Fredag

asbra början på fredagen.
ikväll blire idolmys & sånt.
hoppas dem sjunger bra låtar!



PUSS


good day

Ja det vare.
Började dagen med träning med mami och sen en promenad.
Lax & tvserier.
Söktsöktsökt. (hoppashoppashoppas)
Millan & Emelie, tända ljus & té.



Nu är jag med my man.
Tycker alltid lika mycket om att somna brevid honom!
Godnatt


the Carrie diaries


Blev glad när jag såg att jag hade fått hem boken. Kom dock på en timme efter att jag klickade hem den att den var på svenska, fan.. Sex and the city ska vara på engelska, inget annat språk. Men Finns inte så mycket att göra åt det nu. Hoppas att den är bra!


17.00


Té. TVserier. filtar.
Man orkar inte göra så mycket annat när det är sånt här väder ute.
Ska iväg till dansen lite senare ikväll iallfall, ska bli skönt!
Sen ska jag till min fina, bästa Dave ♥




Slutar förövrigt aldrig att förvånas..

Nobody's gonna come and save you
you pulled too many false alarms


27 oktober

Började dagen med en hurtpromenad och morgonpaset i öronen. Man tänker knappt på att man går ibland då, de är så braa. Önskar att Kodjo & jag var vänner, oj vad länge jag skulle leva då om det är så att ett gott skratt förlänger livet! Nu har jag duschat & ätit mat så jag har energi inför lite grejer som ska fixas.




imagine



   

You may say that I'm a dreamer
But I'm not the only one


Lite nytt


Gjorde en ny header som jag ska ha för tillfället, var otroligt trött på min bloggdesign. Fast tror jag ställde till det lite, längst ner ligger nu kategorier och arkiv. Hm, hade glömt hur krångligt det är att ändra detta. Vill ju ändra på färg och sådant men orkar inte läsa om hur man gör det just nu.

Någon dag ska jag ta tag i det iallafall, och kanske göra en lite mer rolig header..

Puss så länge!


difficult not to feel a little bit disappointed

Vilken känslomix gårdagen & idag blev.
Både bra & dåliga saker händer.

Ska ge mig ut på en promenad, brukar vara bra medicin då man behöver få tänka lite klart.

 

Har iallafall lite projekt pågång som känns motiverande.
Blir nog bra ändå kan man ju hoppas!


lostkväll

Kom till dansen, det såg mörkt ut i alla fönster, en lapp sitter på dörren
→ alla lektioner inställda den 25/10..
Tack då! Var ju taggad på lite träning.
Det som gör det här till något bra är att jag kan spendera mer tid med dave ikväll och ha Lostmys ♥



Jag & Dave köpte precis två dubbeltrisslotter var i hopp om rikedom.
Han fick inget men jag vann åtminstonde 50 kr. katchiiiing!

16.35

transbärsjuice & spotify,
allt jag behöver en måndag som den här.
under omständigheter så är jag glad och ikväll ska jag iväg & dansa.


25 oktober

efter gårdagens slappshäng med M & E som bestod av disneyfilmer och massa onyttigheter har jag börjat dagen med en skön promenad. Ska snart inta solariet och sen ska jag äta lax till ett alldeles färskt avsnitt av desperata hemmafruar.



tänkte också säga att Dave är bäääääääääst!  ♥


söndag

sitter & äter kalla pizzarester från inatt och dricker cola. Bra söndagsfrukost!  gårdagen/kvällen/natten var grymt rolig! köksmyshäng hos empan, fest hos någon tobbe där det var allsång & tillsist nightshift som förvånadsvärt var skitkul! och om jag inte har varit övertygad om att jag är lik idolMinnah så kan jag säga att jag blev det inatt på NS! hur många som helst som kom fram och sa, haha!
tackar mina kompanjoner emelie & millan för ni är så bra! puss på er!




