När ska jag få sova?

För tillfället känner jag mig lite otaggad för dagens putte. Är så jäkla trött så huvudet hänger inte med mig för fem öre.  Och vi vet ju allihop att sömnbrist + alkohol = sanna ligger däckad runt 12. Så frågan är när jag ska sova idag? Ett problem som inte går att lösa!



Har ringat in det jag vill se och dragit ett streck under det som jag kan se men gör inget om jag missar. Slutar vid 3, ska duscha och fixa & vara på plats vid 4. Här behöver vi ett mirakel...


putte dag 2

Ännu en nykter festivalkväll på putte i och med att jag börjar vid 6 på morgonen. Jag och Maria drog hem till Thomas en sväng på kvällen där killarna satt och spelade tvspel. Så kan man ju också tagga om man vill, så jag & Maria försökte oss på något jäkla sagan om ringen spel. Haha gick inge bra, tacka vet jag super mario :)

Vi drog in lagomt till Hoffmaestro iaf och vilket drag! Peppat folk i hela dalen som studsade upp och ner och åt alla håll. Lite skillnad från förra året då de spelade vid 12 på dagen på lilla scenen och det var ungefär 40 pers. Kollade lite på Thåström också men vid den tiden var jag irriterad på alkoholiserade personer (brukar bli så när man själv är nykter) så jag och Dave drog hemmåt. Kom väl hem vid 3 tiden och skulle upp vid 5. Putte tar kål på mig, men det får han gärna göra den här helgen!

(har inte hunnit ladda över bilder)

Puss&hey

Torsdag

Den här veckan har gått fort som blixten! skönt det. Men den här morgonen började inte speciellt bra, först hade jag glömt att göra matlåda igår så det blev ingen, tog fel cykel så var tvungen att cykla tillbaks en sväng (jag & min syster har likadana). Sen kommer jag till jobbet och ska slå in 3 plock. nehejdå, då råkade jag slå in 33! Fyfan, bara att börja slita. Då var jag nära på att tjuta för det kändes som droppen! haha.


Var ju på Putte igår också. Kanske inga artister att hurra så mkt för. Men en del bra såg jag allt. Riktigt festivalväder så stämningen var ju på topp! Synd att jag jobbar annars skulle man ju kunna vara där sent.



Puss&hey

tatuering

Är så jäkla sugen på att skaffa en. Men har ju alltid sagt att jag tkr det är onödigt att göra en bara för att. Vill att den ska betyda någonting. Men det är ju lättare sagt än gjort. Och bokar jag tid blir det ju nästan att jag skaffar en bara för att.

Lite insperation thanks.

Putte

Då har Putte i parken börjat nu. De ända jag vill se idag är bob hund och det hinner jag icke, så frågan är ju om man ska dit idag eller inte. Ser fram emot att se hoffmaestro, Johnossi, anttila, backyard och moneybrother. Visst är det fler jag vill se men vet inte om jag kan.

Hoppas på en trevlig festival med trevligt folk iaf, som förra året!


Bild som jag tog förra året, blev lite kass kvalli för jag kopierade bilden.



Puss&hey

slut för idag

Det här kan man säga är min första lugna stund för dagen och ska snart sluta. Har haft världens träligaste & största plock idag. fast det känns ju bättre att ha lite och stå i så tiden går men det kändes nästan lite överdrivet idag.

Ska trampa hemmåt, kanske ta en joggingrunda (en väldigt liten) och sen ska jag vara med min Dave.



Hoppas ni har en bra dag!

Puss&hey

Söndagen

På söndagen var man lagomt sliten. Låg i sängen halva dagen medans david satt vid datorn halva dagen, hehe. Lite lata. Men vid 6 tiden drog jag & Maria iväg för att äta lite pizza, kändes som ett måste efter gårdagen! Vi tyckte att vi lika gärna kunde fortsätta med en glass och jag ville ha lakritsglass från max så vi tog driven men deras beställningshögtalare funkade inte så vi ställde oss i kö som varade i ungefär en kvart med bara två bilar framför. När vi äntligen kom till luckan så sa dem att deras glassmaskin var trasig. haha då åkte två lätt irriterade tjejer till donkan istället. Nu är det klart, jag hatar max!

 
slitna tjejer.


