign so clearly and still fallin
quicksands pulling me down

a trouble weighs a ton

sömnbrist. har försökt att ta en nap i någon timme nu men det vill sig inte. har en dålig känsla i magen och en smärta i huvudet...

men, för att ignorera allt detta så går jag på vinet senare. men då kommer man till världshistorens största problem, nämligen, vad fan ska man ha på sig?!


le love

långa nätter

04.43

det skulle vara guld att sova nu men kan verkligen inte. går upp relativt tidigt om dagarna så förstår inte vad problemet är. Ligger och vrider och vänder och stirrar i taket men blir inte tröttare för det. huvudvärken har trängt sig på igen nu också. är så jevla glad att spotify finns nätter som denna!

saknar dig fast du står här mitt framför mig

Har haft en trevlig kväll med chrill, joakim & jossan. Vi kollade på bamse, gosade med kattungar och spelade neger & president. det var kuligt. Huvudvärken gömde sig någonstans en stund men jag känner allt att den ligger kvar och lurar för att hoppa fram och skapa smärta när jag minst anar det. Typ snart! suck.

Har precis pratat med en rätt så onykter David i telefon. Han borde vara här hemma i karlskoga istället och skydda mig från spöken, ET, monster och sådana läskiga saker som kommer fram när jag ska sova. ja, jag är lika rädd som en 12åring... därför, för att inte ligga i mörkret och vara allt för rädd så tänker jag dra några avsnitt på how i met your mother. otippat värre.

godnatt

colourblind




Nu har jag och Findus kollat klart på How i met your mother för den här dagen. Ligger och skrattar högt för mig själv, guuu va bra det är!

Ikväll blir det häng med vänner. Håller tummarna för att min huvudvärk från helvetet ska släppa. Tror jag redan börjar få abstinens. "ett avsnitt tilllllllllll" skriker mitt huvud, men nej, jag ska vara stark och stå emot!

I just cant get enough


torsdag

Har nyss gjort en tonfisksallad med otroligt bra musik spelandes i bakgrunden. Älskar att spotify finns! Har också nyss ätit upp den till how i met your mother. Bra förmiddag!

Blev ingen träning idag då jag vaknade med en brutal huvudvärk. Tänkte att efter en alvedon kanske den går över men kollade ut genom fönstret där regnet öste ner och tänkte, - Nej, ska fan vara hemma, ligga under täcket och bara dra mig! Så det gjorde jag, fram tills ungefär två timmar sen då magen började kurra. Får träna sen, eller imorgon.

Tacos står fortfarande på schemat för kvällen och efter det ska jag tillbringa natten med David. Han åker till Göteborg imorgon, bu.

Att vända tillbaka dygnet..

..kanske vore en bra idé? Klockan visar 03.33 och nu börjar jag känna av en lite ynka gnutt av trötthet i ögonen. Har haft en bra kväll som spenderades i eves bod med trevligt sällskap. Där hade vi lite kräfthäng, gottt. Jag fuskade och hade köpt en burk med kräftstjärtar istället, fick dock en snabb genomgång av eve hur man skalar en kräfta men nej, kräftstjärtar på burk är nog fortfarande mer min grej tror jag.

Imorgon kör jag nog träning på mamis jobb igen, känns bra att komma igång! Därefter ska jag hänga med David fram till hans match. Medan han spelar derby mot KB ska jag umgås med mina tjejor för lite tacos!

Förövrigt så är det hopplöst att försöka nå mig på min mobil. Batteriet och jag kommer inte speciellt bra överens.... den lever i ca en kvart och sen dör den.



nu ska jag somna till ett how i met your mother avsnitt. Godnatt!

det nyttiga livet..

..som skulle börja igår gick väl helt okej bra. Att ta en långpromenad klockan halv tio på kvällen kommer nog inte på fråga igen bara. Inte själv iallafall. Är ju helt kolsvart ute! Så det blev inte direkt någon speciellt uppiggande promenix. Sen lyssnade jag för omväxklingens skull på mix megapol. "blandningen som får dig på bra humör!" , en sekund efter det uttalandet på radion spelar dem REM - everybody hurts. Å ja, den gör mig på kanonhumör!