Nu ska jag hoppa lite på Dave och se om han lever. Det bästa man kan göra när man vaknar dagen efter är att duscha på en gång. Man känner sig som en helt ny människa!


frrrrredag

På min PW förut idag provade jag på lite jogging i slutet. Bara för att se ungefär vart jag står i kondis. Var helt slut efter 5 minuter.... Har alltså ett nytt mål och det är att jobba på konditionen som är pinsamt dålig. Blev påhoppad av en lös hund som sprang rakt emot mig på udden också, fy. Är inte hundrädd men man vet ju aldrig med hundar som man inte känner. Tycker det är lite obehagligt. Som tur var så var den här vovven bara lite busig.

Jag & Dave ska snart iväg till Tim & Hannah och spela tvspel & äta pizza (är ju faktiskt fredag). Bra fredagschill.



22 oktober

Är nyss hemkommen från Dave. Jag var assnäll när jag helt frivilligt erbjöd mig att skrapa/borsta av bilen medan han åt frukost. Tyckte för första gången på några år att första snön var mysig. Finns dock delade meningar om den här snön såg jag på facebook, serri, 23794693 statusuppdateringar "snöö". jaja.

Ska ge mig ut på en promenad och försöka att inte halka omkull någonstans. det skulle ju vara pinigt. Sen ska jag lägga mig i ett solarium och låtsas att jag är i Thailand i 20 minuter.

   

Bilder från gårdagens promenad. Har bara en usel mobilkamera men kan inte låta bli att ta bilder när det är så fint. Dock så gör bilderna ingen som helst rättvisa till hur det ser ut egentligen.


22.11

började skriva ett otroligt o-optimistiskt inlägg men kom fram till att jag ska vara fejkglad istället.



Fan vad bra allt är! 


godnattttt


lite muntra-upp-tips

blogg.se hörde mitt rop på hjälp och mailade det här 5 minuter senare:





I mejlet fanns en länk till bloggaren spiderchick där hon tipsade om hur man botar höstdepp. Gillar hennes blogg, lite samma stuk som Egoinas. Mer i mejlet fanns det tips om att läsa en ny sex and the city bok vilket var kul då jag inte har hört talas om den. "the Carrie diaries". Det är den första boken av två som handlar om Carrie Bradshaws liv före det att hon kom till New York. Ett måste för världens störta sex and the city nörd sanna.

 

Lite mer bot mot dåligt humör är dansen som börjar 19.40.
Thank god!


nya tag

önskar jag kunde säga att det här är en bra onsdag. Fast det är det inte. jaja. nya tag kallas det. Jag var iallafall räddaren i nöden enligt en kvinna idag. alltid något.



I didn't cry though I wanted to.


let me overdose on DH with you




I've been thinking 'bout Gabrielle Solis and all the desperate housewives.
 I've been thinking 'bout Mike Delfino and his gun.
I've been drawing patterns in my mind, But I can't fall asleep.
I've been counting all the sheep There is to count.
No, I can't fall asleep, That's why I'm here with you tonight.
 Can you lend me a DVD box Or sing me a lullaby?
 Hello Mrs. Van De Kamp Did you clean the whole kitchen And drink all the wine?
Hello Saferide, can you give me a safe ride back to sleep?
Cause I wanna OD on DH. I wanna OD on DH.
Let me overdose on DH with you.


Så jekla bra de där desperata hemmafruarna. Har börjat kolla på senaste säsongen nu. Jag kan berätta att jag är en sån DH-nörd så jag gjorde ett arbete om det i skolan. På powerpoint till&med. Snyggt, välgjort och intressant. hehehehehe


måndagsbarn

efter en bra & lugn helg mestadels bestående av Dave, film & fotboll så ser jag fram emot en bra måndag. Ska in till Örebro och göra lite ärenden, hem & fixa och ikväll står dans på schemat.



Ha det så bra. Puss!


fredag, idol och så

Efter indoor passet och turer på cykel fram&tillbaka är jag ganska död. Intog soffläge framför idol. Jag är så jäkla svag för hesa rockröster så idag hejar jag på jay. wow säger jag bara när han sjunger. Fast det är fler som är rätt så bra de med. Eller ganska så jättebra! Ett plus till Linnea att hon hade pingu i håret!



