arg sanna

att söka jobb med en superseg dator som hänger sig ständigt när man har pms är ingen bra sysselsättning. Det kan resultera i att datorn åker ut genom fönsterrutan. det är nära..

fyfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vad trött ja blir.

så nu vet ni det.

morgonpromenad

Tog en härlig morgonpromenad imorse med P3 & morgonpasset i öronen. Dagar som dem här älskar jag verkligen hösten så himla mycket. Helt vindstilla, vattnet ligger spegelblank och solen skiner på. Träffade på en övergosig katt på vägen också som lekte med höstlöv.


     

Ska iväg och fixa med massa nu. Ha en bra dag!

Puss


16.53

nu har jag solat. varför somnar man alltid så otroligt otroligt jekla skönt i ett solarium för? sen börjar pipet och man vet att det bara är tio sekunder kvar tills det slocknar och blir kallt. det är hemskt.

Har även suttit och gråtit och hulkat framför one tree hill idag. längtar till nästa onsdag!

Har även druckit min andra kopp té för dagen och det var gott.

Har även träffat min nyklippta karl i en kvart.

Ikväll ska jag dansa och äta tacos tillsammans med mina vännor. Bra avslutning på en bra onsdag!



onsdag

Tänkte knalla iväg till solariet för att det här går ju inte. Blekare än blekast. Sen ska jag göra nyttighetsmat. wookade grönsaker med tonfisk, så himla gott! mums.



På tal om något annat så blev jag fan av sex and the citys sida på facebook för några månader sen och jag älskar att de skriver massa citat då & då. Det är kul att läsa mitt bland alla andra menlösa statusar på face.

Maybe our mistakes are what make our fate. Without them, what would shape our lives? Perhaps if we never veered off course we wouldn't fall in love, or have babies, or be who we are. After all, seasons change. So do cites. People come into your life and people go. But it's comforting to know that the ones you love are ...always in your heart. And if you're very lucky, a plane ride away. - Carrie

taget från fejjan.

höstmys

Har precis kommit in från en lång höstpromenad i solen & sitter nu och dricker té. Var så fint ute så är sugen på att ge mig ut på ännu en promenad!


En gammal höstbild för ca 2 år sen. Idag är det dock vindstilla och soligt men ändå kallt. Så ska det vara på hösten. Inget regn, blåst & rusk.

Puss&hej

legendary

Nu ska jag & David se avsnitt avsnitt två på säsong sex av how i met your mama.



Det här kan vi sitta och skratta ihjäl oss till. Det är iallafall bra att vi har samma humor!

.

idag har faktiskt jag & min dave varit ett par i två år och tio månader. Städade och kollade en gammal kalender där det stod 10 månader. Lite töntigt kan tyckas att skriva upp men när Virre & jag hade tråkigt i skolan skrev vi till och med upp vilken skolmat det skulle vara vill jag minnas... Iallafall så skrev jag det för två år sen. Vad tiden går fort ändå. Pusss




Helgen som var

hej hej hallå.

Jag har inte uppdaterat en enda gång under helgen då jag har varit mycket busy.

I fredags shoppade jag i örebro med vänner & fredagsmyste med Dave på kvällen. På lördagen var jag med om en resa tillbaka i tiden. Vi hamnade i Åtorp ca 1994 där det var marknad. Det kändes iallafall som man hade kommit tillbaka till 90talet. Vi köpte munkar och drog hem igen. Sen var vi på fest hos Emma som dokumenterades av tidningen solo. Tur att man inte spelade kungen. tur.... Hade annars en trevlig kväll! På söndagen hade vi bakishäng hos millan. Jag hon & Karin kollade på gamla älskade disneyfilmer.

En bra helg ja.

bjur på en lite äldre bild.


lite träning

Idag har jag bl.a varit på easy line med min hurtbullevän Nicko. Om det inte var en killer så vill jag inte ens veta vad en killer är för något... Blev ett svettigt men otroligt skönt pass!

Och jag som följer Biggest loser nu (inte svenska) måste bara visa hur en tjej som åkte ut idag ser ut efter hårda pass hemma.



Hon gick ner till den där kroppen på mindre än ett halvår. well done!

nolltre.tio

kan inte sova.

har försökt i tre timmar nu men icke... ibland skulle det vara bra skönt att kunna stänga av hjärnan, men icke.


.








goooood times

Idag vaknade jag & Dave upp till en fin dag så jag ville verkligen trotsa min förkylning vilket jag verkligen gjorde. Vi;

gick på stan & åt clubtoast på som hemma.

köpte tandborstar på willys.

gick promenix  vid näset.

skjutsade hans mami till degerfors.

åkte kosia hem och jag lurade honom att det fanns kameler där. Och han säger att jag är den lättluraste människan på jorden? moha!

Annars har jag firat min farfar ikväll, ätit alldeles för mycket fika & dansat modern dans med bästaste nella & dansvännor.



