Hej och välkommen till viasat



jag orkar bara inte mer. Får sån ångest att jag måste skriva av mig, därför som jag kanske skrivit 3 inlägg på 10 minuter, haha.

skickar sms med mia som står i kö till svinspruta. Känns tungt att hon ska åka, även fast jag är otroligt glad för henne och vet att hon kmr ha the time of her life. Får sitta och snyfta med till total eclipse of the heart och kolla på bilder på henne på datorn här hemma, haha. Och förhoppningsvis ta en tripp till alperna i vinter!


Pure morning

Sitter hemma hos David nu. Han har redan åkt iväg till jobbet. Jag funderar på att krypa ner i sängen och aldrig gå upp. Iallfall inte på någon månad. Fast nu är det ju så att så fort jag blir frisk så hade jag tänkt att bli hurtigare än någonsin förr. seriös träning och nyttig mat. på gränsen till träningsnarkoman! det blir december för mig. (låt oss hoppas). Sitter här och lyssnar på foo fighters - home, den är bra. och fin. Har just kollat på idol på tv4 play. Eriks röst alltså, wow! stort mega wow!


Två år

...går ganska fort! För Två år sen i lördags blev det jag & Dave . Det firades i Örebro. En väldigt otroligt jättebra helg <3


Puss på oss

Dansabstinens

jag vill dansa nununu.. Vilken tur att jag har så härliga sjukdomar som har besökt min kropp hela hösten.

blah.

tkr iallafall den här är mysig så slänger in den. Sen så är Jeanine bäst också!


01.05

sjuk igen.

Feber och hosta. Hurra. Jobbade dödarpasset med Erika idag som kände sig lika hängig som mig. vi satt och klagade på allt mest hela tiden och tyckte synd om oss själva och varandra. Jag frös ena stunden och andra stunden satt jag i en bastu.

Har inte upppdaterat på ett tag men helgen var bra! Fredag kollade vi på när tim & company spelade, lördagen blev fest hos Niklas för att sedan efter lite om & men dra vidare till stadshotellet, och söndagen bestod mest av soffmyshäng med david varvat med firande hos Timpa.

Men jag saknar mina fina vänner. med de här mördarkvällspassen som jag har hela månaden hinner jag inte se dem lika ofta.


Inte så givande inlägg kanske men om jag skulle skriva av mig helt skulle det bli en novell..



Godnattens

Up up and away!

Innan jag däckar i sängen tänkte jag slänga in några bilder som jag hittade och fnissade lite åt. Jag, Dave & Robert tog en tur till havet en dag i Bulgarien och blev lite sugna på att flyga. Dock fick Robert stanna nere på marken och agera fotograf medan jag & Dave var uppe i luften och var otroligt rädda då det för det första var mkt, mkt högre än vi trodde det skulle vara och att David inte satt fast ordentligt trodde han. "DET GÖR DU VISST DET" skrek jag i panik och då gjorde han det, haha. Vi skapade bilder framför oss hur vi ramlade ner i vattnet som vi flög över och blev uppätna av hajar. Sen så var ju landningen inte helt stabil den heller då vi inte hade förstått honom så bra, det var parasoll överallt och vi var säkra på att landa i ett, haha. Men vi (läs david) klarade det bra och förutom rädslan var det väldigt kul!

   

   



PUSS


put a smile upon my face

Dagen kan beskrivas med ett ord, hemsk!

Först tog jag en cykeltur till vårdcentarlen där de gav mig medicin som tur är. Sedan var det bara att bege sig till jobbet där jag efter en timme blev skickad till sjukhuset för att få vaccinet mot svininfluensen. Jag och Erika köade i ca en timme i regnet, härligt. Vi kom in, tinade, och jag var livrädd. Men sprutan gjorde faktiskt inte ont, den kändes inte alls. Och jag kunde gå normalt och fick ingen hög feber.  Dock så blev jag otroligt hängig efter ett tag på jobbet och fick massa träliga kunder, och de sista timmarna värkte det som tusan i armen. Det har inte gått över än men hoppas på att det ska vara över imorgonbitti!

Nu blir det faktiskt sängen för mig.


Sliten tjej, och efter en sån här dag får man fejk-lé.


Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på Paolo Nutini. Han är bra han.  


onsdag

Sitter och väntar på samtal från vårdcentralen. Ringde dem förut idag som liksom jag misstänkte att mina underliga sår har blivit infekterade och lymfkörtlarna har svullnat osvosv. inte mysigt och skönt alls...
Och utan att överdriva hatar jag allt som har med sjukhus och vårdcentraler att göra. Kan inte ens kolla på greys anatomy pga av detta. Kan endast sträcka mig så långt som scrubs. Det bästa skulle ju vara att åka till den där vårdcentarlen och bli bemött av J.D & company. Det skulle kännas bättre. Men nej då, kmr säkert vara den suriga tanten som var nära på att döda maria på hennes senaste undersökning. Hjälp.