Efter lite häng med Maria & Hanna hmande jag på karlberg där pojkarna hade fått för sig att spela basket.. Men det var nog jobbigare än vad dem trodde för efter trekvart gick vi till Tomas och kollade på film istället. Pusher, helt okej faktiskt, men jag somnade de sista 20 minutrarna som jag jämt gör när det gäller film. Har nog inte sett en hel film på 2-3 månader tror jag, haha. Efter det åkte jag hem med världens bästa David och sov lite mer <3

Lördagen

Lördagskvällen startade jag, Maria & Danni hemma hos henne med alkohol, gönsaker och dipp. Lite nyttigt till det onyttiga, haha! Blev lite pokerspel och därefter trillade det in lite mer folk. Hade trevligt där och tillslut drog vi vidare till Jesper som hade fest och efter det styrdes kvällen mot statt. Jag hade en skitrolig kväll/natt men kan nog säga utan att överdriva att jag är den mest lättpåverkade människan på jorden. Blev en repris på förra söndagens "välmående".

  

  
Lite bilder från kvällens händelser. Som sagt, trevlig kväll! :)

Puss&hey

vad heter den som är kär i dig?

Den quizen gjorde jag på facebook och fick inte ett så otippat resultat.



Det är ju Min Dave såklart. PUSS

Fredag, äntligen fredag!

Jäklar vad man upskattar helgen nu när man har kommit in i det hårda arbetslivet, hehe. Hårt & hårt kan jag inte säga att det är just nu, quizar lite på facebook osv.

Vet inte riktigt vad som händer ikväll, får se vart kvällen tar mig. Har föressten min gamla mobil nu, eggy som många så fint kallade den. Min käre nokia valde att lämna mig. tråkigt men sant. Det är nog dags för en ny mobil snart.

Var riktigt kul att se alla gamla bilder och filmer som togs för typ 3-4 år sen som jag hade kvar på min gamla mobil! Fick inte med mig telefonboken bara så då vet ni varför jag är osocial.


Nedräkning för helgen: 5 timmar

Puss&hey

Torsdag

Gårdagen spenderades hos David. Vi gjorde tacos & gick på bio. Harry Potter blev det, tråkigt nog råkade jag somna till då & då. Tror inte bio är så lämpligt efter en arbetsdag och brist på sömn. Men det som jag såg var bra,  den kändes bättre än dem tidigare filmerna.

Back to work. Eller ja, har 8 plock kvar nu som kommer ta en kvart, sen har jag inte mkt mer att göra så har nog 6 väldigt tråkiga timmar framför mig.



6 timmar senare... Som jag förutspådde förut i inlägget så skulle det bli en ohändelserik arbetsdag. Ska cykla hem i regnet om ca en timme. Kan inte låta bli att gå runt och dagdrömma om utomlandsresor som vanligt. Är så jäkla sugen nu!


Sabína & jag i Bullis. och är det inte Linda B vi skymtar i bakgrunden (;


Puss&hey

onsdag

Har tagit mig igenom en hel arbetsdag ännu en gång. Segt som tusan. Som tur är så jobbar Johanna där också, annars hade jag nog inte stått ut där länge till. Allt roligt folk gick på semester i måndags och dem som då kom tillbaka är varken glada eller sociala.

Drog till Willys efter jobbet för att inhandla lite tacogrejer som jag tänkte göra till dave när han kommer hem från sitt jobb. Men nu ska jag ta en dusch och somna framför oth så jag kan vara lite pigg & social ikväll.



Puss&hey

dancy

Igår bestämde sig Sara för att samla ihop oss danstjejer och köra lite. Väldigt bra beslut av henne, har inte dansat sen i början av sommaren så det var lika skönt som det var kul! Dock kanske det är dags att börja stretcha lite dagligen, har inte gjort det en enda gång på hela sommaren och det märktes på vigheten som inte existerade speciellt mkt!



