komsssssi

Vilken tur att jag har väntat med att uppgradera mig till en Iphone, ska lätt köpa en vit! Har ju min vita samsung nu som är så fin (dock inte sådär jättebra....) så det kommer kännas så bra att ha en vit. Vill ha den nu, vill spela angry birds...

Har jobbat fram tills nu och tack vare det fick jag skippa fotboll i Karlstad så vad ska jag nu göra? Ut på en springtur i kvällssolen kanske? arå. Puss!


worrki

far snart iväg till jobbet. kan meddela att jag inte gjort något vettigt alls utan hamnade istället framför satcfilmen. bra är jag!



inser dock att jag måste ta tag i allt som har med flyttpackning att göra då vi flyttar om3 dagar..

borde..

göra massa saker t.ex. som att flyttpacka. Men frågar mig vem som vill göra det i det här vädret? inte jag iallafall. Istället kan man ju lyssna på Veronica Maggio och sitta i solen med tre små älsklingar som den kattant jag är. Har bara lyssnat på Maggios nya en gång men jag gillar den redan!


22.18

Har haft en riktigt bra påskhelg som bl.a innehållit två kvällars dimma, mycket tät sådan, bakfylla, påskmat, jobb, påskkärringar, familjehäng, vänner, sol, mys, trerätters med hemmagjord meny och allt, sällskapsspel osv. En mycket mycket bra helg!

Nästa helg får bli lugn. Ska flytta på söndag. Flytta och bli sambo med David. Världens bästa David. Åh vad jag är glad för det!



torsdag

Har faktiskt tränat som fan denna vecka och tänkte att jag måste faktiskt vila min kropp någon dag så den inte ger upp totalt. Det var tänkt att den dagen skulle vara idag men har redan varit ute på 75 minuters PW och ikväll blir det en timmes indoor på TL. Får se hur död jag kommer att vara ikväll. Tänkte mest bara skryta om hur duktig jag har varit, för jag tycker att jag är duktig.

Nu sitter jag med olja i håret och ska snart in i duschen. Sen ksa jag ut & njuta av solen, efter ett avsnitt hellcats..


inte ett tidsfördriv att dö för, men det funkar

efter en dusch upptäckte jag att det var elva myggbett jag fick igår. Det är så härligt så. Och fint också. Så nu vet ni det. Ska dra och jobba om ett tag men kan inte bestämma mig vad jag ska göra för mat innan. Efter jobbet åker jag direkt till dansen och jag riktigt känner hur stressad jag kommer att vara då. Därför sitter jag och tar det lugnt nu innan stresset börjar.

Jag vill ha en iphone. Det enda jag gör när jag hänger med folk som har denna fantastiskt coola mobil är att spela doodle jump, angry birds eller massa idiottest i alla dess former. Därför ska jag skaffa mig en sån där, så att jag kan roa mig själv när andra inte gört!


min största fiende..

..har börjat smyga fram nu på kvällarna, nämligen myggan! Fy i helvete vad jag hatar myggor! Går inte att beskriva mitt hat till det djuret. Igår på fotbollsmatchen lyckades jag få 7 myggbett på ryggen, sju! Och inga små heller, det var fan monstermyggor. Lyckades döda två och det kändes jävligt bra att se dem dö. Blä på dem små äckliga djuren som förstör varje fin sommarkväll. Ska kankse tilläggas också att jag är extra utsatt såklart.. Som t.ex i thailand fick jag typ 479269256 st fast jag använde myggstift medan david fick max 4 st och han inte använde...


en vanlig syn på min vad under sommartiden


15.23

Inte lika fint väder idag men ska verkligen inte klaga. Lika bra att jag inte kan ligga i solen idag då jag ser ut som en knallröd kräfta efter för många timmar ute i solen igår. Har iallafall utnyttjat vädret genom att ta en skön morgonpromenad, känns bra att komma igång! igår chockerade Ronja & jag oss själva genom att springa utan att bli trötta efter ca en km. Vi bara sprang och sprang och sprang. Så det tar sig iallafall!

Ikväll tror jag att det blir att beskåda fotboll nere på mossen med Nicko. Immetorp - rävåsen. Hoppas på kvällsol och en rolig match!

  


gardiner

Tänker inte gå lös på massa shabby chicinredning när jag flyttar då jag tycker att det kan bli aningen för mycket ibland för min smak. Tycker dock det kan vara fint att ha lite detaljer här & var. Sådana här vita hissgardiner i köket tror jag skulle vara riktigt fint iallafall!




solhäng

Bra dag det har varit! sovmorgon med Dave, tacos, stek på altanen med spotify på i bakgrunden. Vi fixade ihop en puttelista som gjorde en ganska pepp! Vi låg nog i solen i fyra timmar tror jag för att efter det vara hurtiga och ta långpromenad. Nu bränner det i mitt ansikte men det gör inge. Ska ta en dusch och se vad man kan hitta på en kväll som denna!


bästa dagen med bästa killen!


komsi

fast gärna i en vit verision!


H&M home

Kommer bli så himla svårt att köpa grejer till lägenheten tycker jag. Var inne på H&M home och kikade och tycker faktiskt att de ha en hel del fint!






12.30

Hejhejhallå! Har faktiskt hunnit med ett och annat under den ouppdaterade tiden. T.ex. så har jag dansat på en tjejkväll på stan, rensat ut hela personalrummet och besökt tippen, skrivit lägenhetskontrakt (flyttar om två veckor!!!), jobbat, hängt med vännor & hängt med dave på stan och i alla affärer vår lille stad har att erbjuda. Min shoppingsjäl grät blod efter allt fint som den ville införskaffa men jag var hård mot mig själv. Och så har jag faktiskt jobbat ännu lite mer också. Likadant imorse så ringde klockan i vanlig ordning klockan åtta. Körde några timmar och nu är jag en trött tjej så nu ska jag och min pussnutte till katt sova lite. Ikväll vet jag inte alls vad som händer och sker. Det återstår att se! Pusss

  


det är bara repetition, repetition, repetition jämt.

