filmdag

Tre filmer idag, typ ungefär vad jag brukar se på en månad. Som de flesta vet är jag mer serietypen, gillar när man följer människor i serier och "lär känna dem".  Iallfall så ska jag nog kanske börja catcha up alla filmer jag missat tror jag.


 Såg först äntligen where the wild things are som jag har tänkt att se bra länge nu. Den var bra, vill också ha en fluffig wild thing att gosa med.


Sen blev det easy A, en såndär amerikansk komedi proppad med förutsägbar drama, dock känner man ibland att det är precis vad mann behöver se när man har ett ganska dramafritt liv själv.

 
Tillsist nu ska jag se the last song som ska vara ganska sorglig har jag uppfattat det som. Fram med näsdukarna!


11.45

Saknar att fota. Måste köpa mig en bra kamera!












Helgen

Tänkte att jag skulle skriva lite smått om helgen.

fredag, var med Hannyh och såg filmen dinner for schmucks. den var fnissig & lite pinig men helt okej bra. Igår (lördag) blev det fest med Empa, Hannah & lite annat folk. For iväg en sväng till Jessen innan statt också där det blev några mer glas vin. Statt då, det kändes som att det var många som ville återuppleva det gamla stället för det var ganska smockat med folk. Jag hade en otroligt bra kväll/natt och vill tacka alla inblanade som bidrog till min träningsvärk i magen idag av allt skratt! är man otränad då om man får det när man skrattar föresten?

Idag har jag hunnit med en liten arbetsintervju som jag tyckte gick bra & dans i några timmar på kulturskolan. Emma hade slängt ihop koreografier tills på fredag då vi är några som dansar lite i ett projektarbete med Stevie Wondermusik i Örebro. kan inte ens urtycka mig i ord hur kul det var, fantastiskt!




nu blire dusch & ansiktsmask
hejrå


a trouble weighs a ton

morgonen började inte med att jag föll i trappan idag. istället under natten hade jag blivit magsjuk så kan nästan säga att jag hellre ramlar i en trapp än att springa till toan hela natten/morgonen. Fick stanna hemma idag men tror dock inte att det är vinterkräksjukan jag har dragit på mig för har mått relativt bra sen i förmiddags. Var nog bara en jobbig engångsgrej tror jag.

Drömmer mardrömmar hela tiden & sådant också. Jobbig vecka men imorgon är det helg och mår jag bra finns det vissa höjdpunkter inplanerade. Har ett spännande möte på söndag också!

Nej, ge mig sommar, sol & glädje istället för mörker, kyla & snö.


bra start

börjar dagen med att dra mig i trappen. aj. kan ju bara hoppas att resten av dagen ska gå som jag vill!

lite frulle & mer morgonpasset i p3 ska väl försöka muntra upp mig.


M&A olsen

huset fullt på tv4 komedi. vilken nostalgi! och hur söta är inte olsentvillingarna?



och hur snygga blev de inte när de växte upp?


tisdag

dusch, nyrakade ben, lotion, te, mysdress & TV.
jävlar vad gött efter en dag med massa nytt att ta in!

 

har färgat ögonbrynen vilket kanske syns på bilderna. Det värsta går bort om 2-3 dagar och då blir det nice. halv 8 hos mig-repris på fyran nu. hon kan få komma hit och göra lite fish tycker jag!


svåra val

alltid när något äntligen dyker upp så kommer det mer på en gång. Den såkallade ketchupeffekten som min mami sa och jag vet inte vad jag ska göra. Borde ha en personlig rådgivare.


galen gårkväll/natt

kan inte sluta skratta! igår blev vi visst alla sådär galna & skrattiga efter att vi tog slut på boxen. Många saker hände som kanske inte ska nämnas här, haha! Hade en så jäkla rolig kväll!

