godnatt

mitt sista inlägg för ikväll. har blivit lite mer än vanligt men har suttit vid datorn hela kvällen också.. Lyssnat på massa bra musik och skaffat mig spotify, inte illa! Mår förövrigt inte bra alls, är det inte det ena så är det de andra. Jag vill känna hur det känns att vara frisk igen!


jag vill inte vara ensam just nu heller. vart är dave? kooooooom.
Varför bor alla på andra sidan stan? varför har jag inte körkort?




The verve - the drugs dont work.
den är också bra!

kvällens musik...

...står Damien för.





Gåshud vid 03.45... vill se honom igen!

Såhär kunde det se ut i lördags



klipp från fejjan.



bild från Helena


Måndag

Dagen började med ett stort prov. härligt. Huvudvärk. härligt... Satt i två och en halvtimme men klarade det iallafall så det gick bra. Sen får vi reda på att vi ska sitta själva på telefonerna hela dagen då det var lite brist på folk. härligt. Vi som inte ens kan allt.

Såhär såg det ut när en dansk ringde in, när en skåning ringde in, ja ungefär alla samtal jag fick såg ut såhär: 

 

Vi ska sitta på telefonerna hela veckan men känns som jag lärde mig massa på det idag så tror det ska gå rätt okej. Börjar kvart över ett varje dag så jag får sova ut iallafall!

Nu ska jag äta lasange och slå på en film, puss&hey!


Kräftskiva!

Lördagskvällen bestod av kräftskiva på torget. Tanken var att fira Mia som hade fyllt år :)


Sanna & mia plus mkt mer folk plus en kräftskiva plus en vinbox =

Bra kväll! Mer än så behöver jag inte säga. Tack allihoppa!


22.42

Jag tror jag tar natten nu. Måste bara säga att den här mannen är bra bra bra. Tycker om när man kan lyssna på någons/någras musik i flera år utan att tröttna.



Ska som sagt sova nu, så gonatt på er.

Fredag

Blir en lugn fredagskväll för min del. Skönt  att ta igen sig efter en hel arbetsvecka, dessutom öser regnet ner här utanför. Tänkte kolla på någon film men vet inte vilken, så tills dess sitter jag här framför datorn och lyssnar på lite gammal men mkt bra musik.

Imorgon ska jag & Millan in till örebro för shopping och förhoppningsvis en sallad från la baguette, finns inget godare! Får hoppas på att vi inte kmr hem tomhänta men det är nog inte stor stor risk faktiskt, hehe.


Jag & Millan på studenten.


På kvällen blir det kräftskiva på taket, så ser fram emot en lyckad lördag! Puss&hey!

22.44

Den här dagen har haft några ljusa stunder men mestadels inte. Jag vill bara sova bort den, mend et värsta är att jag kmr vakna av väckarklockan för att gå upp till jobbet till 16.45...

Fast på jobbet hinner jag träffa bl.a Emelie, Millan, Linda,  Tim & min Dave ibland under rasterna. Det gillas starkt!


le love.


Puss&hey


Tisdag

Har uthärdat ännu en dag på jobbet. Tog tre samtal till&med! Var så nervös så jag skaka, haha! Vi kan ju inte mkt alls om det tekniska eller programmen så trodde jag skulle säga "ööö"  "mmmm"  "ja okej" till kunderna hela tiden men jag löste deras problem! Med lite hjälp av holdknappen och Bonnie, hehe. Efter jobbet gick jag hem till Mia. Vi tog en sväng på stan och tjocka oss lite på mem & zin.  trevligttrevligt!

Nu ska jag till vårdcentralen och förhoppningsvis få pencilin. Kuligt..... Hej!

M to the i to the j to the o!

 En dag som denna fyller en dam som denna år!



