for the sun

Efter jobbet drar jag och badar med Maria & Hanna, och kan garantera redan nu att det kommer bli jävligt skönt. 30 grader här uppe på plocken. Hoppas på att inte stöta på en orm idag igen bara. Fick en chock när jag gick hem från näset igår och trodde det låg en stor gren på marken som sedan började slingra sig framför mig. Usch & fy!

back to work

put a smile upon my face

Sitter ensam i Davids hus nere i källaren. Läskigt. Tänker bara på rec. Skulle egentligen dragit hem men jag somnade som vanligt. Så när han kommer hem inatt kommer han hitta en Sanna som sover som en stock, förhoppningsvis.



Lite lost på det kanske?

Koster i bilder



Strömstad i väntan på kosterbåt för tidigt på morgonen efter en natt i bilen.


Midsommar, sol & bra sällskap


Kapten Robban och hans moves. Hannapose. Dave balanserar.


En lyckad midsommar!


Lördagkväll och påväg till kosters omtalade krog som stänger klockan elva och har outbildade bartenders, yesoyes.


En klunk av long island och sen var man full som en kastrull.


Kosterslottet. The flakmoppe. Hemresa. Bilrace.

L som i labsand



                                S som i stek.

CC

Chris Cornell var nyss på radion, eller ja, Audioslave. Är jävligt sur att jag missade han när han var på P&L nu i helgen. Har velat sett honom sen jag gick i sjuan! Såg i tidningen att han inte fick så många plus, att när han spelade solo var det ett slöseri på talang. Kaske är det så, har inte lyssnat på hans soloalbum speciellt mkt, bara audioslaves musik som jag blev helt nerkärad i på högstadiet. Hade ändå vart guld att se honom! Mannen med världens snyggaste röst! fan. Men när jag & david åt i örebro på lördagkvällen spelade dem en audioslave skiva där vi satt ungefär samma tid som han spelade i borläng. Kändes som ett tecken till mig :) haha.



Sista rasten innan ja slutar nu. en timme kvar. ska jag hålla ut? det är dagens fråga! Var tvungen att skriva lite så jag inte arbetar ihjäl mig, finns ju risk för det, hehe.

Sugen på grillkväll ikväll, får se vad som styrs! puss&hey

helgen

Tänkte skriva lite om helgen som varit. Fast har ju redan skrivit om fredagen så det vore ju onödigt. LÖrdagen startade iaf med sol & bad i labsand, därefter åkte jag & dave hem för att göra oss iordning och fara in till Örebro. Vi åkte mot marieberg men hann inte vara där så länge innan de stängde. Men hittade iaf en tröja.

Efter det åt vi på Pitchers, en uteservering mittemot slottet typ där det var jättebra & fint. Skitgod mat till inte så dyra priser, perfekt ställe att sitta på en lördagskväll med bra sällskap i kvällsolen. Efter det kollade vi på baksmällan som var skitbra! Satt och skrattade hela tiden så den rekomenderas!

Söndagen började med sol & bad vid näset med lite folk. Känns som ett måste i det här vädret vi har nu! Dagen avslutades med pizza & Lost. Bra helg med min Dave <3


bastu

Inte alla som har en bastu att jobba i. 41 grader mot väggen där jag står idag i tjocka byxor, tjoicka skor & en stor t-shirt. Kommer svimma mellan någon hylla bland alla produkter, haha. Kan säga att stranden är ett måste idag!

Har haft en toppenhelg nu i helgen, skriver mer om den senare.

M J

Rip michael jackson förässten. Lite efter men. Han var så jävla bra tkr jag! hade ett eget sätt att sjunga & dansa, inte många som kan ådstakomma det! Sen att han har betett sig lite konstigt tar ju inte bort vilken talang han egentligen var!

Sitter & lyssnar på honom med the way you make me feel. Har älskat den låten sen jag var ett litet barn, haha.



Går inte att lägga in ett youtube klipp just nu så sätter in en länk om någon känner för att lyssna.

http://www.youtube.com/watch?v=N1LWGj5B9Mo


lördag

Gårdagen skulle egentligen har blivit en tacokväll men med brist på skjuts så satt jag hemma ochkollade på sverige - england. Satt på nålar hela tiden, rolig match! Sverige förtjänade att vinna som dem spelade upp sig i andra halvlek men så  blev det ju icke. Bra var dem iaf!

Ska till labbsand snart med Maria, Hanna montana, tomas & pettrus. Dave joinar nog sen också när han skjutsat sin mamma till thailand tänkte jag säga, han ska skjutsa henne till örebro resecentrum, sen ska hon till thai.

Eftermiddan/Kvällen kommer spenderas i örebro med Dave, mys!

