Koh Tao ar ocksa helt okej!




Karon

har inget kontantkort an men jobbar pa det sa att jag kan hora av mig till er dar hemma. laste den har meningen nu och fnissade lite. men finns ju faktiskt inga o med tva prickar over om ni forstar........

annars ar puket niiiiiiiicccccccceee



hej da bangkok

Nu ska vi till phuket! eller snart iallafall :)



Bangkok

tankte bara skriva att vi har det bra bortsett fran lite strul som vi forsoker losa. Men las mer pa resedagboken.se dar vi heter sannaochdavid.




puss pa er darhemma


I know I'll see your face again

Igår blev det vinhäng med bra människor. Trevlig & bra kväll med lite blandade känslor. Kommer sakna mina fina otroligt mkt. Puss på er. Och på Mia som jag hann prata med i tele en sväng igår. Hon verkar har förvandlas till en göteborgare, men det gör inget. Jag gillar den dialekten. Hon skulle kunna prata danska (världens fulaste språk) och jag skulle gilla det, hoho. Saknar min Mijo.


Nu packar jag och och lyssnar på Backseat. Den är bra. Packningen går inte så bra. Det går segt men framåt. Undrar hur jag eg ska få plats med allt? Jag lämnar huset om en halvtimme. herregud. resfeber.






Nej. Ha det bäst här hemma så ska jag ha det i Thai. Byebye snöoväder och hej sol!!


börjar gå lite långt nu

...det här med att tappa bort saker. Kan inte hitta min ipodladdare någonstans. Tappade bort den för ungefär en månad sen och då köpte jag ett nytt paket med 2 laddare i. Ja, båda är borta.

Hääääääärligt. ingen ipod på resan. puss på mig själv

Hey ya

har försökt att packa hela dagen. Som vanligt har jag dragit ut på den tills dagen före och det går inte bra måste jag erkänna. Jag får höra att jag har med mig på tok för mkt, men, jag ska ju ändå vara borta ett tag. Plus att om jag väljer bort något klädesplagg blir det ju ledsen och så kan vi ju inte ha det. Mina kläder ska vara glada.

Tror jag har fått med mig allt i klädesväg nu, ska bara klippa sönder ett par jeans så de blir shorts. Sen har vi ju typ 7e39648923 smågrejer som känns som ett måste att ha med. åh jag är så dålig på att packa.


Nu ska jag iaf umgås med fina vänner ikväll och ha det skitbra. Resten av packningen får ske imorgonbitti.



hejdå sålänge.


hektiska veckan

Hej, är väl ganska oundvikligt att nämna att jag har varit ganska sådär jättedålig på att uppdatera min blogg. Det har det inte funnits tid för faktiskt. Förra veckan jobbade jag nästan ihjäl mig. Jag överlevde men det var nära ögat där på fredagskvällen. Kom iallafall hem tillsist för att sedan sova & ladda till lördagen som bjöd på bröllop, dop & fest.

Var min kusin Thomas som gifte sig. Han & Nina har fått en tredje dotter nu som de även döpte samtidigt. Det blev alltså bröllop & dop i en smäll. Var otroligt fint, jag kunde inte hålla tårarna inne så jag satt & böla och ansträngde mig mest hela tiden för att inte låta högt. Sen blev det mat & diverse spexerier, tal, mer mat, fika, mer spex osv tills på kvällen då vi valde att lämna mariestad & åka hem. Jag hann komma till Moas födelsedagsfest & drog efter det vidare med trevligt folk på statt. Bra dag, bra kväll!








Annars har jag forsatt att jobbat tills igår då jag gjorde min sista dag. Kändes otroligt befriande att gå ut därifrån samtidigt som det är lite sorgligt att inte få träffa alla bra människor varje dag längre. Blev lite kramkalas och sen raka vägen till örebro för att växla pengar. Har varit så stressigt de senaste dagarna med allt som behövs att fixas men nu är nog allt klart. Förutom att packa då......





Blev lite uppdatering på vad jag har sysslat med iallfall. Ska även skriva om hur vi har det i Thailand men det gör jag på resedagboken.se . Skriver senare vad vi heter där.


Pus&hej sålänge


RSS 2.0