Tisdag bmorgon

morgon är det väl egentligen inte kankse. Klockan är snart halv tolv och jag börjar få min dagliga jobbångest som jag får när det börjar närma sig. Vanligtvis försöker jag bota den med massa bra från spotify så jag fortsätter på det spåret även idag. Jag vet inte varför men jag har fastnat för robbie williams - angels (liveverisionen). Så bra som publiken sjunger med, så bra sjöng jag & Emelie med till den här låten på statt en gång vill jag minnas.


Sitter hemma hos Dave men han har redan åkt iväg till jobbet och snart är det som sagt min tur. Slutar kvart i tio så kommer nog inte hinna med mkt mer idag. Men hoppas på att ni får en bättre dag än jag!


Jag är dessutom lika trött som Mojje var när jag tog den här bilden på honom.


Puss&hej

frukost och spotify

Har ju lyckats tappa bort min mobilladdare, så får leva ett liv utan mobil i en vecka tills jag köper en ny. Får hoppas att det går bra, trots allt har ju människor överlevt  förr i tiden utan, haha. Har sagt i flera månader att jag ska köpa en ny mobil men har aldrig blivit av så det kanske var meningen att jag skulle tappa bort den där laddaren. Fast är inte dugg förvånad, tappar jämt bort saker. Nycklar, ipod, mobil, laddare, busskort osv....... Som när jag tappade bort min mobil på jobbet och alla på hela transcom fick ett mail om att en mobil fanns i receptionen som man hade hittat på toaletten, ehehe.

Ifallafall, tänkte bara meddela att det är därför som jag kan framstå som osocial den här veckan. David fick agera väckarklocka imorse och ringde mig kl 9. En väldigt bra väckarklocka att vakna till tkr jag!

Är klar inför jobbet nu och det är en hel timme kvar, bra jobbat! En hel timmes häng på spotify, precis vad jag behöver!


my place/jonas/jack/statt


 

Kvällen började med att Mia kom hem till mig med en box för lite fix. Vi taggade med spotify, sjöng lite heavens on fire och lockade håret med vår nya I Curl. Var ett jobb bara att komma på hur fan man skulle göra för att locka håret med den där plattången, men vi figured it out. Tog taxi till frödingsplan för att fortsätta dricka vin hemma hos Jonas. Dock så tog det lite tid att komma dit i och med att Mia pratade på med cauffören så mkt så han körde fel, haha!

  
 

Hos Jonas ramlade det in en hög med trevligt folk och efter en kväll med singstar, balkonghäng och ännu mer vindrickande så tog vi taxi till Jack. Där blev vi inte spec långvariga utan drog in till statt ganska fort. Det var absolut inte en wow-kväll på statt. Jag & Dave drog hem ngn halvtimma tidigare. Men tack alla för kvällen! Puss&hej.


skrock

I fredags var det fredagen den 13de. Jag har alltid varit extra försiktig när det gäller den dagen. Vet inte varför men jag tror på sånt där. Gå inte under stegar, gå inte på a-brunnar, krossar du en spegel får du 7 års otur,osvosv.

Idag när jag gick till jobbet så trippade det förbi en kolsvart katt över vägen rakt framför mig. Ånej tänkte jag. Jag hade 2 alternativ, antingen spottar jag över axeln och tar risken att se ut som ett pshyko för de andra som går bakom mig eller så får jag otur resten av dagen, och bilder av skrikande kunder dök upp framför mig, och hur jag ramlade i den farliga transcomtrappen med kaffemuggen som åker ut över hela mig och halva tele2.
Men jag valde att bara gå. Det är bara skrock intalade jag mig själv.

Och nu vet jag svaret! Jag hade nämligen en kanondag! 8 timmar och 45 minuter gick fortare än aldrig förr, jag hade trevliga och söta kunder och kunde lösa alla och fick till en bra statistik! Så nu ska jag aldrig mer oroa mig när jag ser en trippande svart katt över vägen, går under en stege, råkar gå på en a-brunn eller krossar en spegel. Så nu vet ni.


Måndag

Här sitter jag helt redo för jobbet och fäller en tår. Läste föregående inlägg som mia skrev. Jag kmr sakna min fina vän.  Fast än har hon ju inte åkt som tur är.

Lördagen var bra, kmr blider när jag har tid och mer om kvällens bravader.

Söndagen spenderades med världens bästa dave. Vi var söndagssega och tog det bara lugnt. Bortsett från att jag fick samtal av millan att vi hade dans, men efter ett 2 timmars pass promenerade jag tillbaks till Dave för att ha soffhäng resten av kvällen.

Nu börjar jag jobba om en timme. Galet sugen.... eller?

hej

FUCK ME HARD!