Puss&hey

räknar minuterna

Slutar om ungefär en halvtimme. Lite segt för det finns inte ett skit kvar att göra, tror jag går lite tidigare. Sitter bara och tjattrar med damerna ändå. Dem är riktigt sköna här faktiskt, haha.

Drar som vanligt den här veckan till näset nu och njuter av solen!

Puss&hey

bad day

Gårdagen slutade med filmhäng hos Marcus igen. Vi hyrde den engelska verisionen av rec och fy fan va läskigt slutet var! Kunde knappt kolla, haha. Somnade runt halv 3 tiden och fick 2,5 timmes sömn innan jag skulle upp till jobbet. Den här dagen har varit den värsta på länge.

Jag hatar:

Lite sömn
handdatorer
spärrningar
blåa lådor
tunga lådor
city radion


för att vara lite positiv så har jag matrast nu. Fyfan va skönt. Och att det är helg sen, har nog aldrig sett fram emot det såhär mkt! Puss&hey

sommar!



Morgonpromenix till jobbet . Även fast jag var sjukligt trött så var det riktigt skönt!

   

Efter jobbet drog jag mot näset för att steka lite med Nicko och efter ett tag kom David, Marcus & vetto så vi drog till Labbsand istället. Jag & Nicko simmade ut till flotten i det iskalla vattnet, strongt av oss. Har inte varit där på aslänge. Såg några små barn som bada vid bryggan och kom att tänka att när jag, zacke & sofia lekte baywatch där jämt när vi var mindre, haha! Härligt att det går att bada nu iaf!

  

Jag & fettomojj. Så gött att sommaren har kommit nu, typiskt att man måste vara inne på ett lager halva dagen bara.
Aja, nu blir det mat.


tjopusshey

Lunchrast

Jag vill till stranden och steka nu. Känns så dumt att man inte utnyttjar solen när det väl kommit fram. Men joinar Nicko där sen, bättre sent än aldrig. Gud vad jag tjatar om stranden men går runt och bär grejer i världens tjockaste byxor, tischa & skor för att man inte ska frätas sönder om man tappar nåt. 

Jag längtar efter helgen som aldrig förr!


Gårdagen

Igår åkte jag & Nicko till stan och tog en fika efter att jag hade slutat. Maria kom också och efter en sallad drog vi oss mot nobel för att kolla på Fotboll som slutade med 7-1 till Kb :) MVi mötte Peter, vetto & jonte också och efter det åkte vi och åt glass för att avsluta lvällen hos marcus där vi kollade på tv. Råkade komma hem vid 1 tiden och skulle sätta klockan på kvart över fem igen. Kul. Men tog en morgonpromenad nu imorse hit så det va ganska skönt.

Finns typ inget att göra nu för det har inte kommit några ordrar. Får se om jag drar till stranden efter jobbet igen, känns ganska lockande faktiskt :)

Puss&hey


Onsdag

Är på jobbet nu igen. Inte lika mycket ordrar idag så kan plocka allt i normal takt, men är trött som aldrig förr. Får se om det blir en tur till stranden efter jobbet idag igen , var så skönt igår att sola & bada lite.

Ska nog kolla på Davids match senare iallafall, sen får jag se om det blir karlskogafesten, känns inte aslockande direkt. Speciellt inte när man jämför det med P&L som jag vill vara på NU!

Ska jobba själv på min avdelning nu resten av dagen, hjälp!

fortfarande tisdag

Slutar om en timme! skönt! Den här dagen har varit som ett sju timmars hårt träningspass. Men att tjäna pengar om komma i form kan väl inte vara dåligt? hoho

Efter jobbat cyklar jag direkt till stranden! PUSS&hey

Tisdag

Satte klockan på kvart över fem imorse för att gå upp till slitjobbet. Fy tusan tänkte jag då. Men nu är det bara 3 timmar kvar tills jag får trampa hem som tur är!

Koster var iallafall skitbra! Fint var det också. Skulle gärna stannat i en vecka faktiskt. Slänger in några bilder när jag får dem av Maria :)

Back to work.


No stress skulle passa att lyssna på nu.
i dont wanna work today.


Koster

Har slöat hela dagen idag. Vaknade vid 11 och åt frukost till satc, somnade om igen och vaknade tre. Men kanske lika bra att sova bort dagen när det bara regnar? Drog iaf till kronhallen för att handla mat till koster med Stina, Maria & Hanna. Blev en hel del och efter lite häng hos Maria bestämde vi oss för att åka ikväll istället eftersom ingen hade något att göra ändå :) Tänkte att det kanske är mindre trafik också.

Så drar till Koster om någon timme, taggat! :D Ha en bra midsommar!

Puss&hey!

pics

Även fast helgen förmodligen kommer bli asbra vill jag tillbaks till det här!





