onsdag

Hade en otroligt bra födelsedag igår. Åt på jack med min family, premiärade på systemet, umgicks med familj & vänner och fick fina presenter. Jag & Dave avslutade med pizza och lost vilket var en bra avslutning på dagen!

Idag har det packats för fullt. Åkte till jonas med bilen full i packning. Vi har iallafall hunnit med en runda på kronhallen för att köpa lite nödvändigheter till imorgon & så var vi en snabbis på kilsta för att kolla lite fotboll.

imorgon drar vi till sälen och kommer hem på söndag! det kommer bli awesome!



jonas köksbord just nu, hoho.

ha det bra! pussss

heart of life




good times

Idag tog jag & Erika en tripp till marieberg på eftermiddagen. de var väldigt trevligt! vi hittade lite smått & gott. På hemvägen hämtade vi upp Nikolina, köpte kaffe och umgicks vid näset. Mer såna kvällar önskas. bra kompisar & kvällsstrandhäng. det är mysigt.

Nu är klockan över 12 och helt plötsligt blev jag 20 år! Ligger och firar det med john mayer. min syster och hennes fnissiga killkompisar sjöng i tele för mig. De var inte lika bra som herr mayer, men blev lite rörd i hjärtat ändå.


hektiska och ohektiska dagar

de flesta dagar är ohektiska. allt vill nämligen gärna samla sig på samma dag och då blir det lite mer hektiskt. har dock överlevt helgen som har varit otroligt bra och även mindre bra också.

I fredags jobbade jag rumpan av mig. men det var kul! fixade blomsterarrangemang och sådant från kl 9-17 på Sari. Därefter tog jag bussen till karlskoga och jobbade på strandkanten från 18-22.30 men båda jobben var roliga med roligt folk så jag klagar inte alls!
Var uppe med tuppen på lördagen för att fixa allt på torget i Degerfors där det var bröllopsyra. Jag & fler fick gå  jättefina klänningar från Sari och visa folket vad som gjorts. Fick jättefina komplimanger och enligt tidningen hade jag & Jonas gjort ett väldigt bra jobb, de andra också. Kul!
På kvällen festades det. Kom aldrig iväg på statt men gjorde inte så mycket kan jag känna.

Söndagen inledde jag & Dave med pizza & vm och avslutades med powerwalk och häng hos Jonas.

det var helgen det.






21.48

Är nyss hemkommen från Nobelstadion. Följde med Dave, peter & Thomas för att se på KB som vann med 1-0. Precis som jag tippade! Är nog snart läggdags för mig som ska upp tidigt imorgon, det kommer att bli en dag i jobbets tecken. Först drar jag & Jonas till örebro för att inhandla blommor, sedan far vi mot degerfors för att duka upp och fixa bröllopsbord och tillsist ska jag tillbaka till Karlskoga och jobba med Jessen på strandkanten.



Så kankse lika bra att lägga sig på en gång. Kan tänka mig att det kommer bli en lång dag.

Godnatt!

17.11

Den här dagen har börjat väldigt bra och slutar förhoppningsvis lika bra. Började dagen med en skön promenad ute i solen tillsammans med p3. Väl hemma åt jag lunch i solen och fastnade på altanen med tredje boken av twilight, så himla bra! Så har suttit där med boken och smoothie i några timmar.




Senare blir det nog att kolla på fotboll på nobel där KB spelar. Härligt i kvällssolen!
Ha det fint, puss&hej.


torsdag

var till örebro med Dave i tisdags. Vi strosade runt i lite affärer och åt på la baguette, mums! Jag hittade ett linne, solglasögon & ett par shorts.

  

Ringen från indiska hade dem inte såklart. Bu.

Annars sitter jag i sängen nu och laddar inför en rejäl PW. Mobilen måste bara laddas så jag får något att lyssna på.

Puss&hej


so you think you can dance

Mamma och jag satt bänkade framför tvn ikväll då det var säsongspremiär av so you think you can dance! Skratt, tårar och irritation. Otroligt vad dans kan beröra, bara hemma i tvsoffan liksom.



.

Komsi


Vill ha denna ring från indiska. Vill även tillägga att jag precis klarade 41 tricksningar med en fotboll. Inte för att skryta eller så.

.

Drömde om Laos






Saknar det stället!

do the waka


Student!

Var som sagt iväg och kollade på alla lyckliga studenter igår. Hade gåshud när de sprang ut från skolan. Känns som det är så himla mycket längre  än ett år sen som man gjorde det själv men igår kändes det som bara några veckor sen.













Lite senare styrde jag & jonas hem till Frida där hon, släkt och vänner firade henne. Vi åt god mat, drack rosé och skrattade mycket. Var jättetrevligt! Efter några timmar och ganska runda om fötterna knallade jag och Jonas hem, mötte upp Millan & chrill och åt mer god mat på Kings.

Idag vaknade jag med kläderna på men skönt nog inte speciellt bakis.

Puss&hej

a trouble weighs a ton

den här dagen har varit otroligt känsloblandad. vääldigt. det tär på en.



Dagens bästa var iallfall underbara frida henrikssons studentskiva! Bilder och sådant från student och så kommer upp imorgon. Puss så länge

örebro

Imorse ringde klockan på halv sex och jag var inte ens spec trött. Det kom istället i bilen påväg in till Örebro. Jag & Jonas köpte in blommor och lite annat nödvändigt till bröllopet imorgon.