Idag har jag jobbat. Idag har jag ringt Anders (hyresvärd) och bestämt tid för att skriva på kontrakt. Idag kom ciao ciaopersonalen in och gav mig en matlåda vilket förstör mitt numer hälsosamma liv (som jag har haft i två dagar). Idag lyssnar jag på those dancing days nya och på min gamle gode paolo nutini (som inte är så gammal men). Det var länge sen jag gjorde det, tycker om honom. Idag dricker jag Bonaqua citron men anser att mitt sodastreamade vatten med pressad citron i är godare. Idag ska jag ta en promenad till kulturskolan för att dansa modernt. Kan behövas. Nella gör fantastiska koreografier. Jag beundrar henne så himla mycket. Världens bästa Nella! Tillsist ska jag bege mig hem till David där vi ska se senaste How I met your mother.


 


me and my ipod

Jeklar vad otroligt skönt det varit att komma igång med alla promenader nu sen vädret blivit bättre! Har vägrat att gå på promenader när det legat snö på marken. Usch. Hatar snö! Men att sätta i lurarna i öronen på högsta volym och ta sig en pw får man ut mycket av faktiskt. Tar bort allt dåligt i huvudet en stund och så känner man sig aspositiv efteråt. Dyng bra, dynggött. Mer värme tack!




mina inspirerande inlägg

Fick en kommentar förut som var lite småfnissig. känns bra att mina inlägg är givande för vissa!

 

kommentaren: I visited your web so many times and I do not know why I keep going back. I guess your drawing and writing are so good, they make me think about life and God. Your work is inspiring.

hoppas jag inspirerar fler än denna människa med livet och Gud och allt sånt där fantastiskt! puss


önskelista

jag önskar att jag kunde måla fina tavlor
jag önskar att jag kunde sjunga
jag önskar att jag kunde spela gitarr & piano
jag önskar att jag kunde skriva fantastiska låtar

 gud vad kul det hade varit! Överhuvudtaget så har min kreativa sida gått & gömt sig. Dags att leta fram den kankse.


i need a dollar dollar, dollar is what i need

ändrade planer. lite iallafall. Drar till fina vänner och tar ett glas vin i väntan på Dave. Hans match var senare än jag trodde. Och i Kumla. Är på konstigt humör. Vet inte om jag ska skratta eller gråta.  Väljer dock en kväll i skrattens tecken. Vore väl onödigt annars.. Plus att mina vänner brukar ha den effekten på mig, de får mig att skratta alltså. Därför är dem bäst!

  
Och eftersom jag har denna låt i huvudet pga P3 så tycker jag att ni också kan ha det. puss på er, ha en fin lördag!


fredag & lördag

Nu äre helg men då jag jobbar mkt helg nu för tiden så känner jag inte av det lika mkt längre. Förutom på kvällarna då. Igår tyckte jag & Nicko det var på tiden att ses, så det gjorde vi. Efter lite fix & mat drog vi & vinboxen till Simon på torget som styrde lite häng. Cider på break hann vi också med innan det var dags att bege sig hemmåt. Mycket mycket trevlig kväll! Inte lika trevligt var det när klockan ringde vid sju imorse. Men efter en dusch förvandlades jag från död till halvdöd och efter några glas vatten började det gå mer & mer åt rätt håll.

Jobbade dock inte så länge idag vilket var skönt! Och nu är jag ledig tills på måndag eftermiddag, lyx!
Ikväll ska jag hänga med världens bästa kille. Det ni! inte alla som får göra det. I väntan på att han ska komma hem från fotbollsmatch tänkte jag kolla gårdagens big brother men såg då till min förtvivlan att det avsnittet inte funkade. fyfan. Då blire några avsnitt av pretty little liars.


08.15

godmorgon säger en trött tjej. Kunde inte slita mig från nya serien inatt så får skylla mig själv att jag ska jobba till sex nu och vara helt död.

Har pratat med min blivande hyresvärd också och vi ska skriva kontrakt nästa vecka och flyttar i slutet på april! Det är snart! Yeyyyy!!!! Börjar få inredningsångest redan dock. Vet inte vart & hur jag ska börja. Måste nog kika efter en hel del inspiration tror jag.

Ska lyssna lite mer på morgonpasset & Erik Hassle nu som är på besök där, sen beger jag mig. det känns inte som fredag idag. känns mer som.. tisdag typ. jaja.
puss&hej


pretty little liars

Har ännu en ny serie att titta igenom. Det bästa som finns (ja, jag säger så allt för ofta om allt för mycket saker) är när man har en serie att kolla på med massa färska avsnitt som det bara är att köra igenom. Serier i mitt hjärta!


finaste bethany joy galeotti


style by tyra

Lite krångel även på ännu en beställning fick jag reda på idag via mail. Hennes mail gjorde mig dock glad ändå även fast det krånglade. Vilka trevliga människor som löser allt åt mig med mina beställningar jämt!

Jag har nu försökt att ringa dig två gånger utan svar. Det är nämligen såhär, att när vi bytte sajt så har det flyttats över produkter som vi inte längre har kvar. Ring Rund Blåsten kan jag tyvärr inte skicka till dig då vi inte har den kvar. Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för detta men självklart ska vi kompensera detta och jag kommer att skicka ett presentkort till dig på det dubbla :) Ha en bra dag! MVH Angelica!

Hade alltså varit inne och beställt smycken på stylebytyra.se men nu kan jag ju istället beställa för det dubbla. Grrrreat!

   


RSS 2.0