Onsdag

Dagen som skulle börja så hemskt med tandläkarbesök blev inte alls som jag trodde. I mitt huvud såg jag sputor och utdragna tänder men allt var kanon sa hon och jag ska tillbaka om 2 år. Great! Tog en tripp på stan efter det och köpte ett linne & en parfym.

Annars har dagen bestått av promendader, solning & lite häng med nicko! Var tvungen att sitta bänkad framför tvn vid 10 för att se so you think you can dance. Tror jag är den ända som älskar marys skrik & skratt! förutom mamma då också, hehe. Alla andra klagar på det har jag hört.

Har inga stora planer för imorrn, ska möta upp tjejorna jag åker ner till koster med för att handla lite grejer som behövs. Börjar bli pepp :D

Puss&hey!

daves

Kollar på desperata hemmafruar på någon stream-sida på internet. Men man får bara kolla 72 minuter och sen vänta en timme för att kolla lika lång tid igen. Självklart avbröts det för mig precis när det var som mest spännande, så har väntat nästan en timme nu för att se resten. Bara nio minuter kvar. Därför jag bloggar föressten, lite tidsfördriv tills jag få se vad den elaka dave ställer till med (nej inte min dave, dave i DH).


   

sämsta, elaka dave                   bästa dave <3


så nu har det gått 9 minuter.


Tisdag

Den här dagen har spenderats i skolan såhär en vecka efter studenten. David skulle göra klart restaurangshowen så för att han skulle hinna var jag snäll och satt i PS för att göra omslaget fram&bak sidan till dvdn. Måste säga att mitt verk slog årets förra som gjordes av Ronny! Nu är David klar iaf och estetarna ska fan vara tacksamma för 34746 timmars slit, haha.

Annars har jag spenderat dagen med världens bästa Dave men han svek mig för sina kostervänner nu på kvällskvisten så jag tyckte det var lika bra att ta en desperate housewifeskväll och försöka bli lite kry! Jag, Maria, Stina & Hanna ska ju också till Koster fast på fredag istället för att fira midsommar med killsen. Får se om jag kommer så långt bara, har tandläkarbesök imorrn som jag inte är säker på om jag kommer överleva eller inte. Vi får väl se.

Puss&hey :)


Student!

Om jag ska skriva om studenten blir inlägget en mil långt så för att hålla det lite kortare lägger jag ut bilder. För en bild säger ju mer än 1000 ord (; hehe.




Dagen var skitbra! Vill göra om det igen&igen&igen.


 







Vi befann oss hos Peter på kvällen. Det var också skitbra & kul! Statt bjöd på mkt dans & folk men tyvärr tog  det slut på en kvart kändes det som. Vi gick vidare mot max för lite mat & sen blev det bastubad hos Berra till morgonen. Hur bra dag/kväll/natt som helst!

Student - Champange frukost

Studenten började med champange frukost hemma hos David där vi åt, drack & skrev i mössorna. Ska inte skriva jordens längsta inlägg om det men morgonen var iallafall mysig!







Lördag

Har blivit av med jordens jobbigaste telefonsamtal idag, men nu känns mina axlar 15 ton lättare! Sa upp mig från ett jobb som jag skulle börjat på nu på tisdag och hon vart inte glad. Jag däremot är glad att jag slipper skiten!

Tänkte skriva ett inlägg om studenten men vill ha med alla bilder så det får vänta tills på måndag. Bättre sent än aldrig, men tänkte slänga in en bild iaf från studentdagen. Vilken dag/kväll/natt det var!


bal


Balen

Har lite bilder från balen jag tänkte slänga in. Inte så många på mig & Dave men det kmr när jag får det av de andra.


Fixade klockan 11 hos frissan men sminkningen skötte jag själv här hemma.

   
Innan balen var Peter, Daniella, Marcus, Erika & jag hos David :)

  
Här har vi kommit in på balen.

Kvällen var jävligt bra. Något jag skulle vilja göra om någon gång men det går ju inte, haha. Hade iaf skitkul och alla var jättefina!

PUSS

Lite bullis










(Mer kommer när jag har alla bilder)

klart det är niiiiiiiiiiiiiiiice

Kvällen startades på melkers med massa vännor. Trevligt som alltid! Efter det blev det statt med massa dans och till sist drog jag & mia till David, Berra & Thomas som bastade och drack. Även där blev det mkt dans, och bastning :)

Nu är jag & Dave hemma vid halv 6 och känns på tiden att sova kanske, hehe.

Puss&hey

Fredag



Nu är det äntligen helg och efter helgen kommer balen och sen tar vi studenten!
Får ta den här helgen till att riktigt tagga till!

Den här kvällen kommer ialafall att spenderas med Dave! :]



Puss&hey

Hemma

Hemma nu efter en vecka i sunny beach som har varit klart värd! :D
 Orkar inte skriva om den så slänger in bilder imorrn istället.



Puss&hey

RSS 2.0