internetshopping

sitter då aldrig fel. Behövde stilla mitt shoppingbegär lite och fastnade för den här på nelly. Blir bra i sommar. Dock blev det fel, två beställningar registrerades på samma klädesplagg. Måste dock säga att deras kundtjänst var väldigt smidig. Skickade bara ett mejl och efter en minut fick jag ett litet mejl tillbaka att de hade fixat det. Smidigt & bra, tack du Therese!

Postat den: 2011-03-29 18:12:39
Postat av: Therese [Nelly.com]
Rubrik: RE: felbeställning
Hej Sanna Elisabeth Linnéa Larsson, tack för ditt mail! Vi kommer enbart att skicka en Jumpsuit till dig :) Ha en fin kväll!



känns alltid lite bättre efter tröstshopping. Skulle egentligen varit ledig idag men så blev det ju icke. Blev inringd. Men inga sura miner egentligen, för då blir det mer pengar oc mer shopping i slutändan ändå. Är så extremt trött bara. Puss&kram sålänge!


lend me your eyes I can change what you see. but your soul you must keep, totally free

agerar värlens snällaste syster. Gör ett tal till nationella i svenska åt henne för hon har huvudvärk. Men det är rätt kul tycker jag faktiskt.

Har som vanligt inget direkt vettigt att skriva, tänkte bara fördriva tiden lite.
Känns som jag har så mycket jag skulle vilja skriva av mig. Men sådant kan lätt missuppfattas och så och det vill vi ju inte. Därför får det stanna inne i mitt lilla huvud som börjar bli ganska fullt på just sådant.

Yeye. Pussss


helgen och så

Fredagen spenderades först på jobbet där både jag & Hanna kämpade igenom arbetsdagen & vår bakfylla. Mycket pepsi och räkmacka från bageriet hjälpte till lite åt rätt håll. Sen var ju jag & Dave på lägenhetsvisning. Jag var nervös att den skulle vara asful men tycket faktiskt att den var riktigt fin! Vi ska ha den och vi flyttar om en månad. Jag är så himla glad! Avslutade en bra dag med Millan & Mary & big brother.

Lördagens jobbtimmar flög förbi och efter det var det dags för födelsedagsfest hos Emelie. Vin, eart hour, dans & sådant. Nightshift var faktiskt så jekla kul! Blev en sen natt och efter att ha ställt om klockan till sommartid blev det inte många timmars sömn för mig innan jobb.

Idag har jag också jobbat. Jobbar ihäl mig tror jag. Dock såg Hanna hur trött jag var så hon skickade hem mig. Det var snällt tycker ja! Och nu är jag ledig i två dagar. Oj vad jag ska njuta!


för att inte skrämma er med hur jag ser ut nu tar jag en bild från i lördags.
puss


lördag

Lägenheten kändes bra & var fin, den ska vi ha! yeyyyyy.
nu ska jag jobba, inte så yeyy.
sen ska jag fira & sklåla för bästaste Emelie, yeyyy!

puss&hej


00.01

skrattar lite för mig själv då jag kollade på när vi visades. Var en en söt tant som vann någon grej så vi fick gå ut till vinnaren allihopa från vårt gäng. Jag & Åsa syns där en sväng. Vi var med i TV likkkkksom, fyfan va coooola vi är! woop




ibland

är full

har nyss:
ätit räkor, bröd, sallad & aioili(?)
druckit vitt vin i massor
spelat på trav
vunnit en tia, wehey
dansat bugg med chefen inför alla (???????????????)
varit med på tv4sport och kramat den vinnande kusken....
kollat sista delen av big brother
slagit i knät på min systers rums vägg..

så kan det va ibalnd. puss ändå tycker jaaa


torsdag

Hejhejhej! Idag ska jag faktiskt på trav igen, i Öret. Är inte så supertaggad på själva travet men det är ju faktiskt mest för kundernas skull vi anordnar vissa travkvällar. Ikväll är det tjejkväll, räkfrossa & vin. Är mer taggad för just det, hehehe. Men tror nog att det kan bli kul, och att några av oss blir några kronor rikare.

