nyårskvällen


  

det är bra att ha en syster att göra sig iording med.
mamma & pappa svarar inte ärligt, dem tkr att allt är fint.
nu ska vi ut på olika bravader, jag drar till broberg för mat!
ha en bra kväll!


hejdå 2010, du var bra


02.58

tråkiga alla är på natten. två statusuppdateringar i timmen. vart är alla små nattugglor? får väl pela bubbles och lyssna spotify. har sängsällskap iaf, min älskade bebismojje.

godnatt då


bra kund

tror det var igår, när min bror jobbade (kundtjänst - bredbandsbolaget) så ringer det. Otippat va? nej precis. men det otippade i den hör historien är att det var inte vem som helst som ringde. Det var (trumvirvel)

KODJO!!!
wowowowowowowowow.
jag är avundsjuk!

Fick iaf sms av Tim en minut efter då han vet att jag är lite starstrukk på den där kodjo. lite.


Folke & revyns genrep

Dagen har spenderats på stan med Nicko där vi fikade och köpte det sista till fredag. Väl hemma hos david igen möttes jag av det lilla charmtrollet Folke som äntligen har hämtats hem. Om man smälter när man ser honom på bild är det ingenting emot vad man gör när man ser det lilla busfröet i verkligheten. Åh-igheten tar över!



Kvällen spenderades först i solariet & sen på musikpalatset där nyårsrevyn hade sitt genrep. Det var i princip fullsatt och revyarna gav oss en kanonföreställning! Måste bara säga att dansarna är bäst! Dem som livade upp hela förställningen så det var jättekul att se dem och få träffa dem igen då det känns som evigheter sen! Vill dansa nu, nu, nu!


00.23

Lördag: Mat hos Erikas släkt, cider hos millan, cider hos Ida, Vin hos Maria, för mkt på nightshift, hade dock askul! dimma.

Söndag: dog och återuppstod igen. värsta förmiddagen på länge länge länge. Sen blev det bra med hjälp av onlinepizza, fika med dave & hans family & så!

måndag (idag, nej igår) marieberg med dave, hans mami & emelie. långa köer, proppat med folk men ändå en bra tripp!

annars då? snart kommer Folke till hertig karls allé. En golden hundbebis. åååååååå!



smälter varje gång jag tänker på honom. ååååååååå, blir löjligt åig!


juldagen

Har haft riktigt trevliga dagar nu dagarna innan jul & julafton var kanon den med! Firade hemma med familj & sen styrde christoffer julmys vilket var trevligt. Fina julklappar delades också ut som t.ex en ankbadmatta, startgas till bilen, tofflor, kokbok osv. Jag fick ett rör med bakistabletter, awesome!

Får hoppas att jag har ännu en kanonkväll framför mig!

 

skål!


23 december

igår var en bra dag i Örebro med Dave! dagens avslutades även bra med myshäng på fröding. choklad, chips, pizza, julmust, cola. Vet ju iallafall vad nyårslöftet blir. Även fast man aldrig håller dem, eller jo, i två veckor. Får väl se om det blir tre veckor i hälsans tecken 2011. Kanske blir det hela fyra!

Ska till stan om ett litet tag. Hej jag heter Sanna och jag är jämt ute i sista minuten.
Nyårslöfte 2: PLANERA


00.38

var i Örebro för julshopping i helgen, idag & ska även dit imorgon. Att det ska vara så svårt att hitta julklappar! Var iallafall en kul & trevlig helg. Öret, robinsonfinal, Hova, pulkaåkning osv.

Imorgon åker jag in med Dave som har tenta så tänkte sitta på universitets biblotek & hålla tummarna medans jag läser lite. sen blire shopppppppping!



nu ska jag stänga av datorn och försöka sova.
Klockan ringer 05.45 imorgon.
kul....


penguincopter

Är fast på det spelet på jesper.nu

Man ska undvika pingviner, mark & tak för annars dör man och mitt rekord är 129 sekunder. Kan verkligen inte slå det men mååååste!


nyfärgad

Nej det är inte svart. Dock blev det betydligt mörkare än vad kartongens omslag visade, men tycker nog om hur det blev tror jag.


bästaste du



You're simply the best! ♥


bad hairdays

Har i några veckor varit galen på mitt hår. Har bott i min mössa så ingen ska behöva skåda fågelboet i onödan. Kan dock inte bestämma mig vad jag ska göra med det. Har frågat alla i min omgivning vad dem tkr, har kollat massa bilder, jag har till & med haft en omröstning med mina vänner, haha. Ojojoj vilket jäkla dilemma det här är!
Men tror jag har bestämt mig, kapa en dm och färga mörkare. Ingen drastisk ändring, men ändå en förändring. Ska bara tänka några dagar på det först...



typ så



21.43

orkar inte sitta hemma nå mer så min man erbjöd sig att komma & hämta mig. Börjar bli tråkigt att spela penguincopter på jesper.nu, ioförsig har jag ju MH i bakgrunden men ändå. Vi ska kolla nya how i met your mother och sen fortsätta att kolla på MH, om han vill. När kommer min låt kan man fråga sig? snart hoppas jag!



dagar som den här vill jag faktiskt ha en sån där otroligt vacker one piece att mysa i. Måste vara världens skönaste klädesplagg!


sjuksysselsättning

musikhjälpen
mat
desperate housewives
musikhjälpen
telefon
städa rummet (med musikhjälpen i bakgrunden)

måla naglarna
musikhjälpen

 

typ så


saknar

Drömmer mig tillbaka till massa sköna klipp på youtube. Snodde en random video från där de befinner sig i Laos, Vang Vieng och tubar. En av de roligaste sakerna jag gjort! Sköna människor, ringtubing, sving i vattnet, rutchebanor, barhäng, lervolley, vilda djur, otroligt vackra omgivningar osv. Så himla himla nice ställe!



