måndag nurå

Har idag varit på stan och uträttat lite saker som inte slutade som jag ville. Men det var lugnt ändå, bästaste Dave kom och muntrade upp mig! Vi tog en tur genom alla (typ två) stans affärer och hamnade sedan på som hemma där vi lunchade. Nu ska jag iväg till Karlstad och bli miljonär. Eftersom det sket sig på bingolotto igår så provar jag trav idag. Har till&med Harry Boystrumpor på mig. Vi ska även äta tre rätters middag och massa annat kul. Hejrå


söndag fast egentligen måndag

heeeej! Har haft en ganska fullsmäckad helg & har därför knappt varit hemma. Är på tok för trött för att berätta om den och på tok för trött för att hålla mig vaken och se på oscarsgalan inatt tråkigt nog. Jag har så mycket i huvudet nu, så mycket jag vill skriva men inget jag skriver låter varken bra eller rätt. Vet inte heller vart gränsen ska gå av allt jag delar med mig osv så istället säger jag godnatt och hoppas att ni har det fint!

puss


världens tröttaste tjej...

...heter Sanna Larsson och har precis slutat jobba efter ca nio timmar. Men nu kommer snart Timpu & Hannah montana hit med pizza (andra Hanna köpte kebabtallrik till mig idag). Får bli ett slut på dessa svullofasoner nu, och det ska det bli! efter helgen... hehehe


pannkaksfrulle

Pannkakor & spotify denna morgon. Börjar dagen go & glad igen och hoppas att det ska hålla i sig bättre nu. Vilka humörkaruseller jag har inom mig just nu.

Ser iallafall fram emot helgen där jag ska hänga med dem som gör mig gladast. Men nu ska jag jobba, det är ju bara torsdag (fast ska jobba helg också).


I'm working, I sweat, but it's all good I'm breaking my back but it's all good


favorit i repris

Tror att jag tar natten nu om jag ska orka upp i tid imorgon. Kan inte slänga in youtubeklipp på bloggen just nu vilket jag är lite irriterad över, vet inte heller hur man slänger in en spotifylänk så jag får väl helt enkelt skriva vilken låt det gäller en kväll som denna så får det räcka.

Natalie Imbruglia - torn.

Godnatt


20.31

Vaknade dagen med "oh happy day" i skallen. Var jättepigg i första sekund. Dagen fortsatte även så på jobbet, Hanna köpte fika till oss två och vi hade en rolig dag. Väl hemma vände det där efter en stund ganska tvärt, konstigt egentligen hur påverkad man blir av vissa människors betéende. Men det blir man, iallafall jag. Menar ingen hemma nu så inte min käre family missförstår. Ska iallafall skjuta det där åt sidan till one tree hill. Puss&hej!


18.13

Du har många härliga personer omkring dig just nu. Ditt sällskap är det som får dig att leva upp. På ensam kvist är du desto dystrare. Du grubblar över något som är svårt att släppa.

Jag vet inte vad jag tycker om horoskop egentligen, om jag tror att det ligger någon sanning i orden som står. Men ändå läser jag mitt såfort jag ser det någonstans. Brukar oftast ta till mig det som står med en nypa salt, men idag kändes det som att orden lös och träffade mig rakt i hjärtat.



Jaja, fick sluta lite tidigare idag med så ska iväg och hänga med Erika en stund nu och catcha up!


awake my soul

Idag ligger jag före i min morgonrutin. Jävlar vad skönt det känns att inte vara halvstressad, bara sitta här och lyssna på musik innan jag ska gå. David åkte precis till Örebro. Igår hade vi filmhäng till filmen Despicable me. Jättecharmig film, jag älskar animerat! Bl.a. är Steve Carells röst med och han är ju Rolig. Även bästaste Jason Segel! Efter det kollade vi på solsidan och jag blir bara mer irriterad på Ove för varje avsnitt, haha. Den värsta egenskapen en människa kan ha är fan snålhet, topp tre iallfall!



Nu ska jag spotifya lita mer innan jag knallar iväg till jobbet. Puss&kram


Efterjobbtrött

Tror jag ska sova en stund till Mumford & sons.


