såklart...

..så har jag gått och blivit sjuk igen. Men det var ju trevligt att vara frisk i iallafall två veckor... Ska försöka förtränga och ignorera det så mkt jag kan såhär på nyår, får spendera första delen av dagen nedkrypen i sängen med té och sex and the city tror jag. Och mina gosar.

 

 


musik non stop

Idag tyckte jag tydligen att det var dags att sova ut så klockan 3 vaknade jag, bra jobbat! Har inte gjort något vettigt överhuvudtaget, kollade på ett program där olika slags djur har räddat människor. Väldigt bra program faktiskt, även fast dem kanske överdriver en smula. "jag är säker på att grisen då tänkte att han måste springa ut till vägen och hämta hjälp. någon som kan ringa ambulans.". Men ja, lite sanning ligger det ju i det och jag blev lite rörd. Har nu bänkat mig framför datorn och spotify.

otroligt seg dag måste jag säga. Pratade precis med Millan som satt på jobbet stackarn. Men hon tjänade över 200-lappen per timme och satt mest och läste för att det var så lugnt. Ganska gött ändå. Nu ska jag fortsätta lyssna på kent och försöka ta tag i den här dagen. Fast innan det ska jag kolla på lite how i met your mother. Gillar att pappa har börjat kolla på det och går runt och säger "its gonna be legen...wait for it...dary" hela tiden som Barney.




Puss&hej

Julaftonen

Dagen spenderades som jag tidigare nämt på Transcom. Dagen gick fort, bra folk jobbade & jag räddade julen för flera kunder. Jag kände mig som tomten när dem fick bild i rutan och barnen jublade i bakgrunden för att de nu kunde se Kalle. Vi själva kollade på anna anka faktiskt. Hon är otroligt rolig och helt ja, blåst. Gillar hennes teori om brosk också, smart ändå.....eller? haha.

Åkte iaf hem efter jobbet, åt & öppnade julisar. Åkte vidare till Dave & fick fler fina klappar. Även fast det blev några timmars jobb så hade jag en mkt bra jul. Puss












just det, min mobil verkar nu vara borttappad föralltid. så ska ta tag i det här med ett nytt mobilköp så fort som möjligt!

Sex and the city 2

Hur länge känns det inte som väntat på den här filmen nu? åååå jag längtar :D


Kul Jul

Nu har jag slagit in de sista julklapparna, kan konstatera att jag inte är sådär jättebra på att slå in snyggt. På ett paket skrev jag till&med "förlåt för att jag slog in så fult". Men pappret ska ju snart bort ändå.

klockan har nu hunnit blivit ganska mkt och jag ska ju upp och jobba imorrn vid kvart i tio så tar nog natten snart. Men god jul på er!



 puss&hej


teknik-sanna

Har haft teknikutbildning hela dagen. Jag & Linnea började med att montera en parabol som vi satte fast ute i kylan och ställde in mot viasats satelit. Duktiga vi! därefter har vi gått igenom allt om sateliter, frekvenser, boxar, signaler, olika kopplingar osvosv. jag är otroligt trött i huvudet. Fast vet ju dock det mesta men känns bra att bli lite bättre på ämnet så man är 100 på vad man säger till de kära kunderna, ofta kan de ju mer än en själv och då kan det ju bli lite fnissigt eller bara pinsamt.

har ett fint expempel på en typiskt kund som kan ringa in. Ni kan ju notera att tvn inte ens är på, är ju då otroligt konstigt att han inte får bild. Plus att han resetar (formaterar) boxen varje gång han slår på den........ Haha. Älskar verkligen att få in sådana här kunder.


kom hem en sväng

Idag är en "JagSaknarMiaDag".



en gammal bild. jag saknar min kära & galna vän väldigt mkt.

måndag

Livet utan mobil rullar på. Jag har tänkt att ladda den flera gånger, men antingen så har jag haft laddaren och inte mobilen eller tvärtom. Nu har jag laddaren och mobilen och förhoppningsvis kan jag återuppliva den! så nu kan ni höra från mig igen. Om ni har tur...

Annars har dagen flygit iväg, slutade vid 2 tiden och det kändes helt sjukt att gå hem när det fortfarande var ljust ute! Åkte hem & sen vidare till stan för lite julklappshandling. Sen satte sig lostnördarna i soffan för att mata de sista avsnitten på säsong 3. jag kmr sakna charlie..

Imorgon har jag teknikutbildning hela dagen, vet inte om det är möjligt att bli mer teknisk än vad jag redan är men kan ju alltid försöka.

Puss&hej

söndag morgon

Nu börjar jag, Erica & Vicky dagen med några vändor fram & tillbaks i bassängen och lite bastu, göttans.



I'm good, i'm gone

Äntligen är det helg kan man (jag) nästan säga. Ska bara iväg för att jobba det underbara 9 timmar och 45 minuterspasset. Ett jobb där man sitter still är faktiskt inget för mig, blir så jekla rastlös av detta.

