Bullis!

Inte långt kvar nu tills vi lämnar Sverige :D

Somnade vid halv fyra inatt så har inte varit på topp idag direkt. Men lyckades klämma ur mig talet och nå VG och sen fanns det inget mer att göra i skolan.

Tog en tripp på stan med Emelie & Sabina och hittade ett par örhängen. Sen skulle jag till Dave för att hämta lite saker som jag ska ha i resväskan. Vi somnade i solen på altanen vilket var riktigt skönt! Tog bussen hem till mig när jag kom på att jag glömde jackan hos David där mina nycklar ligger. Utelåst - igen. Alltid händer det mig... Men gick över till Nicko och låg och snackade om allt från packningsgrejer till, ja, andra saker, haha.

Nu ska jag packa, tvätta, duscha, ladda bilder och musik från datorn och säkert mer saker utan att försöka somna.
Ha det bra i Sverige ni som har oturen att inte följa med (;

Puss&hey

argumenterande tal

vi som åker till bullis i övermorrn måste hålla ett argumenterande tal i skolan imorrn vilket har tagit kål på mig idag, hela dagen har tagit kål på mig, sakta men säkert.

Är klar med talet men måste ju memorera skiten. vill bara sova.

Ge mig tisdag & hela nästa vecka nu, gud vad välbehövligt det kmr vara!



Puss&hey


Made for movie and tv

Hello, i'm trying to focus but my eyes deceive me.
 Focus, i'm witnessing history repeating.


söndag

Med tanke på att jag ska skriva ett argumenterande tal och har en religions uppsats att skriva klart tills imorrn kände jag att jag behövde lite glass. Orkade inte gå till coop lat som jag är så lösningen fick bli att ronja skulle skjutsa mig på hennes moppe dit. Men det slutade med att jag skjutsade runt henne i sandviken. Har inte kört moppe sen min & zackes krock i nian så det var faktiskt skitkul, haha!



Nu har jag iaf min glass och ska börja med skiten.

Puss&hey

lördag

Idag tog jag och mamma en tripp till Örebro. Växlade pengar, köpte usb-minne & kameraladdare äntligen eftersom min har varit borta i et halvår. Hittade även ett linne och leggins på Gina där jag stötte på ingen mindre än Nicko (; Med ett litet tips från henne hittade jag på en gång vad jag letade efter, hehe.

Nu far jag mot ekeby där vi styr filmkväll.
Precis vad jag behöver.

Puss&hey

D d d dave

Gårdagen spenderades med David. Vi gjorde tacos, hyrde film och tog det lugnt förutom när vi var på äventyr i strå som jag inte tänker ta här, haha.

Idag har vi segat och nu ska han spela match. Får se om jag ska kolla på den eller om regnet stoppar mig, men sen kommer iaf mina vännor hem till mig och umgås :)



Puss&hey

torsdag

Vaknade vid 12 tiden och såg att solen stod uppe, perfekt tänkte jag och gick ner med solning i tankarna. Men så fort jag kom ner försvann solen och har varit borta i en timme nu. Inte så perfekt kanske..

Ska va med David sen iallafall så har säkerligen en bra dag framför mig!



puss&hey

Helg!

Var i skolan från åtta till kvart i sex idag, överlevde alla timmar med hjälp av kaffe. Men nu är det helg, långhelg dessutom! Men tänkte slänga in lite bilder från förra helgen då det blev grill hos Sabina & statt.










Fotografisk bild

sitter kvar här i skolan och redigerar och grejjar och klockan är redan halv sex. Men melissa sa att jag troligtvis kommer få MVG så det känns ju bra!

Fotade lite med emelie förut, here it is, våra verk:








dancceee

Gårdagen spenderades med David, lika mysigt som alltid :) I brist på annat kollar vi på förta lost säsongen och det kanske inte var så bra att göra det när vi ska flyga nästa vecka. Inte så trevligt i serien när deras flygplan slits itu kanske. Kommer reagera på varenda liten skakning nu, haha.

Om någon timme blir det dans för min del. Hoppas på ett jobbigt pass ikväll, skulle vara gött! Lite synd att jag inte kan vara med på uppvisningen eftersom jag är i Bullis då bara , jag vill ju också vara med!




Såhär såg det ut för precis ett år sen.




Puss&hey


Tisdag

Sitter ännu en tisdagmorgon på fotografisk bild. Precis en vecka kvar tills vi åker till bullis nu, det ska bli great!


Slänger in en bild från när vi var på SVT som Emelie la upp. Lite rolig med våran klass i bakgrunden på tvn, hehe.



Pusss&hey


grill och melody club

Igår grillade vi hos Sabina vilket var väldigt trevligt & gott! Dem skulle ut senare så dem korkade upp men jag hade planer för att dra hem då men mina planer gick i kras. Fick i mig lite vin & annat och sen så är ju Emelie en väldigt bra övertalare. Kom lite mer taggat folk och sen tog vi bussen mot Karlskoga och statt.