Nu blir det fotboll. Alltså, inte spela, kolla såklart. varannan damernas!


vin

är hemma hos min käre emelie nu och vi spontanköpte visst med en vinbox hem. göttt däää!


gammal bild


fredag

hundvakt och sjukt sugen på iphone! varför är det så jekla dåligt på tv på morgonen/dagen? det står just nu mellan tvshop eller vad kvinnor vill ha. hmmm.

danssugen tjej



Som tur är så drar det igång igen vecka 5, får försöka att hålla ut. Det är mycket som drar igång snart, rätt skönt!
Nu drar jag till Hannah, vi kommer säkert nörda donkey kong. Roligaste spelet just nu! Sen ska jag äntligen få sova med Dave igen. Vi ska vara hundvakt imorgon och efter det ska jag fika med mina vännor på stan.

PUSS


this time baby i'll be bulletproof

vaknade upp på den bittra & arga sidan. Har varit gött att träna lite och lägga fokus på annat. Har även hunnit med att städa idag, med högsta volym på spotify, så nu känns det mycket bättre! En kycklingfilé ligger på tining och senare idag ska jag leka med Hannis, grrrrreat!


fin onsdag

jag hade precis klivit ut ur duschen när telefonen ringde och Nicko frågade ifall jag skulle med och träna easy line på träningslagret. Så himla typiskt! Men träningssugen som jag var följde jag med på ett härligt men jobbigt pass. Efter en skön dusch (igen) lunchade vi på som hemma. Soppa, mmmmmm! Jättefint väder ute idag också!

 

Nu sitter jag med tekoppen & spotify.
Kan mycket väl slås på ett avsnitt av någon serie snart!


the dance

Sitter & sjunger med till denna låt samtidigt som jag kollar runt i studiedjungeln på internet. Vill plugga massa olika. synd att livet inte är längre än vad det är.
 


tisdag

Idag har jag hunnit med att vara hundvakt helt förmiddagen, tagit en skön promenad med Nicko, solat & handlat. Ska aldeles strax äta lasagne och inta soffläge. Ikväll börjar Hanna Hellqvist program, måste ses!

Nu blir det dusch. Tänkte tipsa om det shampoo och inpackningen jag använder. det luktar så gott att man lockas till att duscha flera gånger om dagen! Finns inga andra produkter som luktar godare, plus att håret känns hur bra som helst efteråt. Finns att köpa i vissa frisörsalonger.

 


ny vecka

lite smoothie & denna låt har dagen börjat med.



Njuter lite extra av ledigheten denna vecka, kommer sakna den, haha. Har också suttit & kollat runt på lite skolor och sådant och blivit lite klokare i vad som kanske ska ske i framtiden. Det känns bra! Enligt ett test på en högskolesida blev jag ekonomiska Eva, kan det stämma? Har liksom precis varit såååå himla nära att klicka hem mer från internet fast jag har förbjudit mig själv...


gosan

Tycker den här videon är så jekla söt! sitter med ett léende på läpparna hela tiden. Tror vi alla har haft våra kärleksdrömmar om våra idoler när vi var små.


thai

Ibland saknar jag Thailand så det gör ont. Någon gång när jag sparat ihop mkt mkt pengar ska jag dra dit igen och vara där riktigt länge! Hatar för tillfället vädret här i Sverige! fyfan. Är till&med inne på coral bungalows hemsida och kollar bilder och längtar tillbaka. Bästa hotellet på hela resan! åh.




en satc-söndag


söndag

Gårkvällen var dyngbra! Hos Emelie blev det vin, dans, allsång, skratt & mer vin. Egentligen skulle vi dra till folkets hus källare men vi drog direkt till NS. Har ingen aning varför men jag & Mill drog ut klockan tjugo i ett tror jag och hamnade på mr James? haha. Jaja, vi hade kul! Mötte upp David & Nord som hade haft chillkväll och pratade väl sönder deras öron lite tror jag. Har inga bilder att slänga in från igår, dem ligger på emelies mobil och det kanske är bäst om dem stannar där!