Dum av dig

Jag har verkligen inte fatsnat något överhuvudtaget för gubben i lådan som alla tjatar om. Tycker dock fortfarande jättemkt om hans låt Dum av dig. Så slänger in den.




Har varit i örebro idag där jag hittade en vinterjacka, yey! Förra året gick jag i min korta skinnjacka när det var som kallast. hatar vinterkläder. Men den här jackan och jag kom bra överens!

Next up: ett svettigt indoorpass med Nicko. Sen blire såklart idol. yey. jay. yey.

en torsdag

Mina två senaste dagar har börjat med Erika & två hundar i skogen för sköna promenader. Efter det har vi brunchat. Idag brunchade vi på hennes altan i solen medan hundarna lekte för fulla muggar i trägårn. Perfekt höstdag. Har även övningskört med henne. Hon var ute efter ett gott skratt men blev faktiskt imponerad, ajemen! Tråkigt att köra en liten bil nu i fortsättningen bara efter att ha kört i deras höga stadsjeep. Sen sa vi farväl.


Just nu har jag tråkigt. Jag vill göra något kul. Eller ha något kul att se fram emot. Vill att något ska hända. Kom igenrå! I väntan på något fantastiskt ska jag umgås med en Karl som heter John Mayer.


tisdag

Idag tog jag, Erika & Nicko en tripp till örebro där vi lunchade och gick i alla stans affärer. Hittade inte någonting, inte när vi åkte till Mareberg och plöjde alla affärer heller. För att inte komma hem helt tomhänt köpte jag två ansiktsmasker från H&M. Använde nyss en som luktar choklad. mmmm.

nu: sex and the city. dissar fotbollen faktiskt. alltid när Samantha säger klockrena saker vill jag smsa empa om citaten. hon förstår precis vad jag menar då och skrattar lika mkt som jag. plus att hon är väldigt bra på att härma henne. nu sitter jag och ler. jag kan verkligen inte tröttna på serien!

 

kolla föressten vilken fin lykta jag köpte på vita rum i helgen. Den passar perfekt i min drömlägenhet som jag har målat upp i huvudet.


Say what?

Är ganska flitigt inne på arbetsförmedlingens hemsida och kollar nya jobb som dyker upp i Öret. Ibland ramlar man över konstiga titlar på jobb men idag tog det nog priset.

"Medarbetande Häxa/medium med grundutbildning"

..........



10-10-10

Ska krypa ner i sängen brevid världens finaste Findus efter en väldigt bra söndag.



One tree hill nörd som jag är så brukar ofta låtar som är med i avsnitten fastna i mitt huvud. Inget undantag med denna. → Matthew Perryman Jones - save you. Och nej, jag kan inte länka till spotify. Det är ett extremt stort mysterium för mig hur jag skulle gå tillväga då.

natti

skogsmullar

Efter att ha fått liv i Dave idag drog jag med honom på en vandring runt angsjöleden. Vi vandrade i djupa fina skogar och hoppade över rötter & stenar. Är så himla fint att gå där nu på hösten. Det är en åttakilometare med skogar och massa fin omgivning. Vi stannade vid några bänkar som har utsikt över en skogssjö eller vad man ska kalla det och drack varm oboy. Mys. Var lite frustrerande att inte ha någon kamera med sig när man befinner sig i ett så fint naturreservat.



här är någon bild från google iallafall. Perfekt höst-söndags-sysselsättning!


söndag"morgon"

Gårdagen började jag & mami med en shoppingtur på stan där jag hittade lite smått & gott. Vi hann även med att gå angeleden och plocka kantareller innan jag begav mig till Labsand på 30års fest. Millans bror Anders styrde den och det var jättekul & trevligt. Livemusik, dans & bra stämning!

Nightshift får däremot tummen ner. Inte speciellt lång kö in men ändå tog det typ 20 minuter att komma in. Blev helt köttad på dansgolvet också då det är minimalt och fyllt med galna människor. Nej, verkligen tummen ner.

