23.32

Sitter just nu hemma hos Dave och lyssnar på John Mayer. Jag vill se honom när han spelar i London i maj. Ska man boka kanske?


Nej, nu ska jag gå in på svt play och kolla på dem kallar oss artister med en annan bra man som heter Markus Krunegård!



Jag önskar jag vore en moljonär + att jag befann mig i london i maj. Är väl inte så mycket begärt kan jag tycka?




Easy line

Kompade hem lite tidigare idag från jobbet vilket var väldigt skönt. Har hunnit kollat på how i met your mother och ska snart åka iväg till Träningslagret med Nicko för lite träning. Easy line "Kondition, styrka & förbränning! Cirkelträning i stilfulla enkla maskiner". Ska bli gött med lite träningsvärk imrogon, var ett tag sen...... Hej hej nyttiga liv, du är mycket välkommen!


sleepyhead

Verkar inte bli mycket till sömn en natt som denna. Är jättetrött men ändå inte? Hmm. Men istället ska jag & Findus mysa ner oss i sängen till one tree hill eller sex and the city. Kan inte riktigt bestämma mig. Jag & Findus får väl köra sten sax påse eller något.



Puss&hej&godnatt


Tisdag

Jag tycker om mina arbetskamrater. Dem är guld.

Jag tycker också om att jag har en ny mobil som är bra. Och att P3 galan är på tv ikväll. Sitter och äter keso & är lite halvdöd i soffan, men bra personer i TV ger lite liv i mig igen. Jag gillar verkligen P3, spec morgonpasset. Utan dem på morgonen blir inte dagen densamma.



Sådär, skitdagen slutade iaf bra. Iallafall mestadels. 


inte ett dugg förvånad

Har ju som sagt hittat min mobil, hann använda den en hel dag tills den dog & nu kan jag inte hitta min laddare någonstans. Har verkligen letat överallt. Jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller gråta. Jag har iaf bestämt mig att på lördag ska jag köpa en ny mobil. Känns som jag sviker min käre vän eggy men det finns inte mycket att göra.


Ska snart ta bussen till jobbet och sitta framför datorn i ca 9 timmar till. Mina ögon blir snart fyrkantiga känns det som. Är iaf på hyffsat bra humör då jag suttit och kollat på design simon & thomas på Tv3play nu. Kan skratta igenom ett helt program, dem är så härliga! och sen vilket bra jobb dem har. Jag skulle älska att designa hus åt folk som verkligen uppskattade det. Vilket drömjobb! Tänk om man var med dem, Simon, Thomas & Sanna, vilket jekla team ändå!




ett livstecken

jag lever faktiskt. Men inte som jag vill. Jobbar på tok för mycket känner jag. Den där idén om att bli miljonär ska jag ta tag i snarast. Måste ju finnas något sett, gäller bara att komma på vad det nu kan vara! hoho.


Iallfall så bjöd helgen på boda borg, vilket resulterade i ganska mkt skratt och lika mkt träningsvärk, iaf för min del. Otränad som aldrig förr, dags att ta tag i. Det resulterade tyvärr inte i alla stämplar men iaf 8 tror jag.

På kvällen styrde Dave fest & det var mkt trevligt. Och mer trevligheter väntade. Först på melkers, dem som jobbar där hade min mobil!!!!! iiih. min älskade mobil! Statt var för en gångs skull trevligt och väldigt kul, bortsett från några få händelser. Sen fanns ju ångesten att jag faktiskt skulle upp och jobba morgonen efter. Men det gick bra.


Ja, ni hör ju att jag lever  iaf.




Nu ska jag till jobbet och ha min kära mobil framför mig som jag alltid brukar ha. Det känns tryggt. Har haft den i mång många år men med någon mobil emellan som alltid dör. Eggy kan man lita på, sviker aldrig. Kommer till&med tillbaka när den blir bortsupen. Det kallar jag en äkta vän. puss

blah

Herregud vad trött jag är. och såg till min stora fasa att jag ska jobba till 22.10 idag. Och sen slog det mig att imorgon har jag mördarpasset. Finns inte ord för hur mkt jag skulle vilja krypa ner i sängen just nu och aldrig mer gå upp.

Men det är väl dags att bege sig.




Heeeeeejjjjj

2009 blir till 2010











snälla säg någonting som håller mig kvar

Jag skulle bra gärna vilja lämna karlskoga för ett tag nu på en gång, tack.

Tog precis en taxi hem med en mkt trevlig dam. I telefon lät hon dock inte lika trevlig men vi hade väldigt bra samtal. Så som ofta folk i filmer får med chaffören, lite sådär djupa samtal. Det tyckte jag var bra. Har varit och firat Johan & Daniel och det var väl trevligt men inte wow. Nej, vill bara lägga mig i sängen och sova i 2398362901 timmar, men först lite mer spotify! tänkte till&med slänga in nyårsbilder först.

RSS 2.0