Grattis mia! :)

Fredagen

Kvällen igår tillbringades med bra sällskap hos Jessen. Ramlade in lite folk under kvällen vilket var kul, men fick samtal att Dave var på akuten. Hans näsben var av då han hade fått en armbåge där på matchen. Usch, gick hem till honom sen då när han kom hem och sov där. Som tur var mådde han bättre imorse men skulle till örebro sjukhus. Puss på honom!


HELG!!

dåligt med uppdatering sen jag började på transcom. Det kanske bevisar hur slut man är efter en hel dags utbildning. Men det går iallafall bra och det är faktiskt kul att man känner så pass många där. Det gör dagen lite mer uthärdlig. Har inte haft så mkt att blogga om ändå, har jobbat och sovit ungefär.

Ikväll blir det nog lite häng hos sambosarna hoffner/sjödin och sen ska jag till Dave :)


Puss&hey


17.26

jag blev helt plötsligt astaggad för massa olika träningspass. Bodyjam, stepp, core, spinning osv. Kanske blir ett kort på Davids ialf, ska se om jag får med mig någon/några!

   

I'm workin' a sweat but it's all good, I'm breakin' my back but it's all good

Jag fick jobbet! :D skönt det kändes. Nu är jag också en transcomare, som halva den här stan... haha!  Känns så skönt att jag bara behövde vara arbetslös i 2 veckor!

Senare ska det ses på fotboll, Kb - rävåsen. Puss&hey!

As i lay awake and wait for you to walk trough the door

Försökte övertala David att skita i jobbet och komma hem till mig efter lunchen, det funkade inte.. Är så nervös för samtalet som väntar, ifall jag får jobbet eller inte..



Tisdag

Har varit på en till intervju idag och det kändes lika bra som igår! Men man vet ju aldrig för vi var 19 st och dem ska bara ha 10. Men håller tummarna!

Är så jekla trött nu så funderar på att ta en powernap på någon timme. Trots allt kan det ju vara min sista arbetslösa dag om jag har tur, då måste jag passa på att vara lat!


arbetsintervju

Idag ringe telefon och väckte mig, uniflex sa att jag skulle komma på arbetsintervju.  Två och en halv timme hade jag på mig att skriva ett helt nytt cv, kopiera betyg, äta, duscha & försöka se någorlunda vaken ut. Klockan rusade iväg och jag fick panik, men det gick bra! Ska till transcom imorrn på ytterligare en intervju och sen får vi se vad som händer. Jag kankse också blir en transcomare som halva våran förra mediaklass tycks ha blivit. Vi kan helt enkelt inte släppa varandra ;)

Puss&hey


lördag

For iväg med Dave, Emelie & hennes kompis för att kolla på KB förut där det blev vinst med 4-1! Kvällens plan är att agera soffpotatis med David. Pizza & film, guuuu så göttt!

fredagens bravader

Helt otippat hamande jag & mia på fest hos....mig. Tydligen hade lillasyster fest och det var 93:er överallt, haha! Vi drog några glas,poserade med vinet, dansade till dancing queen men sen kände vi att det var dags att dra sin kos faktiskt. Vi hamande på melkers där några lokala band spelade, dåligt ljud tyvärr men det gjorde inte så mkt. Efter lite sicksackande mellan melkers & Jack avslutades kvällen på Viking.



Bra & spontan kväll!
  
  
vinposering

19.08

Hur den här kvällen slutar är fortfarande oklar men om ett litet tag ska jag möta upp Mia & Jennifer för att hänga lite på Melkers eller Jack, därefter får vi väl se vart kvällen tar oss!



Ha det bra, puss&hey!


fredag

Nu är det fredag men jag har inte behövt längta ihjäl mig efter helgen som jag har gjort varje vecka på bofors under den här sommaren. Har faktiskt fått lite saker gjort idag ändå. Åkte till jysk och köpte rullgardin, tyg och en  blomma. Så nu ska den händige sanna kliva fram och visa sin sanna sida , hehe..... Har rensat garderoben också och släng-högen vart väldigt stor så nu inväntar jag nästa lön som jag ska sätta sprätt på med nöje!

