cold day in the sun

Nu har jag mellanlandat hemma för att fortsätta min hälsosamma kost. mackor och cola står på menyn för tillfället. Påminn mig om att på måndag börjar mitt nya nyttiga liv! (för det brukar gå så bra...)


På kvällens scema står idol där det är las vegas tema och därefter skräckfilm! huhu



ha det bra, puss&hej!




He's just not that into you

Gårdagen blev en bra dag med mina vännor. Hade klipptid kl 10 och fick bort det slitna, mötte upp millan & Emelie på som hemma och lunchade med dem. Efter en runda på stan med Emelie hittade jag en skjorta och även hårfärg. När det var Emelies tur att åka till jobbet så hade Mia precis slutat och kom till stan för att vara lite hälsosam med mig. Vi köpte pizza, hyrde film och plockade ungefär 6474348kg godis.

Tyvärr hann vi inte se hela filmen för båda slocknade ganska fort. Men hann se den idag och den var helt okej. Roligt att se den eftersom att mkt stämmer med hur tjejer ofta beter sig, och även killar.



Filmen bygger på bästsäljaren "dumpa honom, han vill faktiskt inte ha dig" av sex and the city manusförfattarna Greg Behrendt och Liz Tuccillo.


Just nu sitter jag hos Mia helt solo då hon är på jobbet. Tycker hon kan komma hem nu!

Puss&hej

en onsdagkväll

Största delen av kvällen har jag spenderat framör tvn. Kollade för första gången på bonde söker fru och fnissade lite åt bönderna och deltagarna. Hamnade tillslut framför datorn, lyssnade på Maggio och försökte ge mig in i lite nätshopping. 4647636 plagg senare men tyvärr inget plagg rikare. Jag måste vara den kräsnaste människan, det är tråkigt.

Imorgon blir det tidig uppgång då jag har klipptid bokad. Håller båda tummarna för att jag kommer vakna utan både huvudvärk och illamående. hoppas hoppas hoppas. Ska möta upp Millan & Emelie för en lunchdejt också. Tack gode gud för det, det är välbehövligt. Mia joinar nog efter jobbet också. Jag längtar tills imorgon!





jag vill höra någon säga mig, att imorgon blir en bättre dag.

ja tack

..till toves skjorta som dock verkar vara svår att få tag på då det är Elin Klings från second hand. Jag vill ha den, men en liknande lär ju kanske inte vara så svår att få tag på?





s som i sjuk

Vaknade tidigt idag av en filur som smygit sig in i mitt huvud för att sätta igång med sitt vanliga hammrande. Inte tar han rast heller. Och det hjälper verkligen inte att det ska byggas hus här i närheten och att man vaknar av att det låter och skakar i hela rummet.

Tänkte ta mig ner och och lägga mig med en kaffekopp framför tvn också men när det inte finns mkt bättre att kolla på än Rachel Ray, quizzo eller musikvideor som är uttjatade så hamnade jag och min kaffekopp framför datorn istället. 

Det är perfekt fotoväder ute idag! Typiskt att man ska ha han den där som våldgästar i huvudet plus ett illamående som jag kännt av ett tag nu. Får väl slänga in bilder som togs förra hösten istället.

  





Sådär, nu blev det lite höstfeeling i inlägget ändå!


Puss&hej


Distraction

Har jag någonsin nämnt att jag älskar Sex and the city? Har jag någonsin nämt att det kan göra den dåligaste dagen? it can. Min dag har bestått av konstant huvudvärk och illamående så har legat nedbäddad hela dagen och plöjt avsnitt efter avsnitt.



Men nu kanske det är dags för en annan serie att förgylla mina dåliga dagar?

it's just a phase

and i'm waiting for it to be over to.



Jag vill:

Dansa
Resa
Fota
Dansa lite mer
Flytta
OSV

listan kan bli lång.


Men just nu skulle jag allra mest vilja dansa.


Neon

Hade två riktigt hemska mardrömmar inatt. I den ena så voltade jag i en bil och den andra slutade med att jag skulle bli skjuten. Som det känns nu så vågar jag faktiskt inte lägga mig senare ikväll för att sova.


annars har jag lyssnat sönder på John Mayer idag. Här en låt som jag har fastnat för.



