Rehab


för ovanlighetens skull ska jag och mina kära vänner vina idag. och även imorgon verkar det som. funderar på om rehab kanske är aktuellt snart. neeeeeeeeeee.




ha en bra valborg!


22.30


idag har varit en stressig men ändå bra dag. Stressade iväg till Sara på kulturskolan för att gå igenom lite dans inför kvällen. I och med att millans hand inte är så stabil för tillfället skulle jag tydligen stå själv och i mitten och dansa mot publiken. Ingen bra idé att beskriva kankse, inte så lätt att förstå. Men det resulterade iallafall i en del improvisation.

Behöver kankse inte säga mer än att det var skönt att det inte var en seriös föreställning. Streeten gick inte kanon men det gjorde moderna tyckte jag.


Dansens dag!


idag är det dansens dag och det känns som det passar perfekt just nu! Jag har kommit igång med dansen igen efter ett uppehåll på tre månader och idag har vi föreställning dagen i ära på musikpalatset. Sen hade ju även Bounce sina allra sista föreställningar nu i helgen som var. The last bounce! Det var så jävla bra, snyggt, känsloladdat och helt fantastiskt! Hade konstant gåshud och ville aldrig att det skulle ta slut! Sammanlagt var det ca 54000 personer som såg showen i helgen och jag är otroligt glad att vara en av dem!




made for movie and tv


En regnig, grå, trist, orklös, trött, kraftlös och tråkig onsdag som denna är jag tacksam för den genialiska människa som uppfann tvapparaten. Tack!





..och låt oss inte glömma telefonen för guds skull!

onsdag morgon


Om man får kalla det morgon vid den här tiden? Som arbetslös tycker jag att det är helt okej! Det som slog mig när jag satte mig vid datorn och läste bloggar som vanligt är att jag själv inte bloggar längre. Och just nu känns det helt rätt att börja igen, så här har ni ett väldigt givande inlägg från mig.

Har eg massa att skriva om thailand, göteborg, sthlm och händelser däremellan men vet faktiskt inte riktigt vart jag ska börja. så det kmr senare..

puss&hej sålänge!

RSS 2.0