Informerade min käre vän nyss att hon inte att uppdaterat sin blogg på ett tag och påpekade att det var dåligt
då jag alltid, och låt mig repetera ALLTID smygtittar lite bara för att.. Okej, Besatt.

Men det hon saknar i sin blogg är att skriva om är våra roliga konverstaioner som tillexempel:
varför snackar man dirty i sängen eller rättare varför gör vi inte det? FUCK ME HARD?!..högt skratt, sedan spolar vi tillbaka till biten där kinesen citerar detta när Carrie snubblar på catwalken, gotta love that sex and the city!

Sedan kommer vi till andra frågor.. Pizza eller donkan? Utekväll eller hemmakväll? Banan eller Apelsin? .. väldigt varierande samtal vi har minst i 1 timme och 20 min per dag.
Efter de samtalen mår jag bra i min kropp  och själ. Blir oftast väldigt fnissigt med, då vi anser att ett gott skratt
förlänger livet. Klyshigt.


Kommer sakna dessa konversationer då jag lämnar kalla Svergie för ännu kallare Alperna, men kommer föra med mig mina minnen jag haft med min andra halva och tänka på det när jag har fastnat i backen och säkert brytit benet eller armen, AJ!

nu ska vi iväg och göra stan säker, inte osäker för vi är sjukt säkra!






Puss&kram gummibanan! / M to the i to the j to the o

Lördag

Väntar på hämtning. ska nämligen till Jack för att äta mat & fira Nicko som fyllde år igår! Så blir en trevlig kväll som jag hoppas att jag kmr avsluta hos min Dave :)

Inte så långt inlägg men har lite bråttom.


Puss&hej

idolhäng

Nu ska jag möta upp Mia & Mary för lite idolhäng. Har kollat upp kvällens tema som är deras favoritlåt. Dem kan alltså välja och vraka, lovande tänkte jag, men herregud vilka tråkiga låtar. Jag är besviken!


Men vem vet, dem kanske ger mig en & annan rysning ändå?


Puss&hej

Helt plötsligt kom vintern




Idag blir det idolkväll som vanligt på fredagar. Vet inte vad det är för tema ikväll men hoppas på något roligare än Las Vegas! Och så vill jag att dem ska ta i ända ifrån tåspetsarna och ge mig rysningar, Tack!

Puss&hej


Sjuk och arg

Skulle kunna skriva några rader om det men det orkar jag inte. Det jag kan skriva är att nu är jag verkligen sjukt sugen på att åka hit i några månader.



snodde bilden från per & lalles blogg. tror det är dags att åka snart.

Tips från coachen

Jag vet att det inte bara är jag som har gått och blivit sjuk den här deprimerande och kalla hösten. Därför till alla ni som är förkylda, har ont i halsen eller hostar, ska jag ge er 2 tips på lite feel-good-medicin.

1. Vitamin Focus. Mirakeldrycken enligt flaskan själv. "ibland behöver du den där extra skärpan. koffeinet i vitamin focus förstärker kortvarigt din mentala vakenhet och L-theaninet är stressdämpande. En bra dryck på jobbet, golfbanan, tentan och livet i stort." Det finns verkligen inget negativt med den, den är god också.

2. Turkisk peppar. På den påsen står det inte allt bra som händer med en, det står bara "to hot to handle?" men ta lite glass och krossa turkisk peppar i, det är mitt råd!




sen är ni friska!

Melodies & desires

Nu ska jag lägga mig och sova till Lykke li. Godnatt!


lite värme tack




jag är verkligen ingen vinter människa. Jag vill till värmen nununu!

Favorit i repris


sjuk tjej

Det räcker tydligen inte med huvudvärk som kmr och går, nu har jag dragit på mig en riktig förkylning och feber också. lovely. Men ska nog jobba imorgon också, det är ju bara fem timmar. Fem långa, tuffa, hårda slitsamma timmar......

Men vet åtminstonde när jag börjar imorgon tillskillnad från imorse. Kom på att jag inte alls var säker på arbetstiden och hade inget schema hemma så jag ringde Jon vid tjugo i åtta för att dubbelkolla det.
Jon: Du ska vara här om fyra minuter.
Haha, då fick mamma ta på sig rollen som racerförare.

Nu ska jag tillbaks till sängen och tycka synd om mig själv framför tvn med massa isvatten och morötter.

  


hello vin.



    






















Tackar&bockar för en rolig kväll!


Halloween

Gårdagen var helt klart riktigt rolig! Festade med lite nytt trevligt folk som t.ex en pirat, en cowboy, en geek, en påve, ett spöke, michael jacksson och ett gäng uruk-hais (?). Dem var som sagt trevliga, och fina. En kväll som indian kan jag rekomendera, men se till bara så det inte blir för mkt av det goda!


Återkommer med bilder när jag känner mig som en människa borde göra igen.

RSS 2.0