Nu ska jag kolla på desperata hemmafruar. Puss&hej

från järnklockan till statt

Musikalen järnklockan var bra. Deras allra första intro gav mig rysningar! Det som jag var där för att se mest var ju då dansarna och som dem dansade, riktigt bra!
På bussen hem till Karlskoga fick vi med oss Emelie, och vi mellanlandade på Jack och sedan blev det statt.
Jag lyckades bli ganska så jättefull men hade trots det en trevlig kväll!


applåder


Mia & Millan


I pausen poserade jag med millans hatt


Det regnade ute, så vi fick ta till med lite olika knep för att slippa blött hår. Emelie använde sig av en påse.


Inte okej! haha


Lördag

Gårdagskvällen blev bra med idolhäng. Bra att Niklas åkte ut tkr jag! Därefter begav jag & Millan oss till statt för att möta upp två ganska så berusade tjejor. Men det första vi möttes av var ungefär halva karlskogas 40 plus. Massa gubbar, tanter och raggare. Vi gjorde det bästa av situationen genom att dansade till värmlandspöjkerna. Vi sjöng & dansa till låtar som livin on a prayer, country roads & självklart den otroligt bra låten gå ut med båten!
Kändes som man upplevde alanyas the doors igen, haha! Men hade kul med mina vännor.

Var inte lika kul att gå upp och jobba klockan tio, men det gick ganska fort som tur var. När jag hade rast gick jag över till Millan och när hon hade rast kom hon till mig. 

Nu ska det göras iordning inför musikalen och sedan blir det nog utgång, förhoppningsvis utan en massa gamlingar. Efter den här helgen ska jag ta det lugnt i resten av mitt liv!

Puss&hej

Torsdag

Idag har det varit en ledig dag för mig, och även för David. Vi spenderade förmiddagen med varandra, Tv och pizzamys är ett bra tidsfördriv då!

 Annars har jag inte gjort så mycket alls, var iväg och dansade lite modern och jazz, skippade den tredje lektionen då mitt huvud och mage började säga ifrån och nu misstänker jag att jag har feber, typiskt!
Påtal om dans ska jag iväg och se Emelie & de andra i musikalen järnklockan på lördag! Ska bli väldigt kul att få se hur musikalen blev nu, skulle ju egentligen ha varit med men när jag fick jobb och så kände jag att jag inte skulle hinna med allt tråkigt nog. Kommer förmodligen bli otroligt avundsjuk och springa upp på scenen för att dansa med tjejorna! Nejdå, Emelie kommer iaf vara jättebra och jag kmr bli rörd och känna mig som en stolt mamma! det vet jag redan nu.



Bild från aduition i våras till musikalen. 


 Nu ska jag sova och ladda upp för ett låååååångt arbetspass imorgon.

Godnatt


Onlinepizza

Måste tipsa om en sida på internet som David och jag hittade! Vi var väldigt hungriga men för trötta för att ta oss någonstans så därför sökte vi lite efter vilken pizzeria som hade hemkörning och vad hittade vi? Onlinepizza! Bara några klick och sen plingar det på dörren. kanonbra, haha!

 

Vet inte om detta är nytt eller inte men jag tyckte det var tummen upp!
Nu ska vi snart äta, hoho.

Puss&hej


wait out the days

Allt känns otroligt deppigt just nu. Jag skulle behöva mina vännor en helkväll och prata massa skit om allt och ingenting. Helg skulle jag också behöva, lite mer dans, lite mer desperata hemmafruar, att komma bort från karlskoga en sväng, att att tro det eller ej, komma bort från mitt jobb.



ge mig lite helg och ledighet bara, nej just ja, jag ska ju jobba i helgen....


En inte så bra dag...

Nu har jag suttit och skrivit ihop ett inlägg om vilken dålig dag jag har haft i 10-15 min. Jag valde att inte publicera det.


Men en sak vill jag säga att utan mina arbetskamrater skulle jag varit en död tjej idag.
Ni är bra!


Puss&hej


Lediga tisdagen

En ledig tisdag, ett bra humör, kaffe & frukost framför satc och sen är jag redo för resten av dagen! Ska hinna med att städa, sola, fika med Niklas & Eric och dansa.. Sen ikväll är det ju Desperata hemmafruar på TV, och det får jag för guds skull inte missa!


var inne på en blogg (leloveimage.blogspot.com) som jag besöker då & då och fastnade för den här bilden. Om inte annat blev jag sugen på att fota!



Slänger även in en låt med Lykke li som jag har haft i huvudet hela morgonen. An oldie but a goodie.