Imorgon vid elva ska jag & Dave på lägenhetsvisning också, vill inte vara allt för optimistisk ifall jag blir jättebesviken på den och att det inte blir någonting pga av det. Men jag hoppashoppashoppas att den ska kännas bra!



puss&hej!


lite drömfångarinspiration på det





dreamcatcher

idag kan jag konstatera något som jag egentligen konstaterade för länge sen. Min drömfångare är inte mycket till hjälp. Från början fick jag den av mamma när jag var lite yngre. Jag har alltid drömt mycket mardrömmar i mitt liv, vissa perioder kan de vara de enda drömmarna jag drömmer. Och det är ju inte kul. Men nu har jag den mest för att jag tycker att det är himla fint. Vill köpa en större, vit med massor av fjädrar på.



Annars sitter jag i min säng och dricker proviva. Vaknade upp i ren panik, tvärsäker på att jag sovit till klockan ett. Var verkligen så himla säker på att klockan var just 13.00. Kändes lite skönare när hon då egentligen bara var 07.30. Nu ska jag lyssna på bästaste morgonpasset en stund. Puss&hej!


humörsvängningar när de är som bäst

Glad, ledsen, arg som fan, irriterad, kär, glad, ledsen, arg. Typ så. Humörsvängningar, ni vet hur de funkar. Jag vet verkligen hur de funkar... Mest är jag glad men det finns en grej som gör mig så hiiiiiiiiiiimla arg men som nästan mest egentligen är så skrattretande samtidigt så jag inte orkar vara arg.

En grej som gör mig glad är att jag är ledig hela förmiddagen imorgon. Ska vara effektiv då och få massa saker gjorda hade jag tänkt. Just det, en till grej som gör mig glad är att jag & Dave ska på lägenhetsvisning i veckan, troligtvis. På tiden kan jag tycka. Ser mycket fram emot det! Så ni ser, mest är jag glad faktiskt.

  

skulle också bli glad om det var i ungefär det här stuket men med lite inspiration och sådant kan man nog få till det ganska bra ändå! pusssss


adele

Kan inte sluta lyssna på den här låten. Den är så jävla bra!


16.41

när jag kom tillbaka till jobbet beslutade vi att inte alls ha öppet till sex på lördagar. Det betyder att jag har helg nu med! göttt dääää! nu ska jag storhandla på maxi innan jag ska till Dave, pussspusspuss&kram


lunch

Har gått hem en sväng på lunchen nu. Skönare att sitta & äta i solen på altanen. Ska tillbaks till två och fortsätter att jobba till sex. Jag vill & orkar inte känner jag nu. Men bara att hålla ut för sen ska jag vara med bästaste killen i hela oändliga universum. En skön, lugn & mysig lördag kommer att sitta fint!


fredag

Även fast jag jobbar imorgon så känns det bra att det är fredag. Jag tycker om fredagar. Och lördagar. Tror att det kväll kommer att bestå av häng med roliga människor.



nu ska jag föna hårä. puss!


a cloud hangs over and mutes my happiness

Vaknade, tittade ut genom fönstret och såg att snön föll ganska så mycket. Jag blir så ledsen.. Ena dagen sitter man och kollar på vårkläder på internet, tar fram skinnjackan eller dricker kaffe i solen. Nästa är det vinter igen.

frulle till spotify nu. Idag ska jag jobba lite med en som heter Åsa som bara hoppar in för en dag. Tror att hon & hennes underbart söta barn kan få mig på bättre humör!

Vettigt inlägg detta blev då. Hoppas ni fick ut mycket av detta! :)


a bad bad day

det är just vad detta är. Vill bara lägga mig ner under täcket och aldrig mer gå upp! Iallafall inte på en månad eller två. Men så blir det inte. Kan göra det i några timmar bara. Aldrig kan någonting vara helt bra, det ska alltid vara något, blir så jävla trött på det! Och jag vet att det finns större problem i världen just nu som gör mina problem till ingenting så nu har jag fått ur mig detta och ska sluta.