Blir troligtvis mer dans på torsdag, det gillas!


Måndag

Idag har det varit en sån där otroligt lång måndag. Lördagen har satt sina spår. I går hade jag jordens värsta baksmälla, varje sekund var en kamp mellan liv & död kändes det som! Men jag tog mig igenom de hemska timmarna och trodde allt skulle vara bättre idag. Nej såklart var det inte det, mådde illa imorse också, kul när man ska upp klockan fem, fyfan.

Men lördagen var kanon! Hade skitkul. har inte lusten att skriva om den så slänger in lite pics istället från förfsten vi hamnade på efter lite om & men.
 
  
  
   


Lördag

Igår åkte jag, Nicko, Emelie & Danni mot örebro där vi först åt glass på Pitchers, riktigt gott är det där! Senare kom även Elvira & Malin och då var det dags för bio, transfomers 2. Hade höga förväntningar och det kanske var det som gjorde att jag inte tyckte om den så mkt. Eller att jag var trött efter en dags arbete och blunda till ibland. Men det kändes som man såg robotar som slogs i 2 och en halv timme. Blev lite för mkt sånt. Annars var det bra emellanåt från & till.

Den här dagen började med so you think you can dance reprisen och frukost till det. Nu laddar jag för ikväll som ska bli kanon!


Puss&hey

fredag

Ikväll blir det transformers två i örebro med tjejerna, ska bli kul!


Sitter hos Nicko nu och snackar pratar lite om allt & inget :)



Puss&hey

Nu tar jag helg...

om ungefär fyra timmar! halelujah skulle det kunna stå en gospelkör och sjunga när jag cyklar ut genom boforsporten, så känns det ungefär!

Igår kom det massa släkt för att fira mamma, det var trevligt! Det var även trevligt att komma bort till Maria en sväng och äta tacos med henne, Hanna & Daniella.

Idag vet jag inte vad som händer, ska äntligen klippa mig efter jobbet, goodbye slitna toppar! Sen får vi se vart kvällen tar mig. Peppar iallafall för imorgonkväll då det blir utgång & trevligheter!




peppar med lite pics

Torsdag

Nu börjar värmen komma tillbaka lite känns det som. Skönt om man har en solig helg att se fram emot! börjar bli riktigt taggad inför lördagens bravader också!

Annars har det varit en seg arbetsdag som vanligt, börjar kännas som ett andra hem nu. man går hem vid 3 och sen wips så är man tillbaks igen.

Idag ska mamma firas som fyller år! Sen har det varit prat om Jack tidigare i veckan med pinglorna så får se hur det blir med det.



Puss&hey

Dagdrömmer om resor



Jag vill utomlands.

I'm working, i sweat but it's all good. I'm breaking my back but it's all good.

Tre veckor till ska jag jobba kom Janne och sa nu, det är blandade känslor!

Gårdagen

Det var skönt att ta det lugnt efter jobbet igår. Tog en cykeltur till david på kvällen och jag fick honom att komma och möta mig på sin cykel. Tänkte att det kunde vara skönt eftersom det var så fint väder. oturligt nog hade vi båda knappt någon luft i våra däck så vi rulla inte så bra. Kände att min kondition inte är på topp precis, haha! 



Nu är klockan snart tio och jobbet rullar på någorlunda fort. Det är ju min sista arbetsvecka här men tydligen så kanske dem behöver mig en vecka eller två till. Tungt på ett sätt med alla dessa sömnlösa dygn att se fram emot men det glömmer man nog fort när man får lönen så det gör inte så mkt. 2 veckor hit och dit är ju ingenting egentligen.

Puss&hey

Tisdag

Blev inte så många timmars sömn inatt. Hörde inte väckarklockan heller så gick upp en halvtimme försent, men det var rätt lugnt ändå för David var snäll och skjutsade mig!

Dagens planer är att ta en promenad hem och sen sova ut ordentligt. Klämmer nog in lite oth också.



