body talk

Hej! Tänkte dra gårdagen lite. Blev grill i frödingsparken med millan, jonas & solen! Mysigt och gott. Vi åt, läste tidningar, lyssnade på musik och grubblade lite över allt och ingenting. Därefter tog vi en promenad mot stan för att möta emelie, chrill & adil. Sex and the city 2 stod på schemat! Gillade verkligen filmen och skrattade mkt, till jonas stora förtjusning! eller inte. "schhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh". haha. Tiden flög iväg och filmen tog slut alldeles för fort! Älskar sex and the city så mkt så tycker att en 6 timmars film skulle vara mer lämpligt i detta fall.

  




Nu ska jag snart pallra mig iväg till nobelhallen för dans.
Let your body to the talking.

Puss&hej


grillchill med mill

Idag har jag varit på stan med Dave och fixat alkoholiserad dricka till ikväll, letat present & suttit i solen. Tror Millan & jag ska grilla senare, bara solen håller i sig. Skulle gärna sitta ute i solen i storstaden och äta ben & jerryglass med henne just nu, men istället blir det en promenad. Vart tog motivationen vägen?


fröding

Min promenad styrs mot fröding. Blir häng med underbara mill & emp. Det ryktas om hårfärgning.



pussohej

make my day

idag är en sån där trist dag känner jag. Har huvudvärk och är trött. Har legat ute i solen i någon timme tillsammans med spotify men annars har jag kollat satc hela dagen. Ska bli så himla kul att se tvåan nu till veckan, jag och empa har verkligen längtat efter den sen gymnasiet.



ska ta mig i kragen och ge mig ut på en hurtpromenad snart iallafall. Kanske botar huvudvärken?

puss

Here comes the sun

Älskar solen! Försvinn aldrig är du snäll.
Dock känner jag inte för att ligga och pressa på altanen då vårat område är det hetaste just nu för byggjobbarna verkar det som. När det ena huset är klart börjar de på det nästa och det är bygg-gubbar överallt, dygnet runt som härjar & hammrar. Lite överdrivet kanske men det känns ungefär så. Därför ska jag snart bege mig mot solariet istället.

Har ätit melon i solen med mina älskade katter









Senare ikväll ska jag ta en promenad till kulturskolan för att äta pizza med danstjejorna och kolla på föreställningen. Nella filmade nämligen den. Ska bli kul att se!

Puss&hej


Godmorgon

Tänkte bara meddela att jag gick upp klockan 07.00 denna morgon. Inte sådär galet trött heller. Helt otroligt!


Dagens planer är träning, dejt med min käre Mia på stan & därefter genrep med dansen. Denna dag blir nog topppppen!


long nights

hade tänkt försöka vända tillbaka på dygnet men det går inte så bra. Ska iallafall lägga mig nu vilket är ganska tidigt? Är jag konstig om jag tycker 01.06 är ganska tidigt? Hade iallafall tänkt att ställa klockan tidigt och äta frukost till morgonpasset i P3. Finns det något bättre sätt att börja dagen på? Älskar morgonpasset!

Är det inte konstigt hur man kan vara på bra humör en hel dag och sen bara vänder det totalt? Nej kanske inte. Men jobbigt är det iallafall.



Nu ska jag och Findus krypa ner i nytvättade satintäcken. Vi kmr sova som stockar.

Godnatt

You're the storm


Den här måndagen har börjat bra och bara fortsatt så också.

Jag & Dave fixade mat som vi åt ute på altanen i solen, spelade fotboll på baksidan & drog till lunedet för att ta en promenad i skogen. Jag ville hälsa på åsnan och alla djur som bor där men det fick jag inte.


En kväll i Lunedet förra sommaren


Vid fem tiden mötte jag Emelie och gick mot karlbergskolan för genrep i deras gympasal. Istället för andra danstjejer möttes vi av små innebandypojkar som sa att dem skulle vara där. Nej sa jag & emelie bestämt, men ringde Nella för att försäkra oss. Och det var tydligen genrep imorgon... Så vi gick iväg med svansen mellan bena.
Tog en promenad hem då men väl hemma blev jag rastlös på en gång så tog en joggingrunda i det underbara vädret. Så himla härligt, kändes och luktade sommar! Efter det agerade jag städare och ser fram emot att lägga mig i mina nya sängkläder senare. Började kolla på Sex and the city dokumentären om den nya filmen som kommer på bio nu i veckan men den avslöjade så mycket tyckte jag.

Nej, nu blir det film. Vicky Cristina Barcelona



fredag till söndag

Hej! Har inte hunnit med någon bra uppdatering de senatse dagarna men kör på en sådan där sammanfattning igen. Kort dock.

Musikinspelningen i fredags gick väl sådär då vi var 3 från gruppen. Inte sådan stor idé att göra något utav det då. Sedan var det barnens tur att spela in och eftersom Sara såklart inte kunde vara kvar då så fick jag & frida ta över och hålla ställningarna. Aldrig mer säger jag bara, barn kan vara grymma! Efter det gick jag och Frida till Kilsta för att kolla när Dave spelade match, i ösregn... Men de vann!