Tro det eller ej men ska iväg om någon timma och köra ett träningspass på brandstation med alla brandmän. Ne, men med min mami iallfall. Har laddat upp med en bra frukost och känner mig ganska sådär brataggad!



puss&hej

Brothers

Kollade på film med Ronja nyss. Brothers. Den var riktigt bra så den rekomenderar jag verkligen! Det rann en hel del tårar nästan redan i början av filmen & det fortsatte med filmens gång. Sen att Jake Gyllenhaal är med är ju inte fel. alls.







lördagens bravader

Lördagskvällen inleddes hemma hos efterlängtade Empa! Där spelade vi musik, dansade & åt popcorn. Efter en vinglig cykeltur med Mary på pakethållaren hamnade vi på Jack. Träffade på Tina där som jag hängde med den mesta delen av kvällen. Statt var riktigt kul & det var mycket folk!
Lite för berusade och med cheeseburgare i magen tyckte jag, dave, tina & thomas att det var en bra ide med lite bad, så vi gick till näset och slängde oss i från t-bryggan. Kul förutom att Tinas mobil också fick sig ett dopp. Vi la in den i Davids ugn efteråt men det funkade inte ändå.

Idag vaknade vi vid 3 tiden ungefär. Vi mådde inte så bra. Men kul hade vi haft! Sis hittade denna bilden som bildbevis på mina onyttigheter. Från och med imorgon, måndag, börjar mitt nyttiga liv! hoppas jag..



Jag & dave i bakgrunden. Vet dock inte vilka som posar så fint framför..

Don't look back in anger

Gårdagen bjöd på en härlig dag på Loka. Dave fick agera racerförare då vi hade det lite tight med tid, men stressen var som bortblåst efter ett skönt oljebad & en ansiksbehandling. Efter lite sim, åk i rutchebanan, chill i bubbelpoolen & bastun så bagav vi oss hemåt för lite pizza. Perfekt avslutning på en perfekt & välbehövlig tripp!

På kvällen var det onsdagsklubben som gällde. Tror dock jag fick i mig en droppe eller två för mycket. Annars var det helt okej kul. Har lyckats lägga min mobil på något bra ställe men glömt var också. Som vanligt. Ska bli spännande och se vart den dyker upp, om den dyker upp. Självklart var den urladdad också. Så om den nu dyker upp så kan jag inte ladda den då min laddare är borta. Bra sanna, bra...



Nej, nu blir det sängen och lite how i met your mother. Puss&godnatt!


01.10

Tisdagen bjöd på en immetorpmatch, chips & scoobydoohäng med erkan, katthäng hos chrilla & tillsist filmhäng på taket där vi hade två födelsedagsbarn i ett och samma rum!

Imorgon ska jag & Dave till Loka över dagen för lite relax, spa & bad. Känns verkligen välbehövligt. Har hört bra om Loka så ser fram emot en mysig dag!



puss & godnatt!

.

.

tisdag

Hade inte så mycket träningsvärk som jag trodde jag skulle ha idag. Bara för det kommer den väl krypa på om några timmar, men det känns i koppen att man gjort någonting iallafall!
Idag fyller Erika år, grattis! Hon kommer hem en sväng också så det blir att gratulera henne idag!



har haft den här låten i huvudet hela morgonen.

Nu ska jag dricka upp min smoothie till How i met your mother som har blivit en morgontradition att kolla på. puss&hej

time to pretend


har haft en dag bestående av seiretittande tillsammans med Dave. mysigt. och skönt att inte behöva gå till jobbet. tog en tupplur och insåg att det var dags att trampa iväg till träningslagret. Mötte Johanna som var lika pepp som mig inför vår gymdebut för iår. Vi körde mest ben och hennes bror visade oss runt lite grann. är pepp för mer och för lite klasser där och så. Blir nog bra!

Är nerbäddad och trött i ögonlocken. funderar på framtiden. hoppas att allt vill falla på plats så som jag vill ha det nu.


20.43

klämde in lite städning i söndagen. Även lite egna spagrejer så nu ska det bli skönt att krypa ner i en nybäddad säng och kolla på how i met your mother & äta yoghurt!


filmhelg

att ta en lugn helg var nog det bästa beslutet på länge! I fredags kollade jag, ida & mill på film. Närkontakt & alice i underlandet. Den första var otroligt obehaglig och läskig. Jag somnade såklart efter halva alice, så måste se om den någon dag. Men det jag såg av den var bra!