Puss&hey

måndag kväll

här sitter jag själv och rädd i Davids källare, 5 timmar innan jag måste gå upp till jobbet. Fy fan.

har varit med mina pinglor maria & hanna idag. Vi har bl.a ätit kyckling & pommes, haft glasshäng på max & varit med åkis & vetto.

Nu orkar jag inte vänta mer på dave. Nu måste jag sova.

Gonatt :)

See you

Nu är matrasten över och jag får bara hoppas att de tre sista timmarna går lika lätt som de andra har gjort! Dagens planer är att åka hem, ta en dusch och sen ska jag umgås med Hanna & Maria :)


Måste bara tillägga att jag har världens bästa pojkvän!

One thing is always true, how good it is to see you

kanon

allt känns kanon. Min helg har varit kanon (bilder kmr nog någon annan gång) och nu har halva arbetsdagen gått lika fort som blixten, alla är på bra humör och solen är framme.

KANON


lunchrastens sista minuter

Fick precis ett sug efter att fota. Känns som jag har samlat på mig asmkt insperation men låter den rinna ut i sanden. Får ta det någon dag nu till helgen om solen kunde vara snäll och visa sig.

Dock så är mitt sug efter att dansa outhärdligt snart. Dem hade ringt från musikalen idag men hann inte svara och kan inte ringa upp. Hoppas hoppas hopaas att vi ska börja öva snart!


?

Vad är det med city radion och deras besatthet av låten all summer long med kid rock??! Hela hela tiden ska den spelas och den är ju så dålig! Kommer ihåg när jag var med en dag på city och Gunnar pratade med mig i en timme om hur bra Kid rock är. Visade mig massa låtar, blundade, njöt och försökte visa mig djupheten i hans texter. Jag ville mest gå därifrån då. Går inte att byta radiostation heller, självklart. Någon har tagit bort knappen som man gör det med. Min misstanke är att tanterna har gjort så med flit för att man inte ska kunna byta bort deras älskade city radio!

Oh happy day

Fick äntligen sova lite längre inatt än vanligt. Lånade en oth säsong av Millan igår som jag bäddade ner mig framför rätt tidigt på kvällen och somnade under första avsnittet. Blev ioförsig kanske bara 3 timmars längre sömn men det känns faktiskt skillnad. Zombie-sanna finns inte längre då.


Den här dagen har rullat på som aldrig förr! Nu är det redan lunch och jag har inte ens kollat på klockan idag som jag brukar göra 648346834 ggr och undrar när nästa rast är. göttttttttt

Ikväll ska Millan firas var det tänkt. Ska äntligen få träffa Sabina & Emelie då som jag inte har sett sen studenten. Puss på dem och puss på den här dagen!


Ikväll firas den här tösan brevid mig! <3


Dans på sveriges torg

Hyllning av Michael Jackson på sveriges torg. Sånt tkr jag om! Det är Bounce som hade dragit igång detta.

Hade velat varit där och sett det faktiskt, eller till & med varit med och dansa.

I en av bounce shower har dem ett inslag av introt till den här låten som dem dansar till, kommer ihåg att jag fastnade extra mkt för det!

http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/mj58_09/article5488473.ab

Give me a moment

Tänkte ta nya positiva tag nu! Resten av dagen kanske blir kanon, vem vet?




Skit dag


Började skriva ett inlägg om vilken dålig dag jag har och när jag var klar försvann allt, såklart.

Orkar inte skriva om det, skrev det mest för att skriva av mig och det gjorde jag ju då. Kan säga bara att jag är så jävla trött på jobb & regn. Jag vill hem nu och lägga mig framför tvn under ett täcke.

Men nej då......


onsdag

Är skittrött nu, har lunchrast och har legat nere på bänken i omklädningsrummet i ett försök at sova lite men det gick inge vidare. Ska hem till Dave efter jobbet, ta en powernap och vänta på att han slutar. Efter det tänkte jag försöka få med honom till stan en sväng och inhandla lite nödvändigheter.