Idag blev det tidig uppgång då Dave skulle till Degerfors och spela cup. Jag drog hem och åt tacos till frukost. Idag börjar säsong två på solsidan. Hoppas den är lika rolig som säsong ett!



Kollar på nyhetsmorgon på fyran nu där en kvinna skrapar triss i TV. Kul för henne då..


Lördag, vin, dans & skratt

Sitter & äter tacos och dricker vin hemma och lyssnar på P3. Ska aldeles strax bege mig till världens bästa Emelie!


Idag är jag så glad! Speciellt eftersom mitt paket till Dave från England hade kommit fram på posten och han tyckte det var världens bästa present.

Nu ska jag göra det jobbigaste av allt när man gör sig iordning, nämligen föna håret. Drar mig för det. Fy det är så tråkigt... Meeeeeeen ha en awesome kväll, det ska jag ha!


fredag

Fredagsmorgonmys är som sagt det bästa!
Frukost, valpgos/bus, brasa & Dave!




Nu är Dave på systemet och shoppar tills imorgon. Jag var dock redan där igår.
Jag är tagggggad!

torsdag

Dagen har börjat asbra med lite träning och god mat! Det bästa med att träna är att stretcha efteråt. Finns inget skönare! Dessutom ger det snyggare muskler om man gör det direkt efter.

 
Iallafall, ska snart till stan och fika med mina fina vänner. Puss på dem!




skänker föresten mina varmaste tankar till alla drabbade i Australien. Usch vad hemskt, är ju som en skäckfilm där nere. Först kommer vattnet och svämmar över, sen krokodiler, ormar & hajar hörde jag på radion. Hemskt!
 


21.11

nytränad, nyäten & nyduschad. Sitter för tillfället med fotbad framför datorn & tända ljus. Rätt så skönt om jag ska var ärlig! Ska slå på en film tänkte jag. Where the wild things are. Efter det blir det sängen!



H&M

  

Sådärja, fina saker som passade perfa! och det var asskönt att sola. Nu väntar jag bara på halsbandet som inte fanns på lager, det kommer v 5 har jag för mig.


dagens dilemma

Fan vad jobbigt det blir när man duschade för två timmar sen men kommer på att man vill följa med sin syster & sola solarium. What to do?!

Ska nog följa med iallafall för mitt paket från H&M har anlänt idag och är redo att hämtas ut!  Föressten har nog ingen missat att Elin Kling har samarbetat med H&M under 2010 och ska släppa en kollektion som hon har designat. Ska bli spännande att se resultat av det!

Jaja, ska nog sola iallafall, efter lite cougar town. Slänger in några bilder från serien när Monicas shot blir till 10 till & hon fotas på sin utekväll med låten single ladies spelandes i bakgrunden till bildkollaget. Skrattar lika mycket varje gång jag ser bilderna, haha!








nördpar

jag sitter i soffan med min dator & Dave ligger i sängen med sin. sociala paret. Synd att han inte har facebook, då kunde vi prata genom chatten istället för att prata högt. nejrrrå. Lite mysigt faktiskt, seinfeld på i bakgrunden med som Dave fnissar till åt då & då, fast han SKA plugga.

han pluggar & jag kollar bloggar & kläder. grrreat!


bild från weheartit


20.53

 

det hela slutade som förutspått med att båda slocknade. Det är kul men jobbigt att busa!


valpbus

Tar hand om en väldigt busig hund idag. Snart kommer vi väl slockna framör tvn båda två om vi håller upp i det här tempot.


lilla gosen!


önskar att jag hade photshop så att jag kunde dra ner på det blå i bilden men nu har jag ju inte det.


godmorgon

den ultimata frullen. Yoghurt, flingor, knäckemacka, gurka med grillkrydda och cvitaminbrus till morgonpasset. Vet inte om det kan bli en mkt bättre start på morgonen, speciellt inte när Kodjo sitter med skrattattack och man inte kan låta bli att skratta själv!