Men vill också bara säga att tidningen var på jobbet & tog jordens fulaste bild på mig & hanna. Vet inte om jag skulle skratta eller gråta när han sa att den dög & gick. Tror dock att många kommer skratta...

PUSS PÅ ALLT


onsdag

Idag började jag inte förens klockan två så kunde sitta ute & dricka kaffe i solen med spotify på igen. Fy i helvete måste jag säga vad skönt det var! Sen blev det lite lax innan jobbet. Jobbtimmarna gick fort och sen var det dags för lite modern dans vilket var himla kul & skönt!


Hoppas på att detta underbara väder håller i sig nu!

Nu är det big brother på tvn. Gurkan är bra skön, mycket bättre här än vad han var i robinson. Är fortfarande sur att Tobbe gick. Och Simon måste vara mysigaste med sin goa norrländska.


solglad

Kaffe i solen med spotify i bakgrunden. Jävlar vad skönt ska jag säga er! Ska ge mig iväg på några timmars jobb nu. Puss&kram&så på er!

  


lördagsbarn

Hej där. Sitter & äter frulle. Kom precis på att jag ligger en timme före i schemat. Känns både bra & dåligt, kunde ju faktiskt ha sovit en timme till. Ska iväg & jobba om ett tag. Den intensivaste jobbdagen för oss är lördagar (förutom ifall det är skidor på tv och alla väljer att stanna hemma) så jag hoppas att jag ändå känner mig fit for fight inför kvällens bravader när jag är klar. Men tror nog det, är rätt taggad!

 

Kom på imorse att jag inte hade någon matlåda till idag så har precis stått och gjort makaroner & korv. Det är fan verkligen "nej-jag-har-glömt-att-göra-matlåda-måste-göra-något-fort-mat". Visst vi har ICA, bageri & en pizzeria som grannar men eftersom jag är bäst i världen på att göra makaroner & korv så fick det bli så ändå. Så nu vet ni det, Pusshej!


not one of the others could ever compare



Godnatt tänkte jag säga till er. Ska jobbajobbajobba den närmsta tiden framöver då det bara är jag & Hanna nu. Men jag ska inte klaga, tvärtom! Därför blir det kanske bara snabba godmorgon eller godnattinlägg från mig.
Men jag brukar ju inte komma med så mycket vettigt ändå i denna blogg såatte. Det är roligare när man har en kamera. Får ta och skaffa en!


desperata hemmafruar



Lite desperate housewives efter jobbet kommer sitta fint!


en ledig måndag

och oj så skönt det har varit! Har lunchat med sis på som hemma. Har varit hundvakt åt Folke som är stor nu, och stark. Sjukt vad fort han har växt! Har umgåtts med Dave och vi gjorde asgod mat. Fiskpinnar, potatis & spenatstuvning eller sås eller vad man ska kalla det. Mycket avancerat (hoho), mycket gott! Så himla bra så vi borde vara med i Sveriges mästerkock eller halv åtta hos mig eller något annat av de 100 matprogram som går på tv.

Nu ska jag sova som en stock till klockan 07.00 imorgon. Godnatt!


And there will come a time, you'll see


i need you now put me back together make me right

Tio timmars jobb har utförts idag och jag känner mig helt tom & trött i huvud & kropp. Jag väntar bara på att allt ska bryta ut för mig, som när man bär på en massa och så slår man i tån och lägger sig på golvet och tjuter för att då kommer allt ut samtidigt. Ja, så känns det. Om ni hänger med. Därför ska jag ta en dusch nu och bädda ner mig framför serier så att ingenting kan hända.