Tisdag

Drog hem till David efter jobbet och efter lite återhämtning så drog jag maria & hanna och åt pizza. Därefter åkte vi mot Daniella där vi satt och kollade på michael jacksons begravning/minnestund. Blev lite mys tv-häng hos David också med tjejorna :)

Nu är det dags att lägga sig för mig. Ska upp om 5-6 timmar. Jag får aldrig sova ut! Men det finns det inte tid för ibland (;

Puss&hey

Gårdagen

Gårdagens spenderades med maria, daniella & nicko. Vi åt tacos och kollade på film, bra kväll med andra ord!  Men som alltid somnade jag lite för sent och det är inte så roligt när klockan ringer kvart över fem på morgonen då. Sitter som en zombie här framför datorn nu, haha. Men den här dagen har gått fort, har varit massa att göra hela tiden. Nu är det bara 3 timmar kvar!

Puss&hey

2 h 49 min

Såhär lång tid är det kvar tills jag slutar.


Back to work

hittade de här på nickos blogg och står och skrattar för mig själv. Från i lördags på borggården och jag vet faktiskt inte vad vi hålls med, haha!

  

Annars har den här dagen varit skit hittils. Gick till jobbet och blev dränkt av regnet, hamnade på sexans station idag och jag blir tokig på alla plock som man måste räkna 463, 236, eller 271 korkar, flaskor osv. Tappar bort mig på 200 och får börja om från början. Idag tycker jag synd om mig själv men ska umgås med Nicko ikväll och jag tror säkerligen att hon får mig på bättre humör!

Helgen

Tänkte sammanfatta helgen lite. Behövde en lugn fredag för att komma i form & bli fullt kry inför helgen så där hände det inte värst mkt.  Lördagen däremot startade jag, maria, hanna, sofia & nicko genom att strosa runt i örebro där det hittades lite smått & gott. Senare styrde David förfest inför statt. Orkar inte skriva om kvällen, allt som allt var den trevlig!
Nu på söndagen har jag & david inte kommit igång förns på kvällen. Tror det blir film & tacos för att ladda inför nästa veckas arbetsdagar.



Puss&hey

jobb, p3 & snart helg

Inväntar helgen, nu är det 4 och en halv timme kvar ungefär. Jobbet är segt som vanligt men p3 lättar upp det med all bra musik dem spelar . Den som valt musiken idag är inte dum inte, det har spelats allt från johnossi, mando, the sounds, lauren wolf, milow, lykke li osvosvosv.

Ge mig helg nu!
 
le love



I'm working, I sweat, but it's all good I'm breaking my back but it's all good

Kvällssol i lunedet











Fick med mig David ut till Lunedet en kväll här i veckan. Klockan var runt tio men kvällsolen gassade ändå på, varmt i vattnet var det också. Var tvungen att ta lite pics. Kvällen avslutades med jordbuggar & mjölk framför tvn.  Gud vad jag tycker om sommaren! Och min Dave!

42 grader

mot fönstret har termometern visat idag. Det borde vara förbjudet att jobba i det här vädret! det är 28 grader härinne på jobbet också. Vad skulle jag ta mig till utan min käre vän fläkten?


tycker om den här bilden.

Mer koster

   
Midsommar

  
Lördagen....

  
...som avslutades med nattdopp i havet!

sjukt

att jobba i ett sjukt tillstånd är sjukt.

Ville bara säga det.

Onsdag

Vilken tur att det är så varmt och kvavt uppe på plocken och att man andas in samma luft hela tiden. Vilken tur att man svimmar när som helst. Vilken tur att dem har cityradion.

Lyckades byta till rocklassiker där som spelade nirvana nu. Känns som ett bättre val än att lyssna på när cityradion spelar all summer long hela jävla tiden.

Svimmar väl till kurts stämmor här vilken sekund som helst. Lite uppdatering från min matrast, som det låter så är jag inte överförtjust i mitt jobb just nu. Tror jag har feber också.

Sådärja, nu har jag skrivit av mig. Nu är det nya tag!

Puss&hey


RSS 2.0