 

snart kommer dave och skjutsar mig till hertig carls där jag ska agera hundvakt åt den lilla godingen. mys!


måndagsbarnet

Måndagen har mestadels bestått av att städa. Känns så himla skönt nu efteråt! Ska bädda ner mig i nybäddad säng med nyduschad kropp. Finns ingen bättre känsla! nästan. Ska upp tidigt imorgon och vara hundvakt då ingen kan vara hemma hos Dave. Jag & Folke ska ha så mysigt!

Kollade på Upp förut. Så himla söt film, älskar animerat!

vill också bo i ett flygande hus bland molnen med fina ballonger!


storm & jj

Det är tydligen storm ute, låter det som iallafall. Det är ju jättebra när man är såhär rädd som man har varit igår & idag. Låter som hela området går sönder närsom. Får överrösta med lite JJ.






söndag

Efter att ha träffat Erik & Nicko en sväng igår, ätit deras väldigt goda tacogratäng & kollat kick ass så intog jag & Dave soffläge hemma hos honom för att se de sista avsnitten på the walking dead. Det hela resulterade i att jag låg dödsrädd hela natten, varenda litet knak i huset eller regndroppe på fönstret jag hörde satte jag mig upp och greps av panik av typ. Det hela slutade med att jag inte kunde somna förens klockan fem på morgonen... Haha.

Idag har jag & mamma storhandlat på ica maxi. Jag ska äta tacochips med guacamole & cola till cougar town & desperate housewives och inte göra ett dugg annat!

 
Serienörden

För mamma är det enligt henne själv katastofernas katastrof att det inte fanns tulpaner på Ica maxi. För mig är det när det senaste one tree hillavsnittet aldrig vill komma.


helg

fredagen: social network med emelie & millis. bra film, bra sällis! gick mot busstation för att möta min alkoholiserade man som festat i örebro. Klockan var halv 3 och vi tävlade vem som kom hem först. Blev några fällningar i snön & elaka knep men han vann tillslut, som vanligt...

lördag: Jag & dave vaknar 14.00. vi ska till Nicko & Erik senare och äta tacos, mums!


att belöna sig själv i förväg

Ska storstäda & ta en välbehövlig promenad i snön snart. Det kliade lite (okej ganska mycket) i shoppingnerverna så tänkte att jag skulle klicka hem lite efter allt slit som en belöning till mig själv. Självklart höll inte den planen. Men tror starkt på idén att belöna sig själv i förväg!




fredagsmorgonmys

med frkost & cougar town. har inte följt det så började kolla från avsnitt ett igår. Sitter och skrattar högt så det gick hem hos mig!


goaste frullen. Gurka med grillkrydda, knäckemacka & c-vitaminbrusvatten.
finns det något mer passande att säga AHM till?!


02.03

kan som vanligt inte sova. tidsfördriv har varit bubble shooter & spotify. tkr det är lite konstigt at det står game over när man klarar ut bubble shooter. fast spelet är ju ioförsig slut då fast. ja.

efter att ha klarat ut det två ggr känner jag att det börjar bli lite långtråkigt. ska kolla lite cougar town istället. fröken Cox är ju så jävla snygg även fast hon är uppe i åren! nu kom mojje också, godnatt säger vi.


lista

Har tråkigt och tänkte roa mig själv med att göra en lista (som jag snodde av en snygg bloggerska men kmr icke ihåg vad hon hette). tänkte eftersom ni säkert är dödsnyfikna på onödig fakta om mig! eller mest bara för att jag har så jekla tråkigt!

1. Hur gammal är du om fem år? tjugofem och ett halvt

2. Vem var den sista du träffade? papi

3. Hur lång är du? 172 tror jag

4. Vilken var den senaste film du sett? king kong
 
5. Vem ringde du senast? millis

6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? "ja det ska jag :D" till Hannah. Skulle äta tårta åt henne.