Puss&hej


Måndag

Oj så bra en dag kan börja och oj så dåligt den kan sluta. Gick till jobbet med inställningen att det här skulle vara en bra dag och att de 9 timmarna skulle gå fort, men icke! Det är sjukt hur vuxna människor kan beté sig. Läskigt nästan... Som tur är så är jag ledig imorgon så jag kan vila huvudet lite.


Tänkte att jag slänger in bilder på en typsik lördagkväll, haha. Jag & Mia har hamnat i någon dålig lördagsrutin tror jag. Hela dagen pratar vi om att vi är otaggade och ska ta det lugnt, men det slutar alltid med ett vinglas i handen hemma hos mig för att sedan åkte till statt och skaka lite rumpa. Jag vill inte att hon ska åka till Alperna. Skitalperna!



  


och om ni undrar vem beundraren var i mitt gäsinlägg så känns det ju ganska givet. Bilden var en av de estetiska fyllebilderna från Turkiet!


Söndag morgon

Sitter här med kaffekoppen brevid mig och försöker bli någorlunda pigg till tonerna av John Mayer. Tror inte det funkar.. Den här söndagen kommer att bli en tuff sådan.

jag vill inte jobba. Vill inte, vill inte, vill inte, vill inte, vill inte!


when sanny and I take over!

rubriken säger rätt mycket då det stämmer rätt bra.

men en bild säger mer än tusen ord tror ja en vis man sa till mig i mina välbehagade dar.





good times last forver. även nutella från turkiet.

/ en överviktig beundrare



02.00..

..är klockan och jag ska upp och jobba imorrn. Om jag ska var ärlig är jag inte pepp alls. Fast det är jag ju ioförsig aldrig när det är dags för jobb. Men får hålla ut i de 5 timmarna!

Ikväll har vi haft idolhäng och drog efter det ut till Jack en sväng. Trevlig kväll!

Puss&hej, nu ska jag sova.

00.11



Det här kan göra vilken trist & grå kväll somhelst till en bra kväll!


oh happy day

En bra dag innehåller:

1. Bra kunder på jobbet i princip hela tiden (och att jag inte behöver fråga mkt alls = inte långa telesamtal)!

2. En mia, en Emelie & en Camilla att äta mackor och prata skit om allt och inget med efter jobbet

3. Dans

4. en ny säsong av desperata hemmafruar, iiiih!

5. att avrunda kvällen med spotify och sedan lägga sig till sex and the city.




Prova det om ni vill ha en bra dag. Det gjorde inte ens något att det var kallt och regnade!


bilder från i lördags

Tänkte slänga in lite bilder (som jag har snott på face) från i lördags, bra kväll!
Och grattis på Erika som faktiskt fyller år idag, whuuwhu! 













Tack Erika & allihopa för kvällen!


måndag

Den här gråa måndagen började med jobb från 10-15. Ioförsig blev det bara 5 timmars jobb och tur var väl det för tror inte att jag hade klarat en minut längre.. Gick direkt hem till käre Mia där vi bäddade ner oss och kollade på satc. Det gjorde mig på bättre humör!

Nu då? Ska fortsätta kolla på satc efter lite spotify. Tänkte kika och klura lite på vad som man kan tänkas göra i framtiden. En snar framtid. Det här är ju inte vad jag vill göra. Jag vill ha en förändring.


party like a rockstar!

Känner att peppen inför moggondagens rocktema-fest börjar smyga sig på nu. Den stora frågan är ju såklart som det alltid är på temafester, vad ska man ha på sig? Men det löser sig förhoppningsvis.

Har varit iväg och solat nu iaf, riktigt skönt! blir alltid lika besviken när man hör solariet räkna ner de 10 sista sekunderna, vill ligga kvar länge till, men då skulle ju resultatet vara tomat!
Det var riktigt skönt väder ute idag, tror jag ska ge mig ut på en längre promenad och invänta att alla ska sluta sina jobb!

Puss&hej


Helg!

Äntligen är det fredag! Idag är jag ledig och det är bra då min hals gör ont och min röst sviker. Det kanske inte är det bästa när man ska sitta på telefon hela dagen på jobbet...

Skulle egentligen in till stan en sväng, men det blev lite ändrade planer så nu står kycklingwook på schemat framför Satc, och sen får det bli en tripp till solariet för att förhoppningsvis få lite färg!

Puss&hey!

RSS 2.0