15.20


ska försöka att sudda bort alla sura miner med bra serier & en skön ansiktsmask. Det börjar bli stelt i fejjan. Kan inte rynka pannan och så. Är det så det känns när man har sprutat i mycket botox tro?


söndagsmorgon




lördagsbravader

Lördagsdagen spenderade min family plus lite mer släkt hos farfar där dem verkade ha i uppdrag att göda oss big time! Efter alla sockerchocker och något matkoma hit & dit for jag hem till Fröken Boman som styrde fest. Det blev några göteborska drickspel, fuldans, skratt, vin & ännu mer skratt! Följde med mina vänner till nightshift, ville ju inte bli the Blitz! (the Blitz blir man när man umgås med sina vänner, drar hem tidigare och missar massa häftiga saker) Det blev iallafall en mycket lyckad lördagskväll!

 
Efter Marys & sköna Joakims bild ville jag & emelie ta en likadan pic..



Hanna & Sanna & Hannah & super Mario

Började fredagen med att snooza as long as possible för att sedan öppna med Hanna. Vi jobbade bara till två och nu har jag gjort om allting igen. Åt, la mig och sov för att åka iväg och hänga med andra Hannah. Hannah Linder. Vi är bäst på att fredagschilla med herr Mario!

Mario i hans walkning closet.

PUSS&KRAM


19.51

jävlar vad trött & sliten jag känner mig just nu i denna stund. Och illamående. Men det får ett glas proviva ta hand om. Ska strax ge me mig iväg för lite häng hemma hos Nicko. Om inte annat så kan nog det pigga upp mig!



Min brännblåsa har iallafall slutat att göra fruktansvärt ont efter att ha haft fingret i isvatten i två timmar. Skönt!


torsdag

gårdagen kortfattad i ord: hundvakt, tandläkarbesök som gick awesome! de hade tv i taket som visade barnprogram vilket var perfekt för en feg barnunge som mig. ska dit igen om ett & ett halvt år, gött! agerade efter det mer hundvakt, mötte upp alla danceladies på som hemma för lite möte, en sväng hockey & häng med erika och tillsist myshäng med dave. så nu vet ni exakt hur min onsdag var!

är ledig idag också. brände precis fingret när jag gjorde fisk och jävlar vad ont en liten brännblåsa kan göra! sitter med fingret i ett vattenglas för tillfället och bryr mig därför inte så mycket om att göra stor bokstav och sådant när det ska vara det då jag bara skriver med en hand. brukar ioförsig inte bry mig om att göra det i bloggen ändå annars när det ska göras. kanske ska skärpa mig med  stavning, grammatik & allt här? så ni inte blir sura.



onsdag

idag sitter jag stel som en pinne framför datorn. Full av fasa för vad jag har framför mig. Ska nämligen till tanläkaren idag vid tvåtiden och jag är livrädd för tandläkaren! Sålänge har jag iallafall tre färska avsnitt av olika serier att se. Så nu vet ni att jag är död ifall det inte skulle uppdateras här något mer....


tisdag

Gårdagen ändrade sig lite i planerna. Mötte upp Mary & Mill för lite häng på som hemma, tog en runda på stan & knallade tillsist ner mot Dave där vi firade alla hjärtans dag med kinapuffar & nya how i met your mother. Det satt som en smäck! Vi spelade även spel där jag än en gång kom fram till att jag är ganska oallmänbildad på viktiga saker. Jag kan mer såndär onödig fakta. Vi hade iallafall en lite extra mysig kväll!

Idag har jag jobbat. Nu ska jag äta goulashsoppa och kolla på nya desperate housewives i väntan på bussen som ska ta mig mot stan där jag ska agera hundvakt.


15.15

Fick sluta tidigare idag då det inte var mycket rörelse i lilla butiken, yey! Lite Cola, Veronica Maggio i högtalarna & Findusgos sitter helt på sin plats nu! Ska snart göra en ryck med dammsugaren & skurhinken, ta en långdusch & fixa med lite annat innan Dave kommer hit. Kanske hinner jag sova en timme? ja...

 


måndagsbarn

hejhejhej! Den här rubriken har jag haft många måndagar men jag är sämst i världen på att komma på rubriker. Idag är det ju alla hjärtans dag och jag vaknade av att min fina kille (mojje) hoppade upp i sängen och pussade på mig, myspys. Ska pussas med min andra kille senare ikväll. Frulle till min tredje kille Damien Rice nu. hihi. Puss på er, ha en bra dag!