7. Vad är dagens planer? Det är ju natt nu men morgondagens planer är promenad, sola & bio än sålänge.

 8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på vem det är till. Vissa ringer jag hellre, vissa smsar jag hellre.

 9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? gifta

 10. När såg du senast din mamma? ungefär en halvtimme sen

 11. Vilken ögonfärg har du? grönbruna

12. När vaknade du idag? 09.00

15. Vilken plats föredrar du minst? en plats långt bak i en lång kö. eller typ bakom en lång snubbe på bio. finns många platser jag inte är så förtjust i.

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? i ett aslyxigt miljonärhus med 10 toaletter och 5 pooler. please.

17. Vad skrämde dig som barn? ET! han skrämmer mig dock än...

18. Vem fick dig att skratta senast? Dave på coop förut. Han & jag har jordens sämsta humor ihop men det är väl tur att vi har lika dålig då. eller, bästa kanske jag ska säga.

19. Är du för ung för att äga vinylskivor? ja. eller om jag fattar frågan rätt. Dock önskar jag att jag hade den fetaste samlingen och den snyggaste spelaren i mitt framtida miljonärhem. Skulle vara rätt nice.

20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar. gillar dock stationära bättre av någon anledning.
 
21. Sover du med eller utan kläder på dig? aldrig helt språngande näck. 

22. Hur många kuddar har du i sängen? fyra

23. Hur många landskap har du bott i? två

24. Har du någon gång spytt på fyllan? ehhhhhh neeee?! okejdå, jo. några ggr....

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? shoes

grats på my man

tårta till frukost
presenter
valpgos
god mat med familj
mer tårta
valpbus
tentaplugg

typ så såg davids födelsedag ut. Han är nöjd med dagen (minus tentaplugg) & det är jag med!


love you


födelsedagsbarn

om 37 minuter fyller älskade Dave 21 år.
puss på honom

öret och så

Idag har jag varit i Öret med Erika. Vi shoppade, åt kräftbaguette, shoppade lite mer, sprang på Olle, Linnea & Daniel från idol, shoppade lite mer och åkte sen hem. Nu befinner jag mig hos Dave. Vi har busat med Folke, ätit tacos & kollat på Fredrik & Filips årskrönika som var väldigt fnissigt med roliga klipp osv.

Ska skryta med att jag har ridit häst igår också. Och här pratar vi inte ponny, detta är jättar till hästar. Blir skakig i bena bara av att se upp på dem och får svindel så fort jag sätter mig. Men jag överlevde!

En sista sak tänkte jag också nämna. Serien the walking dead ska man inte se innan läggdags, och inte själv heller för den delen. Dock en väldigt bra och spännande serie! Sitter på helspänn hela tiden. Dåligt bara när man sover ensam hemma och inte ens vågar gå på toa, fast det vågar ju typ aldrig annars heller när det är mörkt.. Iallafall, jäkligt bra serie! (dock väldigt vidrig också)



tjarrrå

g+g

gurka + grillkydda = sant


lycka är..

..när det har kommit ett helt nytt avsnitt av de här desperata fruarna!


måndag

efter en helg som har bestått av mkt fest, skratt & vänner så känner jag mig ganska sliten. har varit hundvakt åt jordens sötaste men också busigaste valp med, och det tar också lite på krafterna mer än vad man tror. Efter en busstund ligger både Folke & jag utslagna...

Nej, nu ska jag duscha och sen ska jag fika med Erika!
ska dra med Erika och fika
ska vi ta en fika, erika?

jag har endast sovit 3 timmar inatt... hejdå


.

I see
see through it all
see through
see you

dagen efter första januari 2011

pizza, cola & mjuskisdress är det bästa som finns just nu. och att vara nyduschad. om man inte räknar med david då. för han är ju jämt det. ja.

kul kväll ändå!

RSS 2.0