Pipelipipis

PIP började bra! Erika kom och hämtade mig efter jobbet, vi fixade hemma hos henne, drog till Wido, drack oss berusade, begav oss mot Linnros som var braaaaaaa lik som the ark, hamnade hos kristin för att dricka oss ännu mer berusade, snubblade i skogen, joinade öltältet & sluddrade med annat sluddrigt folk. Lägg till mycket skratt & fniss däremellan allt så har vi en bra sammanfattning av gårdagen!

Mamma fick komma och hämta mig någon gång på natten, fick 2-3 timmars sömn och nu står jag här på jobbet och försöker överleva med hjälp av P3, Loka, kaffe & fläkt.

En powernap och jag är redo för dag 2!



Puss&hej


grubblerier och sådant

istället för att vara negativ och tänka jobb, tidiga morgonar & konstant trötthet + andra mkt roliga saker............
så ska jag tänka positivt och tänka pip, vänner, skratt & sådant bra. försöka sluta tänka för mycket. ja tack.

säger som jag sagt förut, tacka gud för P3, vad skulle jag göra utan dem goa skåningarna på morgonen. Det finns föresten två typer av skånska, en som är så otroligt ful som ofta gamla gubbar pratar, och en som är så otroligt snygg & charmig så man smälter på bara rösten. Och den sistnämda har dem i p3 på morgonen.



10.20

Igår hände det två roliga saker som livade upp min tillvaro.

För det första så gav jag mig ut på övningskörningsäventyr med papi. Lärde mig att behärska växling relativt bra och att komma iväg och så. Var otroligt kul och längtar redan tills nästa gång!

Det andra bra är att Erika kom hem till karlskoga igår!  yey. Och snart är det putte och det är det en till pingla som kommer hem till karlskoga, mijoooooooo :D


Nu ska jag jobba vidare, är dock inte mycket att göra. Något säger mig att det kommer att bli en lång dag...


ensöndagmorgon

Lördagens bravader blev minst lika roliga som fredagens! Jag begav mig in i dimman ganska så fort och var fortfarande kvar där när jag vaknade imorse. Har inte kunnat somna om. Ligger och spelar puppy på funplanet och lyssnar på bra musik! Tänkte ge mig ut på en promenad men ser att det öser ner utanför fönstret.

Ska hoppa in i duschen, göra lite mat och bädda ner mig framför tvn. Bra tidsfördriv medan jag väntar på att Dave ska komma hem från eksjö. pussss


genom eld





okejrrrrrrrå. en dag till!

.

.


i'm good, i'm gone

Efter dagens jobb tog jag en promenix men Nicko, gick hem och åt, mötte emp, mill & mary för lite häng, tog en promenad hem från stan & nu ska jag snart sova. Med det skrivet vill jag komma fram till att jag tycker jag är ganska duktig som har orken till allt detta efter en hård, slitsam, tuff & seg arbetsdag!

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova som en stock. Förhoppningsvis försover jag mig inte imorgon!



Godnatt

keep on walking

Den här dagen började väl sådär. Vaknade fem över sex (hade ställt klockan på tio över fem) och fick panik! Hoppade i mina kläder och trampade iväg till jobbet och var där fem i halv lagomy trött. Annars har dagen rullat på ganska bra som alla andra dagar den här veckan.

Det är redan fredag och det känns som det var måndag igår. Har hunnit med ganska mycket vettigt ändå, jobbat, sovit, joinat neger & presidenthäng, sovit, jobbat, haft kasta macka (sten) i sjön tävling, kollat klart på näst sista säsongen av lost, sovit, jobbat lite mer, tagit några glas vin, promenixat, sovit och jobbat. Dock känns det som det mesta jag gör är att sova & jobba. Typ 75 % av tiden.