Nu har jag två helt nya avsnitt från One tree hill att se. Säsong åtta har börjat. yyyyyeeeeyyyyY!
och, såg igår första avsnittet på säsong 6 på  how i met your mother som också dragit igång i usa nu. = glad sanna!

vi gillar olika - kampanj

Jag och dave Träffade en Thai på Koh phangan  som vi hängde med några kvällar. Han hade svenska & norska vänner och var störtskön.



Gillar att han därborta i Thailand har skaffat den här bilden under som profilbild på facebook då han bara kan några enstaka fraser på svenska!




öret

mår inge bra alls idag heller. Har eg inte ens ork att ta mig upp ur sängen men ligger ialf och planerar, skriver, söker och sådant. Så lite duktig är jag.

Jag har bestämt mig nu. David pluggar ju i Örebro och jag vill bo & jobba där nu. Det känns som att jag kommer att trivas prima där. Och sen är det ju mindre än en timme till vänner, familj, dans & mina älskade älskade älsklingskattor.

 +  +

tur för mig att världens bästaste Dave vill bo med mig också. Vi ska bo i slottet.


flyttfågel

Tänk att vara en flyttfågel. Fan vad gött att vara det ändå. så fort det blir kallt drar man till varmare platser. om jag var en fågel skulle jag flyga till Koh Thao och snorkla i havet. Okej, insåg just nu att man kanske inte kan snorkla som fågel. Men ville bara poängtera hur gött det skulle vara att befinna sig där just nu. Få lite färg skulle inte heller skada.


säsong 5

kollade precis klart på säsong 5 av how i met your mother. äääääääntligen får jag veta vem deras mami är tänkte jag! men nej. tydligen så kommer det komma en säsong 6 också.. men det betyder att jag har massa avsnitt till framför mig. gööötttt. 20 sep skulle det tydligen vara premiär. eller ja, inte i sverige då men då måste det väl gå att ladda ner snart? yeyyy


sjukling

Har haft glädjen att åka på en monsterförkylning.. känns som att huvudet kommer att sprängas när som helst. Undrar vad rekordet i nysningar på en dag kan vara för det kommer jag ju lätt att slå! Har bäddat ner mig under filtar i soffan framför nyhetsmorgon med menthol nässpray & té.

Igår umgicks jag med mill & mary och åt ost, kex & vindruvor. Vi sappade mellan valvaka och andra program. Det var trevligt. Men orkar inte kommentera någonting kring valet...  Jag tyckte iallafall att det var kul att rösta för första gången. Jag kände mig vuxen.

Nu ska jag fly till new york. Mina kompisar i how i met your mother väntar. Måste få min dos av goa Marshall. Puss


fredagsmyser

hemma hos Dave. vi har ätit tacos här & kollat tv.

tacos + tv = perfekta fredagssysselsättningen.

david = det perfekta fredagssällskapet.

puss&hej


biggest loser

jag har blivit lite biggest losernörd.

 
!
 

blir rörd av programmet. plus att jag blir stolt över dem. dem är så duktiga!


stuck in my head

Charlotte Martin - the dance. Den låten värmer vi upp till på moderna just nu och jag har gått och nynnat på den hela kvällen nu. Den är bra tycker jag.


torsdag

blev på mycket bättre humör igår bara efter halva dagen. Jag & Dave gjorde god mat tillsammans & kollade på how i met your mother innan jag skulle på dans. Dansen kommer föresten bli så himla fin!


Ikväll ska jag iväg till fröding för att hjälpa millan med garderobsrensning. Något säger mig att det kan ta ett tag... Men det varvar vi nog med lite mat och idol också!




drop it

trött, irriterad, besviken och allt det där idag. Önskar att folk kunde beté sig normalt. Man trippar på tå för att alla ska vara glada och nöjda och vid minsta felsteg, då är allt fel. Känns som man håller andan i den här staden som andas falskhet..


Har suttit och kollat på Biggest looser och gråtit några tårar. Det är så orättvist vad en del personer får gå igenom i livet. En kvinna hade förlorat sin man & sin två barn i en trafikolycka som de tre var med i. Hela hennes fina familj fanns helt plötsligt inte längre. Och här sitter vi och klagar på om någon säger något fel, umgås med fel person, har på sig något udda and so on.  Sen går det faktiskt att vara glad för någons skull.

idag är jag irriterad. och davidsaknig. och känner att den moderna dansen idag kommer vara välbehövlig.

Ska ge mig ut på en promenad, lyssna på musik och försöka bättra på humöret. puss på er




take me to the sun

blir avundsjuk på alla som drar utomlands nu. Ja, dem är rätt många. Skulle gärna hänga på. Men den som väntar på nått gott?

Kollade igenom bilder från bulgarien som dave har på sin dator. Visst, jag vill inte dra dit. Men kul hade vi!

  

  



Nu är föresten daves rum städat. Har använt cilic bang till och med. freshhhh

tisdag 17.53

sitter hemma hos dave nu medans han tränar fotboll. Kollar på politikdebatt och stör mig. Tänkte vara snäll och städa men har träningsvärk. Men eftersom jag är så snäll så ska jag väl ta tag i det ändå med spotify i bakgrunden.


ikväll är det idol, men om jag uppfattade det rätt så är det champions leuge samtidigt. Antingen kommer vi får köra kluns om det eller så kommer vi få sitta på olika våningar. De återstår att se. Tur att jag är så jäkla bra på kluns!


måndag

Teddybears var som väntat bra i lördags. De hade sina småläskiga björnhuvuden på sig med röda laserögon. Blev en bra kväll i örebro!