Vet inte riktigt vad som händer en kväll som ikväll, kommer förmodligen däcka i sängen så fort jag kmr hem. Men imorgon blir det förhoppningsvis örebro & så tänkte jag och David bädda ner oss i soffan och kolla på lost hela kvällen. Det är ungefär så mkt som jag orkar för den här helgen.


Jag håller tummarna för att dagen går fort och att mina tokiga arbetskamrater som vanligt gör dagen mycket bättre! dem brukar vara bra på det nämligen!

puss&hej


the last bounce - check!

 

Nu är det beställt och den 25 april befinner sig jag millan & emelie i globen för att se the last bounce. Jag får rysningar bara att tänka på det och jag längtar så jag spricker!


vad sägs om lite sommar?



har ingen julfeeling överhuvudtaget & kmr ofta på mig själv med att kolla på bilder från i somras. jag saknar sommar.



Nu är det inte lång tid kvar tills jag börjar igen. poor little me. kan även tillägga att hdboxar måste vara det största misstaget på jorden. det kommer att starta ett tredje världskrig, tro mig.

worrrki

Lyckades tillslut somna vid 4 imorse ungefär. Var ju en riktig tur att jag inte börjar förens 15.15 idag! Men nu går min buss snart så jag ska ge mig ut i de hemska snön och frysa lite innan jag hjälper alla människor därute i världen som vill se på TV. Jag känner mig mkt viktig när jag tänker så.


Ha en trevlig dag allihopa, och tummen upp att den här dagen känns bättre!


02.14

Nehepp, det här med sömnen gick inge vidare. Men spotify funkar ju det med. Ramlade förbi lite bilder som Erica tagit och har ett råd till er alla därute;

Shota inte fishersmens friend ur pokal. Det kan reslultera i en ganska rejäl fylla, lårkakor, trasiga tavlor, osv.....


Ny dag tillsammans med Nutini

Dålig tisdag måste jag säga. Dock så är klockan 01.33 så onsdagen har redan tagit över vilket känns skönt. Ny dag nya tag. Snön har kommit också och på jobbet insåg jag att det faktiskt inte är långt kvar till jul, paniken kom som alltid veckan innan jul då man inser att man bara har köpt en julklapp, har flera stycken kvar men inte har en blekaste om vad man ska köpa. Vill inte slänga pengar på skit som ingen har någon nytta av ändå, så det hela är ett väldigt svårt problem. Jag vet inte vad någon önskar sig och det verkar de själva inte veta heller.

Vet inte riktigt vad som finns mer att skriva. Vill bara hoppas att onsdagen bjuder på lite mer glada miner, bra humör och sådant bra. 

Nej, en bra idé vore kankse att sova....

...även fast jag helst av allt vill dra och dansa av mig lite.

En ledig måndag..

..och det kunde inte kommit mer passande efter att ha vinat både fredag & lördag med jobb hela helgen också. Det resulterade i få timmars sömn vilket även kan resultera i en hel dags skakningar och svimattacker, haha.

Efter jobbet igår hämtade David upp mig och vi avslutade kvällen i soffan framför lost. Väldigt bra avslut på helgen.
Nu har jag sovit ut & Dave har åkt till jobbet, funderar på att sneak kolla lite på lost utan honom för det var så spännande, men det ska jag väl icke göra......


Kul att Erik vann föresten, dock var Callis bra också men Erik har rösten som, ja.. Han har den. Men jag förstår inte vinnarlåten, herregud vilken tråkig låt...



Men tycker dock fortfarande att Albin Larsson gott kunde ha vunnit hela skiten. Han är bäst!



Dont look back in anger

idag är en såndär mindre peppande kväll. Men ja, det gör inte så mkt för den är snart över ändå.

Min sista lediga dag på ett tag påbörjade jag i badhuset med 45 minuter bestående av vändor fram & tillbaka i bassängen tillsammans med Erica. Mycket härligt!

Lunchade sedan med mina fina vänner på som hemma, smoothie & toast, mums! Emelie lämnade mig & Millan för några timmars jobb så då fick vi ta till tröstshoppandet. En klänning, lite underkläder, smink & en ny sladd till min ipod som jag har lyckats tappa bort, inget chockerande kanske.. Tappade även bort mitt badhuskort ungefär 2 timmar efter att jag hade köpt det idag också. Jag är bra. Men det blev återfunnet som tur var. 

Nu ska jag sy lite i klänningen & därefter sova inför några timmars jobb & sedan den omtalade transcom julfesten! 

 

nu blir det sömn och pepppppp

puss&hej


The last bounce

Deras sista föreställning som hålls i globen, OM jag vill dit! jag vill jag vill jag vill jag vill!



   


torsdag

är otroligt jättetrött. herregud.

har iaf skjutit upp simmandet en halvtimme och nu är det 20 min kvar. vilken tur att det bara är ungefär 15 m till det kära badhuset. Har en misstanke att Erika kan vara lika trött som jag i och med att hon var ute inatt....


vi får väl hoppas att vi inte drunknar bara så är det väl lugnt.

nu är det iaf dags att plaska lite



hade ingen annan passande bild på denna dator, hoho.