  


17.38

åh nu hare dragit igång, musikhjälpen alltså! jag är så svag för skånska, alla radiopratare borde vara från skåne!

Min näsa har gjort ont, kännts konstig och svullnat upp i några dagar nu. Det har spekulerats mycket vad det kan vara..

Sanna: bruten
david: konstig
mary: googlade symptom och hade flera exempel på latin
mamma: allergisk reaktion

Tror det har med min förkylning att göra, kunde knappt prata igår för att mina körtlar svullnade upp enormt också. Det jag vill komma fram till är att det är synd om mig. Stackars mig! 

musikhjälpen

nu känns det bra igen. tänk vad ett litet mail kan göra! Plus att musikhjälpen drar igång idag! så jäääääkla bra!


nu är det söndag

wellwellwell.


feber & igensvullen hals nu med. mitt liv flyter på så jävla bra just nu, helt fantastiskt!

lördag fast känns som en söndag

sitter hos millan och kollar på sex and the cityfilmen på fyran. Mary är här också. Millans hand är gipsad efter gårdagens bravader så vi är hennes assistenter till att diska & öppna chipspåsar. Skära kött också. Mary kollar symptom på internet för min näsa.

På tal om annat så tycker jag idolfinalen var braa. Både var bra men rätt vann! Sa så fort Jay kom in på audition och sjöng black jesus att han ska vinna! så jekla bra är jag för så har jag gjort på top model en gång också! Idolkvällen spenderades hos Hannah ock vi varvade finalen med Donkey Kong på Wii och jag är fast! ska dit imorgon igen, woho!






11.16


fint det är ute.
trött jag är.
bra drop dead diva är.
dåligt av tv6 play att inte funka. vill se PARADISE!
gött att åka bil och inte 504an till öret idag.
synd att min goda laxsallad tog slut så fort..


jobb, halo & sånt

första dagen i Öret avklarad! Har en dålig magkänsla över detta. fan. Men får se vad det blir utav det hela. Har skingrat mina tankar med en syster och ett tvspel. Halo reach nördar är vi. Är dock väldigt dålig på att köra militärbil, skärpning! Tiden bara flög iväg, alltså har vi dans & Halo som tankeskingrare, haha!


Tänkte somna till lite paradise. Första året jag följer det och nu kan jag inte missa en minut!

Torsdag

Efter lite serietittande, träning & god mat drar jag in till Örebro för att göra första dagen! Hoppas på att allt kommer gå felfritt!

 


midnatt

skrev en önskelista idag. Det var svårt. Finns egentligen inte så himla mycket jag vill ha. Förutom typ en asfin lägenhet i öret, en utlandsresa, en iphone & några miljoner på bankkontot. Dock ska jag nog inte skaffa mig en iphone då min mobil tappas bort titt som tätt hela tiden. Tycker presentkort är den perfekta julklappen, då får man välja & vraka lite själv.

Nu ska jag kolla drop dead diva. Sen ska ska jag sova & ladda inför morgondagen som kommer bestå av träning & min första dag i Öret!



puss


00.58

Klockan är 00.58 och jag kan inte sova. Är så tankespridd så det skriker om det. Lyssnar på spotify, ska bygga ihop en nattlista. Är träningssugen men det får vänta tills imorgon. Kanske ingen höjdare att dra igång mitt i natten. Inte mycket vettigt som skrivs just nu men så fåre va.




"jag har varit tyst i tio dagar eller mer,
Jag tror jag slipar mina vapen när ingen ser"


Got the job!

En kille som heter Gabriel gav mig goda nyheter förut idag. Fick jobbet i örebro! yeyyy!

Min kväll har bestått av Desperata hemmafruar & lite andra serier här hemma. Det har varit massa thanksgivingavsnitt nu den senaste tiden. Jag vill också fira det. Och låta min family, mina fina vänner och världens bästa kille veta att jag är tacksam för dem, för det är jag. Men tror de vet det ändå! Ska fira det nästa år. Puss på er!




tisdag

Det känns konstigt att inte förbereda sig för någon dans idag. Tomt utan alla härliga danstjejer! Har varit så himla stressigt under några vekors tid och nu när dansen lugnat ner sig känns det fortfarande likadant. Har dessutom ett otroligt svårt val just nu. Blä. Klart allt ska komma på samma gång när det väl kommer. Skulle behöva lite dans idag ändå tror jag.


dilemman

svårt det blev nurå. inge kul heller att det är 16 minus ute. brr

oh happy day

Dagen började hur bra som helst. Lunch på stan med Erki, ny kjol från Lindex, telefonsamtal om arbetsintervju på Järntorget i Örebro på fredag (YEEEEEY!). Och nu snart ska jag in och dansa. Min mungipor sitter fast långt långt uppe i fejset. åh.


00.51

Jag är så himla trött men ändå lägger jag mig inte och sover?  dåligt. Imorgon börjar uppdrag tvätta ur håret från massa dust it, vax, spray & lite andra grejer för att lite senare på dagen slänga in allt i håret igen. Mitt hår kommer inte må bra av detta. Men även fast det är slitet så är det inget emot hur sliten jag känner mig så, godnatt!

  

Puss från mig och min fina gos


RSS 2.0