Hade kul på statt också, stod längst fram på Melody Club och inväntade deras allra bästa och kanske enda bra låt, nämligen Palace station, den som är med i smala sussie. Men dem var oväntat bra faktiskt! Palace kom sist såklart och under tiden jag var där framme vid stängslet hade jag blivit mosad så mkt och klämd så det resulterade i stora blåmärken på knän, armar och mage idag plus att min navelpiercing fastna i stängslet så många ggr så den slets sönder tillslut. Som tur var gick inte huden emellan sönder men ont gjorde det för det!

Var iallafall en trevlig och rolig kväll! Bilder kommer.


Melody club - palace station

Puss&hey

Sthlm

Lånat bilder av Sabina igen (;  från i tisdags när vi var i huvudstaden.










örebro

örebro slutade ungefär som Sthlm gjorde, nämligen med att jag kom hem tomhänt. Men ska väl inte hänga läpp för det. Sitter hos David nu iallafall och vi ska äta grillat och hyra film sen. Bra fredag med andra ord!

Puss&hey

Bilder från i lördags

Har snott lite bilder av Sabina som togs i lördags när Peter firades :)












Torsdag

Däckade i soffan efter skolan så missade dansen idag :/ Men tog igen det med en promenad med nicko, alltid lika trevligt. När jag kom hem kände jag att jag ville ta en sväng till så jag tog en till hurtrunda runt udden och där runt omkring med högsta volym på mp3n.

Så nu sitter jag med nya krafter och kaffe och ska göra klart arbetet om new age.

Puss&hey

lite mer pics






Fotning

Var ute och fotade med min syster igår för att få ihop lite bilder till FB. Har ingen insperation alls men blev lite iaf. Jag hatar när bilder ser bra ut i kameran men inte på datorn!














fotografiskbild

sitter på fb och dricker kaffe och har precis satt upp lite bilder på väggen. Blev ingen segling och blir ingen musikvideo senare heller så jag ska hem och sova och när jag fått nya krafter ska jag göra mitt sista arbete på gymnasiet!





Tror det får bli en promenad också efter en veckas lathet.

Puss&hey

sthlm

Var i stockholm hela dagen igår med klassen. Hittade studentskor men inget annat som vanligt. Brukar aldrig hitta grejer i Stockholm konstigt nog... Sen skulle vi till SVT för studiebesök och efter att ha åkt åt fel håll 3 ggr med tunnelbana & buss hittade vi rätt, haha! Ganska roligt att se hur det såg ut och gick till där. Sen blev det teater på stadsteatern. Vet inte om jag tyckte att den var bra eller dålig. Men hade en bra dag i Stockholm med mina vännor :)



Puss&hey


brandmän

Var ju på brandstationen och skrev klart min uppsats. Gud vad jag skrattade åt teckningar som barn har ritat åt dem som satt uppe på väggen. "Branmennen fixsar alt" haha sött.

Gonatt :)

klar!

Äntligen, äntligen, änligen klar med uppsatsen! Nu ska jag bara till brandstation och mammas kontor för att föra över den i Word. Ser förjävligt ut i wordpad, haha.

Imorrn ska klassen till Sthlm för lite shopping, besök på SVT och teater på stadsteatern. Blir nog en lång dag så kanske är bäst att lägga sig någorlunda tidigt.

Puss&hey


uppsats

Har återigen satt mig med min utredande uppsats för att göra klart den nu. Tror den kommer bli bra när den väl är klar bara att eftersom jag har börjat med den i skolan på word och här hemma har datorn bara wordpad så ser det lite huller om buller ut och jag vet inte exakt hur mkt det blir. Inte så kul kanske. Men funderar på att skicka den till Carina ikväll  så hon ser att jag har gjort den och sen skriva ut en ny imorrn i skolan med lite ändringar med bilder och så bara. Innehållsförtäckningen blev också något helt annat än vad jag har gjort i skolan, fan!

Gör iaf om ätstörningar och det är ganska intressant att läsa om det. jag tycker inte alls att det är konstigt att det ökar bland tjejer med de kroppsideal som man har idag.

Aja, tillbaks till det nu då.

-


Gårdagen

Igår kom Sabina och Sandra till mig för att korka upp lite grann. Mia joinade också och efter någon timme drog vi vidare. jag, Sabina & Sandra drog till Peter som fyllde år och där hade dem redan korkat upp för länge sen. Hade väldigt roligt där iallafall så det var en trevlig kväll! Foton kankse kommer någon gång.

Idag har jag & David varit lata och sovit hela dagen ungefär. Så borde varje söndag vara! Men nu ska jag vara effektiv och göra min utredande uppsats.