 


Kom och sjung en godnattsång



Kan inte sova fast jag är hur trött som helst. På med godnattlistan på spotify så går det nog bättre. Tycker att den här helgen har varit en himla bra helg. Tycker att mannen på bilderna är en himla bra man. Tycker att min godnattlista är en mycket bra godnattlista. Tycker att min Dave ska komma hit och kramas & sova med mig. Det är vad jag tycker. Puss&gonatt!


You're my river running high, run deep run wild


lördagen

Lördagen började med jobb som jag säkert har nämt där vi hade invigning pga ny ägare. Ballonger, lyckohjul, roliga erbjudanden, kaffe & bullar, godis och sist men inte minst var Harry Boy på plats. Ett hästhuvud anlände på  morgonen till butiken samt en skinnjacka och vem åkte på att klä ut sig om inte jag... Så där stod jag och dela ut godis och skrämde några barn. Fast vissa fick jag ju kramar av också som var lite modigare. Var faktiskt kul!

Senare åkte jag iväg på Tacomys med Eve & Chrilla. Det var hur gott som helst och hur trevligt som helst! Vi kollade även på 127 hours som var helt okej bra men lite småobehaglig för en känslig tittare som mig. Väl hemma kände jag mig rastlös efter en sekund så jag fixade skjuts till Tomas där Sandra, Dave & hans kompisar festade. Det var roligast på länge faktiskt! Spontant skare va! Avslutade kvällen på dansgolvet inne på NS. Asbra lördag!

Idag har jag & Dave sovit alldeles för länge och nu sitter jag & hos millan med henne, Mary & Emelie. Skönsöndag! Känns så himla bra att jag ska vara ledig imorgon!


tacos

Efter jobb/invigning idag ska jag nu hem till Eve för äta äta tacos. Det kommer att sitta som en smäck!


rolling in the deep

Jag är förvånad över mig själv. När klockan har ringt tidigt på morgonen har jag inte haft några som helst problem med att gå upp. Men lägger mig inte direkt tidigare än vad jag har gjort förut, ligger ju och kollar serier som vanligt tills klockan ett/två ungefär. Men det är ju bra!
Nu ska jag till jobbet snart. Ser faktiskt fram emot det varje dag, det är något som inte har hänt allt för ofta. Men idag jobbar jag bara till tre och det ska bli skönt!
 
Nu ska jag njuta lite av spotify för första gången på veckan innan jag knallar iväg. puss


There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark
Finally, I can see you crystal clear
Go ahead and sell me out and I'll lay your sheet bare
See how I'll leave with every piece of you
Don't underestimate the things that I will do
There's a fire starting in my heart
Reaching a fever pitch and it's bring me out the dark


oh no you did'nt

Är upprörd! Min asbra idé har blivit snodd... En app till mobilen där folk som tar bussen (som t.ex jag själv då mitt körkort ännu inte är kirrat) ska kunna gå in och se på en karta exakt vart bussen befinner sig för att se ifall man har missat den eller tajma in bättre när man ska gå till bussen osv. Det är så himla träligt om man är omedveten om att man har missat den och står och väntar på en buss som redan har gått. Men tydligen så visades just denna idé på nyheterna ikväll. Kul att det finns folk där ute som är lika smarta som mig. hehehe.



torsdag

osocialaste veckan på länge. förlåt för det. Har jobbar tiotimmars dagar och varit helt snurrig & trött efter det. Huvudvärken från helvetet har också varit på besök så har gjort allt i min makt för att hålla humöret uppe på jobbet. Men nu är det inte långt kvar på veckan. Ska dock jobba lite lördag då det är lite invigning när Hanna har tagit över. Då får man komma på kaffe & bulle.

Iallafall så har jag inte mycket att skriva om. Allt snurrar i huvudet så mycket att jag har inbillat mig att det fortfarande är februari. Skrev under lappar med datumet 29/2 men den dagen existerar ju inte ens. Återkommer efter några (många) timmars sömn!



hejdåå

RSS 2.0