Idag mår jag fint men David ligger fortfarande i sängen. Ska hoppa lite på honom snart.


no pennybridge today

som det egentligen var tänkt. jaja. Tror att jag ska överleva. Befinner mig just nu hos Dave och han pluggar och är sådär duktig. Jag sitter och kollar jobb. Ge mig en miljard bara så skulle allt vara fine!


last night I said I was fine, but I lied.

Hade en bra dag/kväll och sen vändes allt upp&ner. Dagarna går som karuseller. upp&ner,ner&upp. typ så.

 

suck. försöker bota det med den bästa deppmedicinen, en dusch för att krypa ner & kolla sex and the city!


sen frukost

hejhej hallå.

Vaknade för ungefär en timme sen av Erika som ringde. Jag hade ställt klockan på åtta men jag kunde inte sova inatt. Låg, vred och vände och läste igenom en skvallertidning två ggr som jag redan hade läst förut på dagen.. Tillslut lyckades jag väl men gick då inte upp klockan åtta när klockan ringde.

Nu sitter jag och äter en sen frukost. Smoothie med hallon & blåbär, grönt té och en mandarin. Tänkte ge mig ut på dagens powerwalk. Inge peppande väder bara.




onsdag

Har haft en väldigt skön dag som inleddes med en powerwalk och lite solning på det. Var iväg och handlade lite smått och gott och myste ner i soffan här hemma. Behövde en sån här dag känner jag.

Ska iallafall iväg och dansa nu snart. Ska bli otroligt skönt och då kommer man på andra tankar ett tag. Till och med uppvärmningen är fin och bra.



ha en bra kväll. puss

worki worki

mitt liv består just nu av att söka jobb. söka söka söka. Jag riktigt ser framför mig hur bra jag skulle passa för alla jobb också. Och jag hopppppaaaas för det skulle vara så kul om det blir som jag vill! David ligger och pluggar i sängen och jag sitter framför datorn och söker. En sådan rolig tisdag har vi.




Annars tycker jag bara att vissa folk kan hålla käft och vara tacksamma. På tal om något annat. Nu är jag arg!


21.29

tråkig och trist deppmåndag. Har precis haft telefondejt med erika. Vi har kollat på resor på internet, pratat med brinnande passion om one tree hill karaktärerna & avsnitten och andra såna där otroligt superviktiga saker. allt mellan himmel och jord helt enkelt. skönt att prata av sig, lika skönt som det kan vara att skriva av sig ibland.



puss

hello monday

Sitter framför nyhetsmorgon med té och tända ljus. Idag firas kanelbullens dag, funderar på att baka. Annars ska jag fira imorgon av en mycket bättre anledning.

 

Ska snart ge mig ut i det kalla för en promenad till mina favoriter i morgonpasset. minus kodjo. Han var någon annanstans om jag minns rätt. jaja. puss&hej


söndagschill

en söndag som denna har bestått av pizza & fotboll mest. Vilken snubbe jag låter som. Dock är ju cech så söt.


Annars känner jag bara besvikelse. Eller. typ iallafall.


hellllu

Hej säger en trött sanna med träningsvärk.

Körde indoor walk med nicko igår för första gången. asjobbigt men väldigt kul! Mer av den träningen blir det garanterat. Jag & mill hade en sex and the citykväll med fruktsallad, ost & kex. Kan aldrig få nog av världens bästa serie.

Idag fick Millan med mig ut på marknad i stan. Jag köpte en brosch. fast på lindex.

nu ska jag ta en nap. en lång sådan.

Puss&hej

fredag är ändå den dagen som känns bäst

Ännu en härlig förmiddag har passerat. Dock inte en så solig sådan men det gör inte så mycket. Jag & Dave lunchade på stan och uträttade massa superviktiga ärenden som att köpa shampoo och sådant på willys. Hann även träffa empis och krama hejdå då hon ska till tunisien i en vecka. Har också kramat mary & karin  och ätit hejdåtacos med dem häromdagen. De ska vara borta lite längre, typ kanske till&med 52 veckor i austrailen. Tror min hudfärg har ändrats till grön då jag är grön av avund.

Senare ska jag nog träna lite indoor walking med Nicko & därefter det ska jag fredagsmysa med mill.




RSS 2.0