If it´s good to complicate then both of us are doing fine

Den här kvällen har mestadels bestått av BB;s stämma ur högtalaren och facebook. Läskigt att man blir beroende av fejjan, blir snart rehab för min del. Usel dag förövrigt, vill bara sova bort den så det är precis vad jag ska göra nu.


God natt!

i want you

jahoppp. har klarat mig från mer otur faktiskt. Ioförsig har jag bara legat i sängen men tror nog det är dags att vara lite hurtig nu. En promenad får det bli!



Put your eyes on me
and I know a place where we can get away

Just say I want you,  just exactly like i used to
cause baby this is only bringing me down

otur

varför jag har otur idag:

- Proppen gick
- ska lämna film på nöjes & det regnar som bara den
- jag blev utelåst
- min skadade tumme revs upp ännu mer

ja, idag är ingen rolig dag att vara jag. Undrar vad som händet härnäst? Funderar på att bädda ner mig i min säng resten av dagen, då kan väl inget mer gå fel?


torsdag

Den här dagen ser jag mig själv som soffpotatis. Jag ska bara till nöjesbutiken och lämna film som Dave har hyrt för jag är så snäll!



Föressten så är jag är danssugen!

onsdag - charter

Gårdagen blev lyckad! Jag kan inte säga att jag gick in för chartertemat till 100%. Min tanke att vara färgglad åtminstonde misslyckades också, helsvart blev jag... Försökte leta efter någon exotisk blomma att ha i håret men det ända skranta hade att erbjuda var blåklocker elelr hundkex. Blåklocka fick det bli!

   

   

   

   

   


Efter chartern blev det harry potter tema. Det viftades med egengjorda trollspön och skreks "vengalium leviosa"! haha.  Statt fick avsluta natten, sista onsdagsstatt men första för mig. Tack för kvällen!

Finns inga ord...

..för hur bra dem är eller hur fin dansen var. Satt med tårar i ögonen hela numret.



Så jävla bra! Gåshud...

21.45

Har varit lite halveffektiv idag. Mellan varje punkt på listan förvandlades jag till en soffpotatis och städningen blev inte av alls. Ändå tkr jag det är lyckat att bocka av 2 av 4 punkter!

Resten av kvällen går i lathetens tecken. Måste vila upp mig för imorrn då vi tar farväl av Våran London-bo Karin som ska till just London på lördag. Det skulle tydligen vara en charterfest har jag hört rykten om och då dök det upp ett & annat frågetecken i mitt huvud som måste redas ut. Men kvällen kan med stor sannorlikhet bli väldigt lyckad, det tvivlar jag inte på!



Min stackars mojje var och besökte vetrinären idag och fick rycka av en klo. Han är bra modig min katt!

16.42

Har inte gått så bra med min to do-lista. Har varit iväg på stan men kan inte säga att jag har gjort så mkt annat efter det förutom att laga mat och kolla på sex and the city.

 
2 av mina fynd på stan.


Vet inte riktigt vad som står på schemat för ikväll, det återstår att se!
Puss&hey

Akrobaterna




Skulle vara lätt för oss att säga att vi inte står på händer men det gör vi, tror vi!

Tisdag

Tisdag och fortfarande arbetslös. haha. För att inte känna mig helt oeffektiv ska jag:

Dra till stan och inhandla lite nödvändigheter

Städa

Rensa garderoben


Ta en joggingtur

kanske inte var så mkt men känner jag mig själv så tar den där städningsbiten tid. Lång tid! Den här tisdagen får bli en tråkig sådan.

arbetslös

Det känns konstigt att inte klockan ringer vid 5 tiden på morgonen och att man har sjukskrivning i tankarna de första 20 minuterna som man snoozar. Det känns konstigt att inte åka in genom bofors portar, stämpla in sig och byta om till dem ursnygga arbetsbyxorna. Det känns tomt att inte gå på rast med Johanna.