Puss&hey


Filmning statt

Igår var det premiär för någon rockkväll så statt. Tre band skulle spela och Misconduct var det sista och Fredrik hade frågat ifall jag, Emelie, Sabina & Millan kunde göra en flerkamera inspelning där till deras nya musikvideo. Vi ställde upp på det och fick även hjälp från Mijo.

Första bandet började spela, Death by W..... någonting sånt. Jag hörde inte ett ord av vad de sjöng men det gjorde nog ingen annan heller. Dem skrek i 20 minter och sen var de klara. Om inte annat är det ju iallafall perfekt musik när man är arg (;

Sen spelade Ochestra, någonting. Vad dålig jag var på bandnamnen men. Dem var helt okej :)

Sen skulle vi filma Misconduct , gick väl bra men var lite jobbigt att stå upp hela tiden, speciellt när  man inte är så kry. Får hoppas det blev bra iaf så dem kan använda något. Dem sa att videon kommer visas på Mtv iaf så det är ju lite roligt isåfall.

Efter statt åkte jag hem till Nicko en sväng, sen gick jag hem, åt pizza och kollade på Satc till fyra på morgonen. Seg Dag/kväll/natt.

Puss&hey


Deja vu med Nicko

Jag och Nicko trotsade våra förkylningar tillsammans och gav oss ut på en promenad. Efter 2 timmar avslutade vi vid udden på en sten vid vattnet med solnedgången framför oss. Vi kom på att för nästan precis två år sen var vi på en sten vid udden och kollade upp på moln i himmlen, haha.



Nu ska jag och mitt sällskap för kvällen (mojje) kolla på tv.



Puss&hey

Dagens händelser


balbiljetten köpt


Klar med rapporten


Sabina och jag bokade flygbuss


Fick ett samtal förut också att jag ska på arbetsintervju imorrn.
Får hålla tummarna!

fotografiskbild med sanna och emelie




plugggggg

Riktig pluggdag idag. Blev ju rapporten i skolan. Tog en paus i alls stress och fikade med Emelie på som hemma :) Men efter det har det varit plugg återigen inför prov imorrn. blah min hjärna orkar inte ta in mer nu.

Bilder från i fredags







tisdag

Här sitter jag i datasalen i skolan med projektrapporten och trotsar min dåliga hälsa. Nu känner jag mig duktig. Har kommit en bit nu, så nu har jag bara en sida kvar att skriva sen är jag klar! Halelujah!

blir ingen dans för mig idag så kvällen kommer att spenderas i sängen med sex and the city och en god smoothie. Förhoppningsvis är jag frisk imorrn om jag känner mitt imunförsvar rätt!




Puss&hey

sjuk

Blev kvar i sängen idag, känns som jag sväljer rivjärn. Har kurerat mig med ipren och té iallafll. Borde dra till skolan sista lektionen och skriva på projektrapporten så jag inte har kvar allt tills imorrn. Får väl se hur jag mår då. Förhoppningsvis bättre, vill dansa ikväll!


Puss&hey

hos dave

Sitter hos David nu och har sovit en stund efter skolan. Han är uppe och pluggar för prov på onsdag, duktigt. Fast då blir jag här nere själv... Låtar som han kommer ner för trappan hela tiden men det gör han icke. Kanske ska gå upp och hjälpa eftersom jag är så bra på matte :) ehehe. Eller så lägger jag mig och sover igen.


Puss&hey

söndag kväll

Känner hur irritation kryper på mig sakta och säkert. Skulle behöva sitta och snacka skit med mina kära vänner, det är ofta den rätta medicinen men får försöka med nått annat ikväll. Sex and the city brukar funka för att få mig på bra humör med deras klockrena kommentarer.

Så får det bli!

Puss&hey

Degerfors

Tar bussen in till Degerfors om nån timma för att jobba med projektrapporten med mina tjejor. Får väl hoppas att det går bra för oss med det, är ju så mkt man ska skriva!


Puss&hey

Slö-häng

Den här dagen känns som gjord för :

- Pizza
- Soffhäng
- Robinson
- Cooooola
osvosvosvosv.

Därför blir det häng hos Fegge efter att mamma kommer med min pizza.
Göttttt dä

hejdå

wickan

Gårdagen blev väldigt bra men lyckades få i mig lite för mkt så kanske blev en repris på wtai ändå, haha. Ett plus var ju att vi fick gå förbi den toklånga kön iallafll tack vare Sabina och hennes kusin. Så fort vi kom in kändes det som tiden flög iväg och de började spela på en gång! Sen gick kvällen på en minut kändes det som. Fick skjuts hem till David när wickan stängde och vaknade upp med jordens baksmälla idag. Värsta någonsin tror jag. Men nu börjar det blir bra så ska se om jag kan äta nu.

Bilder slänger jag in nån annan gång när jag har snott dem från Empelie (;

Tjopusshey

fredag

klockan är snart nio, jag är ledig och jag kan inte somna om fast jag är jättetrött.
Bra start på dagen kan jag ju inte direkt säga att det är.

RSS 2.0