PS. Ronja, nu ligger du och sussar så sött och jag tänkte göra frukost till dig dagen till ära men insåg nu när jag kollar på klockan att jag inte kommer att hinna det. Men det är tanken som räknas och nu vet du ju vad jag tänkte! Du får någon annan dag när du minst anar det, PUSS. DS.


dreamcatcher

Nu ska jag lägga mig & sova till mina spotilista skönt. Tror att vecka 7 kan bli en hektiskt vecka. Helgen har iallafall varit bra. Lugn & bra. Har jobbat, hängt med förfestande vänner, jobbat, hyrt film & lagat tacos med min bästaste Dave. Idag har han tvingat mig att se en tråkig laziomatch, ska tvinga honom att se one tree hill, desperate housewives eller hell cats i veckan så är vi kvitt!

Hoppas på en natt utan mardrömmar. Tror att jag måste köpa mig en bättre drömfångare, min funkar inge bra!



Puss&godnatt på er!


22.43

Blev som sagt jobb förut idag, eller njae, Hanna hade med sin lille son som jag mer var barnvakt åt i butiken. Vi lekte med djur som bajsade när man klämde på dem, målade hajar som hade munnarna fulla av blod & sådant där kuligt. Efter jobbet joinade jag Mary, Millan & sköna Emma som förfestade. Jag höll mig mer på den lugna sidan då det blir jobb för mig imorgon med.

Kom att tänka på hur bra det måste gå med strumpbyxförsäljningen här i världen. Typ alla mina vännor och jag själv måste köpa nya varje gång man ska klä upp sig. Dem går ju sönder så läskigt lätt. Jag kan inte ens sätta på mig mina egna längre pga av mina naglar. Vill inte veta hur mycket pengar jag har lagt ut på strumpbyxor i mina dar...

 


det som sker på nobelparkeringen klockan 00.00

Nu är det verkligen storm utanför huset. Går inte att klaga nog. Men igår fick jag & Erika idén att vi skulle göra första snögubben för den här vintern! Eller ja, första på flera år för vår del tror jag. Chrilla följde även med och vi alla gjorde ett tappert försök till en snögubbe, vi hade till&med morot med oss. Det var bara det att det att snön inte var så töig (heter det så? ne kanske inte men skitsamma) längre så det blev mest en hög. Snöbollar gick det iallafall att klämma ihop för att kasta på varandra. Jag & Erika blev ganska snabbt blöta efter nerbrottningar i snön & snöänglar medans Chrilla var torr och inte lekte med oss. fattar ni? han var torr, på två sätt. hehehehe...


Barnungarna i snön medans Chrilla dokumenterade. Bra kväll med båda busfröna!


fredag

äntligen fredag! Fast ska jobba klockan två, buhu. men först ska jag på stan nu en sväng med Erika på lite ärenden. Dricker min obligatoriska morgonsmoothie nu innan som är helt fantastisk!

2 dl naturell yoghurt
1 dl valfri proviva
1 dl sojamjölk
1 näve valfri frukt & bär (jag har oftast jordgubbar)
tillsist kläcker jag i ett ägg och sen i mixen.

asgooo. Vissa av er kanske blir avskräckta av det där ägget men det smakar verkligen ingeningenting av det!


hejråå


jobbspöken

jag tror att det spökar på jobbet. Läskigt men sant! Idag hände nämligen detta;

1. Vår andelslapp som vi la på bänken försvann helt plötsligt. Efter två timmars letande hittade vi lappen borta vid alla paket? say whaaaat

2. Jag sitter och läser tidningen i min ro när det helt plötsligt ramlar ner ett paket från hyllan precis där lappen låg.

3. Skärmsläckaren på svenska spelmaskinen gick igång av sig själv vilket den aldrig gör om man inte trycker på touchen.

Vet alltså inte vad jag ska tro. Behöver jag vara rädd? En annan konstig sak är att varje eftermiddag precis halv 3 svartnar tvn & det står ingen signal, men sen efter en kvart kommer den igång igen. weard. När jag jobbade på kundtjänst förut var det så för en man och det visade sig efter ett halvår att det var en färja som åkte förbi och störde signalen från parabolen till sateliten exakt samma tid varje dag. Dock känns ju inte det så troligt i det här läget. Det är ett mysterium!


onsdag

jobb 10 till 18 och sen dans halv 8 till kvart över nio. Bra då flyger onsdagen förbi, den är inget att ha ändå. Här kör vi inte på carpe diem.

Påtal om carpe diem har jag bannlyst allt som har med det att göra i mitt framtida hem. Eller ja, mitt nuvarande också. Tavlor osv. en aning uttjatat. Och när vi ändå är på det spåret så finns det fler saker som aldrig någonsin skulle få pryda mina väggar och det är tavlor över en stad t.ex. New York. En bild på höghusen, gula taxibilar och sånt där. Usch det ryser i mig av bara tanken.