Igår (söndag) befann jag & millan oss på kilsta för att se på lite fotboll. Därefter tänkte vi ge true blood en chans. Det var absolut inte dåligt men tror man måste komma in i det lite.

Idag har jag tagit en promenad hem från dave där med P3 & morgonpasset i öronen. En bra start på dagen som fortsatte med dusch, smoothie & musik. Vet ännu inte vad resten av dagen kommer erbjuda, förutom dans ikväll. Vill vrida fram klockan till halv åtta redan nu. Är så danssugen!


veckan

en liten sammanfattning av vad jag har hållt på med de senaste dagarna.

I söndags var vi ett gäng som skulle prova på ridning. Det var kul, jättekul till&med. Småläskigt såklart, men tycker vi alla var så duktiga så. Ett tips är att inte gallopera med en häst och ha lackleggins. Stor miss av mig. Men det gick bra ändå!

I Veckan har jag dansat vilket har varit så himla kul. Är så glad att jag fortfarande gör det och att jag fortfarande mår så bra av det. Det är som terapi för själen. Jag har hängt med millan på stan. Planerat inför framtiden lite mer. Var i örebro med världens bästa dave igår. Har varit på toy story tre i 3D. Jag & barnen satt och skrattade ikapp. Den var bra. Och lördagens planer är inte riktigt helt beastämda än. Men det ser ut att bli örebro och teddy bears!

Var väl det mesta. Så nu vet ni vad jag har sysslat med. Känns bra att ha mobil igen nu med för första gången på länge. Har varit så van att inte ta med den någonstans så måste bara bli bra på det igen!

puss&hej


onsdag

ska iväg för att dansa modern nu. finfin medicin för en orolig själ och mot de 28638 tankarna som flyger runt som en orkan i huvudet.

Fick tag på en laddare igår en gång för alla. Tackar elgiganten då jag fick en ny av dem. det gjorde min dag.


7.0

skål och hej.

har precis ätit ett fåtal kräftstjärtar, baugette & en cheeseburgare + cider. Härlig blandning. Kräftskivan uteblev liksom statt och herr dåliga rosenström kommer göra. Istället ska jag dricka vin med trevligt folk och sånt där kul. Jossan säger att hon ska supa ner mig igen så vi får väl se om jag kommer död eller levande ur den här natten. Ska trots allt sitta på en hästrygg imorgon så allt för bakis vill man väl inte vara då? För övrigt första gången jag sitter på en hästrygg på flera flera år. Hur ska det gå? jag är dessutom rädd för hästar, huh!



Här är två bilder på mig och mitt korta hår.

Ha en bra lördag alla. puss


yellow

Idag har jag klippt av mig ca 12 cm hår. Var rätt orolig inför detta men nu efteråt känns det bra. De tokslitna topparna skulle bort och nu känns håret mycket friskare! skönt.

Kvällen bjöd på mat i örebro med mina vänner. Spansk resturang med god mat. Efter det gick vi på bio, grown ups. Ganska fnissig med inte sådär asbra. På vägen hem fick jag inta bagageluckan då vi var en för mycket. Som tur var åkte vi combi. Var ganska mysigt att ligga och kolla upp på en otroligt stjärnklar himmel som det är inatt! Så himla fint!


Look at the stars, Look how they shine for you
And everything you do, Yeah they were all yellow,
I came along I wrote a song for you
And all the things you do And it was called yellow
So then I took my turn
Oh all the things I've done And it was all yellow
Your skin Oh yeah your skin and bones
Turn into something beautiful
D'you know you know I love you so
You know I love you so

torsdag

Den här dagen började bra. Födelsedagsbarnet eve, jag & malin lunchade på som hemma där vi träffade på mer trevligt folk. Eve premiärade på systemet. Även jag inhandlade lite mer inför helgens kräftskiva. En vinflaska & två cider var ju på tok för lite att dricka på en lördag för mig enligt mina vänner, så inkasserade ännu en vinflaska och två corona. Hoppas dem är nöjda nu...



Har såklart blivit sjuk också så kvällens planer är att ta det så lugnt jag kan framför serier.

puss&hej

putte i parken

såg att det ligger lite bilder på mobilen. Dålig kvalité, men så går det när kameraladdaen är trasig så man ingen kamera kan använda!






taggad

ville bara säga att jag är så grymt taggad!



både på att dansa & att träffa alla fina dansvännor. åh. nu ska jag cykla dit. hatar dock att cykla. men ska väl överleva.

när det rycker i dansnerverna

Idag ska jag iväg till min första danslektion för hösten. åh. jag har en varm känsla i hela kroppen.



ska bli mindre kul att se hur ovig man har blivit under sommarens gång. En ny höstdagsrutin ska födas: stretch morgon & kväll! nu är det bara två timmar kvar! cant wait!

RSS 2.0