Nu är jag hemma igen och ännu mer trött! Funderar på att ta en powernap men vet inte om jag hinner. Blir ganska tight om man ska hinna med att se studenterna.

'

ha en bra dag & grattis till alla studenter!


Torsdag

Idag har jag inte fått så mycket vettigt gjort. Men har varit en trevlig dag för det som avslutades i Degerfors för lite fotboll. Degerfors - Hammarby. Degerfors gjorde en mycket bra första halvlek och en lite mindre bra andra men de vann med 4-2 och fick till snygga mål.

Imorgon kommer klockan att ringa tidigt. Jag & Jonas ska till Örebro och hämta massa massa blommor till bröllopet på lördag. Ska bli kul. Sen ska vi se på alla studenter, ska bli ännu mer kul! Vill sätta på mig en vit klänning och studentmössan och återuppleva våran student!


påväg till skolan efter champangefrukost


puss&hej


Bal

För ett år sen var det vi som gick på balen. Känns inte alls länge sen. Blev ganska så avundsjuk på 91orna då det var deras tur igår. De var otroligt fina och hade garanterat en kanonkväll!


för ett år sedan


Tog massa bilder igår som komer upp senare under dagen.

Puss

grillchilldillpillsill om man vill

I lördags grillade vi hemma hos erika, drack alkohol, spelade kungen & fnissade vilket resulterade i en trevligt kväll/natt!











tack för den lördagen allihopppa! puss

godmorgon

Nu ska jag till stan med vänner för att luncha lite. Ska bli trevligt!

Annars äter jag frukost och lyssnar på Oskar Linnros. Han är bra, hoppas att hela skivan är bra! Går inte att lyssna på hela på spotify än.



Puss&hej

sjukling

har gått och blivit sjuk. Hals, bihåle r och huvud gör ont. inte så kul när man bestämt sig för att hårdträna denna vecka, jaja. Var iväg och handlade på coop förut och gjorde en väldigt smarrig kycklingsallad med färskt bröd till, mums!
Har även tagit en liten promenix med nicko som avslutades med solning och nu ska jag till källmossen för att se lite fotboll. Hatar att sitta inne så får trotsa min förkylning denna dag!



just det, har färgat ögonbryna med, så de är ganska mörka nu.

pussohej

.

Idag är det Camillas dag!


Grattis min fina vän!
<3

bio

tänkte släpa min sjuka kropp till bion med bra sällskap för att beskåda Robin Hood! 

  


Ser mkt fram emot popcorn! pusssss&hej


söndagen

Jag & Dave vaknade lagomt sega upp efter gårdagens bravader (som jag kan skriva om senare idag när jag kanske fått tag i lite bilder) och sa hejdå till varandra eftersom han ska iväg till sin papi i några dagar. bu.

Hade en fortsatt bra söndag. Styrde mot näset där Emelie och Millan låg och stekte. Vi låg där och solade, pratade och hade det allmänt bra i någon timme. Vi tog sedan en promenad mot kilsta för att kolla på rävåsen damer. De vann med 4-0 så vi firade med millans mamma och hennes bakade kaka i solen, mysigt!

Millan och jag insåg att våra magar kurrade ändå, så vi drog till Milano och åt pizza. Bio stod på schemat men det ställde vi in och drog en filmkväll hos chrilla istället tillsammans med mer onyttigheter. gött!




Brabra söndag!


fredagsbarn

Gårdagen spenderades hemma hos Erika som har kommit hem till Karlskoga igen för en helg. Vi grillade, drack vin, kollade tv och hade sleepover. Trevligt!

Om ett litet tag ska jag möta upp mina vänner på stan & säga hejdå till Mia som lämnar karlskoga för att bo i Göteborg. Snyft. Är dock väldigt glad för hennes skull och jag tänkte åka dit och göra staden med henne så ofta jag kan i sommar. Jag gillar verkligen Göteborg!

Senare ikväll ska vi på sexparty hos Emelie junell. Kan bli intressant!



puss&hej

rising stars

Hittade lite bilder från rising stars på kulturskolans hemsida som jag tänkte slänga in!





Nu är det dansuppehåll och jag känner hur abstinensen börjar krypa sig på. Ska försöka få sara & nella att styra lite sommarträningar!


A certain shade of green

Älskar detta underbara stekande väder! Har legat på altanen nästan hela dagen och halvsovit i solen. Mötte min käre syster också för att inhandla en kebabrulle som vi åt här hemma. Men efter det dissade hon solen och jag sa hej till kameran.










Rising stars gick bra igår och kul var det! Härlig stäming i ett fullsatt nobel. Sen sjunger Daniel ganska bra också, gillar hans röst.


Kvällens planer ser just nu ut att vara grill med vännor. Trrrevligt! Puss&hej


rising stars

Var iväg på sista repet för rising stars imorse. Gick helt okej bra. Hela nobelhallen är fullproppad med folk som sjunger, spelar & dansar.

Efter det så har jag varit på stranden och hängt med chrill och mia. Första doppet, kallllt! Fast inte lika kallt som jag trodde det skulle vara.

Nu är jag trött så ska vila inför kvällens föreställning och andra bravader.


puss&hej

RSS 2.0