Så nu vet ni det! Nu ska jag föna håret och knalla iväg till jobbet och alla spelsugna människor, puss&hej!

 


22.02

förlåt ni som läser att min blogg är jordens tråkigaste just nu. Kan inte liva upp det med bra bilder heller för som vanligt har jag ju tappat bort någonting. Just Nu är det min kamerasladd som har gömt sig. Dock så har min kameraladdare gått sönder också. Så bilder från internet eller cambilder är det som gäller just nu. sorrrry. Har inte heller någon inspiration eller så himla mycket ork att skriva intressanta inlägg. Men vänta någon månad så ska jag ta & rycka upp mig!

Nu har jag duschat, kokat upp mjölk som blev till varm oboy & ska lägga mig och läsa vilket jag inte gjort på länge! I birist på bilder slänger jag upp lite bilder på mig & sis för att hon är så gooo.

 
  


god morgon

vad skönt det är att inte börja förens 10ish. något som inte är skönt är att det har snöat ute, fy. Något som är skönt är min lista på spotify som heter just skönt. Där bland låtarna ligger bl.a Adele - rolling in the deep som jag har lyssnat på hela morgonen nu. Förlåt morgonpasset. Nu ska jag klä på mig, slänga i lite dust it i håret och knalla iväg till jobbet, ha en bra dag!

jag & min smoothie som nästan är slut, snyft.


working nine to five, typ

Egentligen halv tio till halv 7.

Har precis ätit brakfrukost till morgonpasset så tror jag är redo för denna måndag. Kom på nu bara att jag inte har någon mat att ta med, tur att kronhallen ligger precis brevid!
 
Ha en bra dag!


not easy

vill förresten tacka mig själv att jag har så himla bra balans annars skulle jag ha legat pladask ute på isen x antal gånger de senaste dagarna. Isabana överallt, borde väl egentligen snöra på sig skridskor istället för uggs. Ner till vårat hus är det också en lång nerförsbacke som är helt isbelagd. Inte kul att ta sig ner & upp, speciellt inte när det alltid är byggarbetare som bara väntar på (känns det som) att man ska fara omkull.

Ville alltså bara klaga på den jevla isen som gör varje dag till en utmaning! Visst var jag fyndig med rubriken också?! easy, isi. is. ha ha ..


torsdag

Kvällen har spenderats i Örebro där vi befann oss på lite dansrep. Imorgonkväll står jag, paulina & ebba på scenen till otroligt duktiga estetelever! Dem är så himla proffsiga och engagerade vilket är kul när man vet hur det är att samarbeta med esteter som är raka motsatsen här. Förlåt men det är sant. I julas såg det ut som att vissa önskade att de befann sig hemma under täcket när de stod på scenen vilket syns på mils avstånd... Lite allsång i bilen hem med 100% inlevelse så avslutar vi kvällen!

Imorgon står jobb & Stevie Wondershowen på schemat!


onsdag

Dagen började väldigt bra med att Erika, som var hemma en sväng i karlskoga, & jag tog med oss hundarna till näset. Med filten på bänken, kaffe i handen och solen värmandes på oss kan man inte säga annat än att det var en perfekt start på dagen! Efter det gjorde jag mig beredd på jobb. Första dagen på affärn gick bra. Hade tre olika spelkassor att lära mig och folk som kom in med det ena & det andra som skulle scannas, hämtas ut, ta in, lalala... Blev alltså rätt mycket att ta in men det var kul!

Nu ska jag snart iväg för att dansa lite modernt. Ska bli så himla himla himla skönt! Därefter väntar en gosig valp och en gosig Dave. Gosigt det!





H&M

 

var tvungen, vi kommer trivas bra ihop i sommar. Nu är det fan shoppingförbud på mig!


tisdag

Jag har börjat dagen med smoothie, dusch & spotify. Har ringt H&M också och fått uppgifter så jag kan hämta ut mitt fina halsband, var nämligen så smart att jag raderade smset med uthämtningskoden. Ska hämta ut det där jag jag ska jobba imorgon, ska bli kul att få göra något annat än att prata i telefon....

 

Den här dagen fortsätter i Örebro tror jag. Blir ledsen om rykterna stämmer att det regnar där, har ju plattat håret. Buhu. puss & kram!


RSS 2.0