21.30

Sitter här och tänkte skriva ett inlägg som ett tidsfördriv.. Har inget att göra men Dave kommer snart och hämtar upp mig efter lite fotboll.. Mia ringde precis, hon hade det askalasbra lät det som och hade redan fått jobb. Då blev jag glad! Var skönt att prata lite med henne, trots att vi inte kunde prata så länge..

Imorgonbitti ska jag & Erika göra ett nytt försök med simningen, dåliga som vi är försov vi oss båda idag, haha!
Efter det blir det lunch osv med Millan & Empa på stan och njuta lite av min sista lediga dag på ett tag.

Blir nog bra.

Nu är det bara 25 min kvar tills David kmr... haha. thank god för spotify!


Onsdag



Började dagen med att kolla på den allra bästa julkalendern, nämligen mysteriet på greveholm, och äta frukost med min syster medans vi sa typ varannan replik i och med att vi har kollat på den ungefär 3682368 ggr.

Nu har hon färgat mitt hår och när det har torkat tänkte vi ta en tripp till solariet.

Puss&hej

dem där ok go

Om det var såhär när man gick till gymmet skulle jag gå dit varje dag!





eller om det var såhär fränt att hänga på baksidan så skulle jag dra dit varje dag efter gymmet.



haha älskar de här videorna. kan kolla på dem 387346 ggr och skratta lika mkt varje gång!


Gettin jiggy with it

sitter och nynnar på Will smiths låt och det känns väl lite sisådär, haha. Men den har fastnat i huvudet och är nog där för att stanna ett tag misstänker jag.

Iallafall så tänkte jag meddela att jag nu är ledig i 3 dagar. Verkligen helt otroligt jätteskönt! Förhoppningsvis sover jag inte bort dagarna utan utnyttjar dem till massa bra saker istället. Förhoppningsvis. Kanske träna, köpa julklappar, fota osv. Som sagt, förhoppningsvis..


fröken awsome

Nu är Mia framme och har mött upp Karl. Känns bra. Dock kändes det inge bra att se bussen åka iväg igår. Det var tungt. Men är ändå otroligt glad för henne.

I fredags åt vi några st på katrinedalskrogen för att sedan vina vidare. Det var en kväll/natt som bestod av både skratt och tårar. Ena stunden rappade vi låtar om kalle kuk & dansade medans vi andra stunden låg och tjöt så tårarna sprutade, haha. Jag & Mia tog tillslut en taxi hem till mig men kände oss lite fnissiga & fotosugna innan läggdags...

   

  

Lördagen blev mest häng med fröken awsome fram till att hennes buss skulle gå.
Det är nu lite tomt i Kga...


Fredag

Vaknade upp med krasslig hals återigen. Det vill inte ge sig. Därför fick jag ställa in min & Erikas träningsdejt. Det är deprimerande det här, vill hårdträna men känns som att det faktiskt inte är så smart att göra det sjuk.


Ikväll ska vi iaf äta god mat och säga goodbye till Mijo. Vattenfast mascara, check! haha. Nej men hon är ju iaf här både idag & imorgon så helgen får bli en Miahelg.


Nu tar jag helg!

Såg ngn film på TV förra veckan. Den handlade om någon man som suttit i fängelse ungefär hela livet och så blev han fri och fick gå ut genom fängelsegrinden. Han såg lycklig ut.

Så kände jag mig idag när jag gick ut från transcom! Ioförsig ska jag tillbaka på måndag men som jag nämt förut är jag därefter ledig tis ons tord. Halelujah.



Tror att jag inte återkommer ngt mer för den här veckan. Men det återstår väl att se. Ha en bra helg om icke!

Puss&hej


slow dancing in a burning room

Säger bara John Mayer & Paolo Nutini. Bra killar. Riktigt bra killar. Dem går på repeat på spotify mest hela tiden! Och emellanåt sätter jag även på Dave grohls vackra stämma när han sjunger home!


Blev sleepover hos fröken Mia inatt. Skitsnack & sex and the city. Det är bra.
Annars har jobbdagarna den här veckan gått otroligt bra & fort faktiskt. Bra & glada kunder gör mig gladare och det verkar mest vara sådana härliga människor som ringer i den här veckan. Sen jobbar jag bara imorgon, är ledig fre lör sön, jobbar måndag och är ledig tis ons tors. Om det fanns någon gillaknapp skulle jag trycka på den 648644368 ggr!



Nu väntar jag & Mimmi på våran kille. Han är lite seg. Eller så är det 504an som är.

bränd pasta.

Skulle precis börja på att skriva ett inlägg när jag kände en skum lukt. Ånej tänkte jag och kom på att jag hade satt på en kastrull med pasta för ungefär en 40 minuter sen. Det lukta bränt i hela köket och pastan var svart. Bra jobbat tänkte jag. Och så gick det med min matlåda, orkar inte göra ngt annat.

Kan erkänna att jag är lite trött. Ska till Mijo nu en sväng och därefter blir det jobb.



hittade en bedårande bild på oss påväg till Turkey! Puss&hej


RSS 2.0