Tog farväl till Nicko idag. Hon åker bort i tre veckor nu och jag är inte alls avis. Verkligen inte. Vem vill utomlands? fy vad tråkigt


10.58

fördelar med att jobba istället för att vara ledig som de flesta andra:


1. Man slipper vara bakis.
2. Man slipper slösa pengar (tjänar ist)
3. man har rutiner vilket gör en (iallafall mig) mkt mer hälsosam.
4. Hm. Sen så. Nej då var det inte mycket mer.

Vill också vara ledig nuuu. Gå ut med mina vänner, ha kul, kankse lite näsetpånattenhäng.


på jobbet

vi har kommit fram till att när man jobbar här på bofors kan man känna att man är med i både prison break & hundra höjdare. Lite i gladiatorerna också kankse om vi nu bygger den där hinderbanan!


dansabstinens

Vaknade pigg & glad när det slog mig att det är fredag idag. Är så otroligt danssugen vilket märks för så fort det kommer en låt på P3 så dansar jag fram mellan alla hyllor och plock och kommer på mig själv att det kankse skulle vara lite pinsamt om någon kom. hoho. Men nu har vi haft dansuppehåll allt för länge och det rycker i kroppen bara mina öron hör musik! Skönt att man vaknade med humöret på rätt sida efter världens jobbigaste torsdag.

Idag fyller min käre mamma år. Grattis!



Nedräkningen tills helgen fortsätter: 6 timmar & 43 minuter. Kom igeeeeen, gå fort!

kvart i åtta

Är glad att denna dag börjar dra sig mot sitt slut. Nu försöker jag muntra upp mitt dystra humör med sex and the city. det brukar funka så varför inte nu? ja det kan man fråga sig. Ska ta en tidig kväll och somna till tonerna av damien rice.



Nothing unusual nothing strange Close to nothing at all
The same old scenario the same old rain and there's no explosions here

nedräkning

nedräkning tills när jag tar helg: 1 dygn, 5 timmar & 30 minuter.

På lördag ska jag sova ut så jäkla mycket!


Idag är en sådan där dag som minuterna går som timmar och det är inte mycket alls att göra idag. Fick med mig mina hörlurar till mobilen så jag kan lyssna på P3 nu iallafall. Vilka glädjespridare de är! Och sen spelar dem en hel del bra musik också. P3 är bäst!



Nu är det 1 dygn, 5 timmar & 28 minuter kvar. jag längtar!

worrrrki

Sitter på jobbet just. Idag var det väldigt lugnt som tur är. Klistrar etiketter & lyssnar på rock klassiker (P3 går inte att få in, buhu).

Måste bara säga att fyfan vad sytycd var bra igår! Satt och gapade och hade gåshud flera ggr! Annars har jag inte mycket mer att skriva för tillfället. Lite kul, kan ju nu säga att jag tjänar pengar på att blogga :D Även fast det kanske inte är riktigt så fallet är. Tjänar ju pengar medans jag sitter på facebook också, gött.

Nu ska jag ner och äta lunch.

 

Puss&hej

 




koh phangan

Har varit otroligt dålig på alla lägga upp thaibilderna. Slängde ju in lite från Laos för några veckor sen så gör likadant och slänger in lite bilder från ön Koh phangan som var ett otroligt fint, bra & roligt ställe att besöka.



Sammanlagt på vår resa bodde vi på ungefär 13 olika hotell tror jag. Det som vi bodde på här hette crystal bungalows och var det bästa hotellet på hela resan! Utanför vårt rum hade vi en resturang med havsutsikt och bara några meter till poolen som det också var havsutsikt ifrån. Det var även bland de billigaste hotellen, blev ungefär 50-100 kr var för oss vilket var otroligt prisvärt för det här! Vi mådde som kungar hela dagarna när vi solade & badade i poolen, beställde god mat & låg i solstolar och kollade på vackra solnedgångar!



På kvällen vid ungefär tiotiden förvandlades resturangen till bar & dansgolv. Poolparty till 5 på morgonen gjorde mig och dave skapligt bakfulla så när det omtalade halfmoon party var så var det sista vi ville att dricka. Jag ser fejkpepp ut på bilden, haha.