Lördagen gick i nykterhetens tecken den med. Var och kollade på veckans fjärde fotbollsmatch på källmossen och även immetorp vann. Därefter blev det skräckfilm, mat på katrinedalskrogen och sedan drog vi och kollade när abbey ochestra spelade.

Söndagskvällen spenderades hemma hos Jonas som bjöd på wook. Mums. Vi spelade även kubb & gungade gungor. Tillslut fick vi nog och gick tillbaka in för att titta på Dear John, en bra och snyftig film.



Bra helg med bra vänner!

puss


Musikvideo

Hejan!

Är på G till dansen då vi idag ska spela in en musikvideo med folkhögskolan. Dem har gjort låten & ska nu klippa ihop en musikvideo som vi dansar i. Tredje året i rad som vi gör så nu och brukar alltid vara hur kul som helst!
Låt oss bara hoppas att vi denna gång inte ska dansa i en fontän!

Har lite fler bilder från föreställningen i onsdags som jag snodde av chrill. Slänger in dem tänkte jag.







Puss&hej!


Torsdag

Hej, jag är trött. Sista föreställningen gick bra igår. Bättre än den första kändes det som och kul var det! Blir glad av alla danstjejer, dem tycker jag om. Längtar redan till nästa föreställning som förhoppningsvis kommer bli bättre välförberedd!

Efteråt slet vi som djur (nästan) med att plocka undan från scenen, hissa ner lampor och skruva bort, bära tyngder och knyta skynken. Inte så lite jobb att bygga scen, herregud.



Idag fyller min käre syster år, så jag & Dave drar snart mot stan för att köpa present till henne. Senare blir det dans på kulturskolan och tillsist lite kalas här hemma för födelsedagsbarnet!


Ha en bra dag, puss&hej!


London streets

Nu har vi haft den första föreställningen som var för skolklasser och det gick helt okej! Himla bra att ha två föreställningar för nu ikväll vet vi vad som behöver ändras osv. Plus att jag kommer få ha en partner i den moderna dansen då och inte behöva dansa själv, kändes så tomt utan Empis, men hon var tvungen att jobba.



Nu ska det taggas om för ikväll då vi ska bjuda på en ännu bättre show i folkets hus kl 19.30. gratis, Komsi.

förra veckan

Helt plötsligt var det måndag igen och början på en helt ny vecka. En vecka som kmr bestå av mycket dans då vi har föreställningar och musikvideoinspelning. Men mer om det tar vi då, tänkte skriva och slänga in lite bilder från förra veckan istället.

I torsdags åkte vi aldrig till landet då solen strejkade och regnet föll. Så jag, Mia, Jonas & Jessen tog en tripp till örebro istället där vi besökte ikea & marieberg + 738623 inredningsaffärer som Jonas tvingade oss att gå i.
Bra dag med bra vänner.

  

I fredags så tog jag mig till stan för att bygga dansscen i folkets hus. Kände att jag kanske inte var så himla mycket till hjälp då allt var väldigt tekniskt med lampor, strålkastare och sådant där. Men monterade bort lite sådant & fixade byxor som jag lärde mig att det heter (skynken som hissas upp i taket). Sen kom Millan och hämtade mig och vi hade en spelkväll på hotellgatan med massa bra vänner där också.

 

Lördagen började med lunch på som hemma och avslutades med festligheter. Mest för att Mias man Jakob besökte karlskoga. Det började bra med balkonghängi solen hos Emelie där fler och fler folk ramlade in under kvällen. Tyvärr avslutades väl natten inte på bästa sätt då jag druckit några droppar för mkt, eller kankse några liter för mkt. Jag vet inte, det var iallafall alldeles för mkt och min söndag var hemsk... "ska aldrig mer dricka"




Puss&hej


Vad man inte ska göra...

..när man är stressad och borde göra massa andra saker.







min sis dator är rolig. hon också. för hon brås på mig.

lantliv

Var egentligen tänkt att jag, mia, jessen & jonas skulle ut till landet och leva lantliv idag bland kossor, hästar, kattbebisar osv. Dricka kaffe ur Jonas mormors små koppar och carpe diem som Mia sa.

Dock så verkar det vara ändrade planer, Jonas sa att vi skulle ut på äventyr och att det var en hemlis vad vi skulle göra. Så får se vad den här dagen har att bjuda på!


Puss&hej

vettiga saker

Förstår inte hur folk hinner med att jobba. Jag är sjukt stressad dagarna i ända och då är jag arbetslös.