Men det känns jävligt gött att sova ut till tolv för att sedan gå och träffa mijo på en promenix.
Till veckan blir det cv-skrivande men ska njuta ett litet tag nu hade jag tänkt.

Puss&hey

Torsdag

Fan va gött med sommarvärme!

  

Drog till coop med Nicko en sväng för att inhandla sallad som jag & lillasyster satt ute och åt. Hoppas vädret håller i sig nu!

pics från puttefredagen

Eftersom min kamera bara var framme under fredagseftermiddagen så har jag bara bilder från den festen, men det klagar vi väl inte för? Fick mig några goda skratt när jag kollade igenom bilderna dagen efter!

   

   

    
   

Med lite alkohol och tuschpennor kan det inte gå fel! (;

nejmen

är det sant? är sommarn tillbaks? Verkar som så iallafall och det känns riktigt bra! Drog mot näset igår där Mia väntade för att steka lite i solen, behövs ju när man har tappat all färg som man så flitigt byggde upp i början av sommaren. Efter en powernap i hennes nya lya stog fotboll på schemat. Seger för kb blev det :)


Är på jobbet nu är det är jäkligt segt. kan vara för att Johanna är ledig och då är det inte så mkt vettigt folk häruppe på plocken.

Bild från förra sommaren


Kände på vattnet igår, det fanns folk som badade och dem måste vara galna!
jaja, Back to work..

Pusshey

H som i...

....Hurtig, eller Helt slut. Det första låter bäst med det sista stämmer bra. Har tagit mig en joggingrunda runt udden och vidare i sandviken. Tyckte jag flög fram som på moln och tänkte att det här är väl ingen match? Men efter 10 minuter var det inte lika lätt, fast jag tänkte inte ge mig! (speciellt inte eftersom det var folk ute och då är det ju pinsamt att stanna). Men jag tog mig ända hem till målet för att sedan avsluta med streching. Mycket gött såhär i efterhand.


Jahopp annars då? Gå och lägga sig för att sedan jobba vid 6 tiden? Det är tyvärr så mina kvällar ser ut, fast det här är sista arbetsveckan på bofors så nästa vecka kanske jag har ett liv igen.

Puss&hey

21.34

Guld just nu skulle vara en solig varm kväll med grill, kvällsdopp och bra sällskap. men vädret duger åtminstonde till en promenad...


höjdpunkter

Måste bara radda upp pips höjdpunkter:

Hoffmaestro var helt klart utan minsta tvekan så jäkla bra! Dem spelade fel dag på fel tid bara.

Aviserafesten!

Filmklipp, mia & jag på parkering - som jag skratta dagen efter!

Johnossi

Hela lördagen - dansade och sjöng från 6 på kvällen till 3 på morgonen (med vissa undantag) och hade the time of my life! Näst längst fram på backyard och dem gjorde det jäkligt bra! Om jag kunde skulle jag spola tillbaka hela lördagen, om och om och om och om igen!


fejjan

Kan inte sluta skratta, hahaha! Facebook är döden!








från filmklipp på fejjan

Måndag

Nu slutar jag. Dagen har gått som ett kanonskott och har varit på bra humör hela dagen! Jag tror jag har världens bästa kille också som går upp vid 6 för att kunna skjutsa hem mig eftersom jag hade glömt mitt stämpelkort hemma. Skulle inte kommit in genom porten, byggnaden eller stämpla in mig annars. pusspusspuss



BYB

6 taggade, sjungade, dansande tjejer begav sig mott putte för att se BYB. Självklart var vi där 20 minuter innan, trängde oss näst längst fram, tog smällar, knuffar och hårda ord men så fort dem började spela så glömdes det bort. Fyfan vad bra dem var!


Vilken jäkla helg!

Putte i parken blev över förväntingarna, har haft riktigt roligt hela helgen! Fanns många höjdpunkter som jag säkert kommer skriva om senare när jag har mer tid. Det kommer säkert slängas in lite snygga bilder också, haha!



Back to work.
Puss&hey


RSS 2.0