En morgon vaknade jag av en välbekant röst utanför vårt rum. Gick ut för att kolla om det var möjligt att jag hade rätt och visst var det så, Lisa & Tirran var där och de bodde till och med i rummet brevid, sjukt! Vi hängde, skrattade och åt gott & blandat lakrits.  På kvällarna målade vi oss i neonkroppsmålningar, drack buckets, lärde engelskmän "räven raskar över isen" på svenska vilket var otroligt roligt att lyssna på! Jag dansbattlade med en snubbe och vi gjorde masken i sanden och lärde varandra tricks, jag upptäckte hur kul det var att kullerbytta genom "the ring of fire" vilket david inte alls var lika bra på (aj). Dock var han bättre på eldhopprep!
Våra kvällar avrundades med altanhäng sjungades till bra låtar!

Koh phangan bjöd alltså på det mesta och skulle jag resa till thailand igen skulle jag inte tveka på att åka tillbaks till ön!




rama lama

Gjorde den första arbetsdagen igår. Upptäckte till min glädje att Johanna jobbade en sommar till. Och tur är väl det för stället är inte fullproppat med normalt folk.

Första dagen gick bra & relativt fort. Uppe på vår avdelning är det tropisk värme så drog med david till Labsand för att bada efteråt. Otroligt skönt! Idag däremot gick minuterna som timmar. Den tropiska värmen hade förvandlats till finsk bastu och och det kändes som ett mirakel att man stod på bena hela dagen. Och ingen strand efter jobbet denna gång då det var spöregn och åskväder. Såg iallafall ut som jag hade blivit kastad i sjön efter cykelturen hem...

Kvällen kommer spenderas framför tvn då det är So you think you can dance. göttt. Sen kommer Dave. Pusss




Rama lama var med för fyra år sen. Kul att dem från de gamla säsongerna är med den här säsongen!

morgonfunderingar

vaknade tidigt idag vilket är ett under.

Har spenderat morgonen i sängen framför datorn. Legat och kollat på so you think you can dance-klipp. Det är terapi. saknar dans. det är helt klart det sämsta med sommaren. dansuppehåll....



nu ska jag ta itu med städning och allt som har med det att göra.

all the way to the edge of desire

Det känns bra att jag börjar bli lite halvtrött nu sisådär 04.00 på morgonen. Om 3 dagar vid den här tiden ringer min klocka om en timme och då är det dags för jobb. Ångest, ja!

Det som har hållit mig vaken denna natt är one tree hill. Vet inte hur många avsnitt jag har nötat, eller hur många tårar som har runnit, men nu är säsong 7 avklarad och fytusan vad bra den var! mellan varven har jag även kollat på liveklipp från Damien Rice. wow är det enda man kan säga!

Nu ska jag våga mig på att släcka lampan och sova. Är själv i huset vilket är läskigt. Är det normalt att en 20åring är livrädd och måste springa från sovrummet till toaletten för att det är för läskigt att gå? hm.



Godnatt

bra veckor

Dålig updatering beror på bra veckor. Bra föregående två veckor! Har bott i en jättefin stuga i sälen med mina vänner, haft strandhäng, VMhäng och mestadels erikahäng.

Igår var jag & Dave på eclipse. Hade höga förväntningar så blev liite besviken, men den var helt okej! Alltid mysigt att gå på bio! Idag däremot var den första sega dagen på länge. Har försökt att fördriva den med one tree hill. Säsong 7 är otroligt bra! därefter förgylde simon och thomas mig en timme med inredning och sköna kommentarer. Älskar de där två. "Look what you did to the överkast"... Sen har det varit VM, sytycd och nu sex and the city.



och nu ser jag att för åtta minuter sen började en ny dag. onsdag. skönt!

RSS 2.0