Igår hade även jag & Dave filmkväll, vi kollade på shutter island. Tyckte den var riktigt bra faktiskt! Sen skulle vi se sommaren med Göran men det får bli en annan gång för jag somnade visst då också....









Söndagen får jag erkänna går i tvns spår även den. Jag har köpt snickers, is-té & bäddat ner mig i ronjas säng. Men imorgon är det slut på latheterna. Jag & Johanna debuterar för iår på träningslagret, är mer pepp än aldrig förr!

puss&hej

i'm never sure of anything with you


en hel jobbdag har passerat och den har gått fort. och det var inte vilken jobbdag som helst, nämligen den näst sista! Jag & Johanna kom in på träningsspåret idag, vi ska till träningslagret nästa vecka och prova lite & därefter ska vi köra järnet när lönen kommer! Så nyttig ska man bli. Kommer att kännas bra!

Nu ska jag & sis göra tacotaco.


ja. jag är lika sliten som jag ser ut.


just det, Inception var asbra! se den!

15.00

Efter en dag av plockning, inventering, halvt huvudvärk osv så ser jag fram emot en bra kväll i Örebro. Nu är det bara en kvart kvar och den ska jag spendera framför datorn till Melissa Horn.



Vem vill du spela när du lagt alla kort?
Och hur vill du leva när tiden går för fort?
Du vill att jag ska känna för något som aldrig känts som mitt.
Men ska jag känna ja då ska det finnas tid att känna fritt.


inception

Förhoppningsvis ska jag & Dave på bio idag, på Inception. Har hört otroligt mycket bra om den från både vänner & kritiker. Fick även höra att när den visades här i karlskoga häromkvällen så applåderade hela salongen efteråt.

vill se nuu


.

Dem här fina människorna gjorde min dag idag på jobbet.
puss på dem för det



tisdagmorning

herregud. herregud herregud herregud. sjukt..



nu fick jag ur mig det också. ska till jobbet nu och jobba rumpan av mig.



i'm working, i'm sweat but it's all good. i'm breaking my back but it's all good.

trust falls

Som jag hade hoppats så svischade den här dagen förbi fortare än aldrig förr på jobbet. När vi hade lunch kändes det knappt som vi hunnit haft frukost, så himla skönt! Har lyckats tappa bort min mobiladdare så tog med mid ipod som jag inte har lyssnat på sen flera månader tillbaka, och oj vad bra musik som befann sig där i!

Idag ska jag bara krypa ner under täcket och kolla på how i met your mother hela dagen/kvällen. Är så irriterad och trött på allt så tror jag behöver lite time off.

puss&kram

defender

ligger i sängen och lyssnar på kristofer Åström, han är bra.

Tusen tankar far igenom huvudet hela tiden. Mest om hur folk beter sig måste jag erkänna. När man har kännt någon/några människor en längre tid och de/den helt plötsligt förändras har jag alltid tänkt att det är synd att det ska bli så, men sen kommer man på att det kankse egentligen är den personens sanna jag som kommer fram. Känns menlöst att tänka för mycket och slösa energi på något som man inte kan göra något åt. kan nog bara hoppas att vissa får en dos med vett i huvudet på något vänster och börjar tänka lite mer än de faktiskt gör.

Nu har jag fått skriva av mig lite. skulle jag fortsätta skulle jag kunna få ihop meterlånga inlägg och det hinner jag inte med. Klockan ringer trots allt om fem och en halv timme, lovely. Tycker Dave kan komma, han är bra medicin till min överarbetade hjärna när tankarna skenar iväg så som de lätt kan göra på kvällen. puss.



hoppas på en bra måndag med en arbetsdag som svichar förbi! godnatt

puttä

Har haft en fantastiskt rolig vecka nu under PIP! Joinat roliga fester med bra folk, skrikit mig hes, fått rysningar från topp till tå av bra artister osvosvosv. Har massa bilder på mobilen som kommer dyka upp imorgon också!

Höjdpunkter: Oskar, the sounds, teddy bears & melissa horn. Och självklart när vi alla var på taket och hade allsång! Tackar och bockar till alla som gjorde veckan till guld!




RSS 2.0