Som idag t.ex, då jag först vaknade, kollade två lostavsnitt med Dave, mötte Millan & Mia på stan där vi provade massa bikinis som as usual ser fina ut när de hänger där på väggen men som ser förjävliga ut på. Vi lunchade på som hemma också. Sedan gick jag till solariet för att bättra på min hudfärg, promenerade hem med P3 i öronen och fnissade till humorsketcher, städade mitt rum, duschade, åkte till Jonas för att bli bjuden på helt underbart god mat och läsa lantliv, ta en hurtpromenad tillsammans med fina vänner då vi har ångest över chokladmoussen vi precis hävde i oss, kolla på skräckfilm och höra jonas säga varannan minut "men ååååååååååh alla människor i skräckfilmer är så jävla dumma i huvudet", "men släääääääck då för fan, men släck då, slääääääck, släck dååååååå -de släcker efter 10 min- men jävligt trevligt att ni kom på det nu" och "jag skulle klara mig så jävla bra i skräckfilmer!" Fast vi alla vet att han skulle springa runt och gallskrika som en rädd liten 3åring.....

   

Iallafall, har kommit fram till att mitt liv inte har tid för jobb när jag har massa annat vettigt för mig. Det är därför jag ska bli miljonär.

Har även insett att jag har en liten kärlek till klockor. Gammeldags ska de va! Så otroligt snyggt.

vilket dilemma...

..det är att välja kläder ibland!

 

 


söndag kväll

Helgen har varit bra, ioförsig känns varje dag som helg just nu. Man kan tycka att det låter perfekt men jag börjar få mer & mer ångest.
I fredags sov jag hos Millan, vi spelade dataspel till sent på natten. Det var trevligt och kul. Vaknade upp lagomt halvseg i hennes soffa. Lördagen började med marknaden som besökte karlskoga. Vi hittade inte mkt mer än heliumballonger som vi köpte till carro. Vi skulle nämligen iväg och fira henne på kvällen.

Efter tacos hemma hos Dave drog vi iväg till strå där carro bor. Några öl senare tog vi taxi till statt där idolvinnaren Erik skulle sjunga. Såg inte så mkt av honom, älskar hans röst men inte hans låtar, men tror han var bra. Kvällen var i ärlighetens namn ganska halvseg men hade sina roliga stunder!


mina fina vänner. dock inte lika fin skärpa. måse laga min riktiga kamera!


denna bild var  tydligen med i NA idag. haha.


och denna..

Om lördagen var halvseg är det inget emot vad söndagen har varit. Vaknade sent och mådde inte perfekt. Jag och david impulshandlade lost säsong 4. Har även tränat med min sis. Nästa vecka ska gå i hurtighetens och nyttighetens tecken!

Göteborg

Kom på att jag inte skrivit om Göteborg än. Ioförsig har jag inte lagt ut thaibilder men det är så många så får bli  någon annan dag. Iallafall,  jag och Dave var där och kollade på shout out louds i Brew house.

Vi hann med att göra stan, hitta till hotellet, dricka på hotellet, stressa till brewhouse, dricka på brewhouse, sjunga med till shout out louds, äta korv på statoil , hitta hem till hotellet igen, äta hotellfrukost och göra stan igen.

Mycket bra helg. Jag tycker om Göteborg!


Kmr inte ihåg vad förbandet hette men de var bra





men shout out louds var bättre! vi sjöng, dansade och hoppade!



letsss house med kyrkogårdsherden

Igår hemma hos Jonas insåg jag fakta. Har blivit sjuk igen. Jonas också. Vi låg halvdöda i soffan och hade feber tillsammans. Så åt vi sibylla också. Det var mysigt.


Var iväg till vår kära kulturskola idag för dans ändå. Vi har föreställning om 2 veckor och skulle börja på en  ny dans..... Mia var med också, fast hon lekte mest kyrkogårdsherde. Vi stannade kvar och kollade på flickorna när de dansade House. Så himla fränt!


Har egentligen inte så mycket att skriva då det är tomt som ett blankt A4 papper i mitt huvud.

suck




en stor suck bara.

valborg

valborg firade jag tillsammans med mina vännor Empa, Mary & Nicko i Empas lägenhet. Det blev en hård kväll vilket känns idag då jag fortfarande är full tror jag och är mörbultad med fina blåmärken. Efter många, många, stora glas vin blev vi liiite runda om fötterna och knallade vidare till Jimmy. Där befann sig ett gäng ganska berusade och jobbiga killar. Det låg krossat glas på golvet och toalettlampan funkade icke. Vi stack.

Då kom den stora frågan, hur kommer vi till statt? Det löste Nicko och Mary. Eftersom vi är lata men samtidigt ekonomiska resulterade det i liftning. Bror hette våran chaufför. Vi är skyldiga honom en lift när han någon gång får för sig att lifta kom vi överens om.

På statt röjjde vi som aldrig förr, längst fram till ett band som heter Billy. De spelade gyllene tidercovers.... Därav mina blåmärken.

Efter en ganska galen kväll kan jag känna att det aldrig har varit skönare med en dusch, tacos & sex and the city!Men ikväll går vi påt igen. jag vill också tillägga att jag älskar mina vänner!




RSS 2.0